TravelingRejsetips

Cypern - klima, perfekt egnet til rekreation i sommer og vinter

Den tredje største ø i Middelhavet med en fugleperspektiv ligner en gigantisk saltvandsfisk. På sin side vandsprøjt tre hav - Cypern, Kilikien og Levantinske. Fås i disse varme strømme skabe gunstige betingelser for livet af den unikke marine liv og bestemme vejrforholdene på øen. Cypern klimaet er varmt og blødt. Lufttemperaturen i vinteren natten aldrig falder til under plus fire grader Celsius. Dagtimerne temperaturer i de koldeste måneder stiger til plus tyve. Så det vinter, som det plejede at se europæerne, er ikke tilfældet.

Men at tale om klimaet i dette stykke af paradis, er det betød ikke kun højden af en kolonne af kviksølv termometer. Øen Cypern klima er varmt og solrigt, tilbyder ikke kun naturen, men også gæstfrihed af de lokale. Nu øen er delt mellem den såkaldte Tyrkiske Republik Nordcypern og Republikken Cypern selv. Men én gang, i XII århundrede denne frugtbare ø beboet og mestrer grækerne, hvilket bringer her deres kultur, sprog, traditioner og ekstraordinære gæstfrihed. Grækerne blev lagt og bygget snesevis af byer, hvoraf mange findes den dag i dag. Enhver, der kom til Cypern i vinteren eller om sommeren, skal du sørge for at prøve den græsk kaffe, som serveres i små kopper om kaffebar. Han står der i ca 2 euro. Nogle mener, at det er dyrt, ikke indser, at cyprioterne kommer overalt ikke bare drikke kaffe og snakke, have en god tid. Og uanset hvad de samtalepartnere, undertiden perfekt fremmede. Efter to eller tre timer brugt for denne meget unikke kaffe, kan folk opretholde et venskab gennem årene. Og for at være behagelige at tale med de besøgende, kaffe butikker i Cypern, som regel har en hyggelig gårdhave under en spredning platantræer, snoede med vinstokke. I de vinteraftener, mange kaffe butiksejere smelter pejse.

Cypern sommer varm. På nogle dage er der omkring fyrre eller flere grader i skyggen. Frelse fra varmen kan findes i de reneste hav rundt om øen, eller i nærheden af et klimaanlæg. Vejret på Cypern i januar er varmt, men ikke varmt. Bare kan bruge sin tid til studiet af attraktioner Cypern. Det er bedre at leje en bil, fordi de gamle slotte og ruiner, samt mange oprindelige landsbyer er spredt over hele øen, og at nå dem med offentlig transport er ikke meget bekvemt.

Cypern motorvej drivere leverer en fornøjelse. Selvom de er opdelt i hoved, hjælpepersonale og land, gruber og bump er ikke. Det eneste problem med europæerne er at køre til venstre, og selv da, endnu ikke vant.

Attraktioner Cypern for det meste fokuseret på tyrkisk territorium. Ruinerne af den mytiske by Salamis, Othello Tower i Famagusta, grav Lazarus, ruinerne af klosteret Bellapais, betyder "smukke land", alt dette vil uden tvivl bringe en masse sjov elskere af antikken. Big interesse vil også Shipwreck Museum med resterne af den engang sunkne repræsenteret der, og nu demonstreret af publikum af gamle skibe. I syd eller, som de siger, den græske del af Cypern alle virkelig ruiner i ruiner, og der er ikke noget særligt at se. For at komme fra den ene side af Cypern til den anden, der er, til at krydse den grønne linje, er det meget simpelt. For at gøre dette, skal bare have dit pas og tyve euro for overførslen.

Kat ejer hele verden, ankommer til øen, er det altid interessant at besøge den lille kloster, hjem til i alt seks nonner af gamle og mere end hundrede katte. Når disse dejlige dyr redde øen fra horder af slanger. I taknemmelighed for det arbejde, som cyprioterne ære sæler og katte i dag. Og fiskerne til fiskesæsonen var en god én, altid give dem al sin første fangst, uanset hvor lille eller stor, kan det være.

Cypern gæstfri klima om vinteren er mild, begunstige ture i dagtimerne, når solen opvarmer luften. Men regnen i denne periode er heller ikke ualmindeligt. Men turisterne stadig ikke vil være kede, fordi du kan bruge tid på værtshuse og restauranter til rådighed i Cypern i stort tal. Næsten hver sådan institution aften organiserede kulturelle programmer med græsk dans, der passerer på princippet om "Everybody Dance" Dette er, hvor folk, kendte og ukendte, unge og gamle, mænd og kvinder stå i en cirkel, sat på hinandens skuldre hænder og flytte til levende græsk musik sange. Af den måde, kan de fleste af dem vare i tyve minutter, og endnu mere! Efter denne dans, selvom ved første øjekast er det meget tøvende, radikalt forskellig fra diskoteket, benene ikke føler.

Afgiver gæster Cypern klima, ideel til rekreation i sommer og vinter, giver et varmt hjerte og gæstfrihed af lokale folk, giver en masse uforglemmelige indtryk. Og de siger, at tilføje stadig lever de gamle guder, der yder deres ønsker. Vi har bare brug for at komme til den velsignede, klædt i Sagnlandet, og spørge forsigtigt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.