Kunst og underholdningFilm

Sintiya Rotrok og kampsport i film

Amerikansk skuespiller, blev Hollywood-stjerne Sintiya Rotrok født i Wilmington, Delaware, 8 marts 1957.

Cynthia kunstneriske karriere er forbundet med kampsport, hun er den eneste repræsentant for messen køn i filmen, som kan ødelægge fjenden, ved hjælp af den hårde Karate modtagelse. Og så sker det i talrige film, action film med skuespillerinden. Den unikke rolle Cynthia Rothrock ikke umiddelbart, er kampsport beherskelse opnået vedholdende hårdt arbejde, udmattende træning i mange år.

Skuespiller-mester

Cynthia begyndte at praktisere Wushu i 13 år. Gradvist pigen mestret de grundlæggende teknikker til karate og begyndte at deltage i konkurrencer i kampsport blandt unge mænd. Og når vokset op og vundet retten til at udføre i konkurrencer voksen kategori, etableret sig som en sand fighter. Cynthia er en fem-tiden mester i karate, vinder af seks sorte bælter i forskellige typer af kampsport. kan tildeles kun for de højeste resultater i kampsport - Den højeste grad af Dan - sort bælte.

Alle vindende Cynthia Rothrock i VM i karate fandt sted i 1981-1985, i den samme periode, blev hun gjort et tilbud fra sydasiatiske filmselskab Golden Harvest filmprojekter til at deltage i at fremme kampsport. Hvilken kvinde drømmer ikke om at blive skuespiller? Cynthia har underskrevet en kontrakt og flyttede til Hong Kong.

første rolle

I sin første film, har Sintiya Rotrok spillet Politiinspektør Curry Morris. Maleriet blev kaldt "Superotryad", dens plot er udviklet i stil med en klassisk konfrontation med mafia politi, militante skydning og mange kampe. En korrupt agent for britisk efterretningstjeneste kommer til Hong Kong for at sælge mafia boss mikrofilm at gå på kompromis med ham og hans team bedragere. Men lederen af mafiaen beslutter at dræbe agenten og dermed gribe filmen. Agent fjerne, men filmen ikke fandt det ved et uheld stjal smålige tyve.

I 1986 Sintiya Rotrok, filmografi, som skal opdateres, co-stjerne i en film studie Golden Harvest. Maleriet blev kaldt "Shanghai Express", instrueret af Sammo Hun. Bandidas skuespillerinde spillede rollen som en kriminel bande jaget røveri. Cynthia igen havde til stadighed anvende deres evner til at bekæmpe fjender og destruere dem. Tog med millionærer fra Shanghai til at være en destination, men jernbaneskinner sprængt i luften af banditter, hvoraf nogle er udlændinge, gæstespil. Cynthia karakter - en af dem.

militante

Så Sintiya Rotrok medvirkede i flere actionfilm. Og i 1981 hun udførte rollen som Lily gangstershi, bekymret over splittelse i rækkerne af hendes kolleger mafia. Think Tank grupper gangster ved navn Nelson, og besluttede at gå med sin far at røve banker på egen hånd, ikke at være afhængig af luner Lily. Dog havde hun ikke kan lide, og hun beslutter sig for at passere Nelson politiet under sin næste razzia på banken. Lily virker alt for ligetil, og Nelson til at tænke flere træk frem.

Rothrock som instruktør

I 1991 har skuespillerinden Sintiya Rotrok besluttet at handle som instruktør og har instrueret filmen "Dragon Lady", som også medvirkede. Hendes karakter - Katie Gallagher, enke efter Dzhona Gallahera, som blev dræbt lige før deres bryllup. Hele fremtidige liv af Katy er nu underordnet jagten på morderne og ødelægge dem. Et år efter Johns død, begynder hun at handle. Dens team består af ligesindede, ydmyg rustik bedstefar og hans barnebarn. Men en ældre landmand er superkaratistom. Han sender sin erfaring Keti Gallaher, og nu kan du begynde at kæmpe mod mafiaen. Sintiya Rotrok, film med deltagelse af som bliver mere og mere populært, jeg forsøgte at skabe for hver af hans kamp moralske fundament.

Den tragiske historie

Den næste film med Cynthia Rothrock titlen "Invincible" blev filmet i 1992, instrueret af Godfrey Ho. Cynthia karakter - atlet Kristi Dzhons, der har familiemæssige problemer, ingen penge til uddannelse af yngre søster. At tjene Christy indgår i væddemål underjordiske gadekampe. Men hun har at gøre ikke kun med kampsport. Den fighter tilnavnet Skat efter skilsmissen med sin kone bliver uoverskueligt sadist. Fra hans handlinger påvirkede en række kvinder, herunder søster Christie, er hun dræbt af en maniac hænder. Nu Kristi Dzhons skal finde og ødelægge morderen.

Sintiya Rotrok, hvis filmografi i dag omfatter mere end 30 malerier, har ikke handlet i rollerne direkte relateret til kæmpende dueller. Skuespillerinden alder (57 år) tyder på en mere afslappet livsstil.

Personlige liv

I øjeblikket er skuespillerinden Sintiya Rotrok bor i Los Angeles. Hendes eget studie i forstæderne, hvor hun underviser kampsport skuespillere i Hollywood. Hertil kommer, Cynthia er ejer af fire sportsanlæg målrettet Kung Fu. Han underviser teorien om kampsport, seminarer og workshops. Hun var gift, skilt. En datter - Skylar Sofiya Rotrok, født i 1999.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.