TravelingRejsetips

Vi studerer vulkanen Kilimanjaro

Denne fantastiske bjerg, dækket sne cap som en grå, er beliggende i det nordlige Tanzania. Oversat fra swahili navnet Kilimanjaro betyder "Shining Mountain" - er meget passende for denne majestætiske bjerg.

Dette er det højeste punkt i Afrika - højden er 5899 meter, så det er klart synligt for mange kilometer. Dens skrånende bjergskråninger stige til toppen af den flade og aflange, hvilket er den gigantiske krater af denne mægtige vulkan.

Volcano Kilimanjaro strækker sig syv og halvfems kilometer lang, og de fireogtres km i bredden. Dette bjerg er så stor, at det er i stand til at danne sin egen klima. Varm og fugtig luft fra det Indiske Ocean, når de står med denne enorme forhindring, giver det anlagt af fugt i form af sne eller regn.

Nederst og på den nedre skråninger af Kilimanjaro vokse kaffe og majs. Ovenfor, op til omkring tre tusind meter, er bjergsiderne dækket med tætte regnskove. Turister fra hele verden kommer til Afrika for at se det majestætiske Mount Kilimanjaro.

Klatring bjerget det kan gøres til Shira Plateau, placeret i en højde på 4.000 kilometer på SUV. Vandring klatring forpligte sig til i Tanzania eller Kenya. De tager fra fire til seks dage. Du vil være i stand til at stige til de ækvatoriale gletschere og se den fantastiske udsigt over Afrika. Kilimanjaro - det er den højeste vulkan i Afrika.

Sne og hængende gletsjere ly Mount Kilimanjaro, betragtes som en af de vidundere i verden. Efter alt, han er meget tæt på ækvator. Men på grund af den globale opvarmning, sne cap, er kronen Mount Kilimanjaro smelter hurtigt.

Hvis du ønsker at se en gletscher i centrum af Afrika, så skal du skynde: Ifølge efterforskerne, ikke blive på det bjerg af sne i 15-20 år. Denne proces startede ikke i dag. Reduktion af islaget blev bemærket i hele det sidste århundrede, fra 1912 og fremefter. I løbet af denne tid vulkanen har mistet mere end 80% af islaget.

Medierne begyndte at tale om det kun i 90'erne. Overraskende afrikansk bjerg, når dækket med sne i en lagtykkelse på 100 m, Kilimanjaro omdannet til sten ødemark. Bedøvelse terrasser is forblev på de sydlige skråninger af bjerget, i en højde af mere end 4.000 meter.

Mange turister er tiltrukket af muligheden for at besøge nationalparken, Kilimanjaro, ligger i nærheden af de små byer Moshi og Akshi. Selvfølgelig er den største attraktion i parken - endnu sovende vulkan Kilimanjaro, der indgår i et seismisk zone. Denne snedækket højdepunkt i 1987, er opført i UNESCO listen.

Særligt bemærkelsesværdigt er de dannet af vandet flyder ned fra bjergene, der er dannet af de smeltende sne søer. Chapa Denne sø, som ligger i en lille gammel krater sø og GIP, ligger på grænsen mellem Kenya og Tanzania. Det når 16 km i længden og 5 kilometer i bredden.

Mod øst af parken ligger en jagt reserve. Det er hjemsted for antilope, giraffer, zebraer, elefanter, masser af slanger og forskellige fugle.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.