Kunst og underholdningFilm

10 fakta om støbt af serien "The Vikings", som du måske ikke kender

Historisk serien "Vikingerne", baseret på de nordiske sagaer om livet de frygtløse krigere i middelalderen, tiltrukket sig opmærksomhed fra seerne fra hele verden. Fremragende skuespillere, smuk natur, kvalitet fotografering - alt dette gjorde projektet meget vellykket. Og selv efter døden af hovedpersonen i tv-show Ragnar Lodbrok af Travis Fimmel interesse i serien er ikke forsvundet. Vi tilbyder dig 10 interessante fakta om skuespillernes Viking «.

held og lykke

Aleksandr Lyudvig, der spiller i den "vikingernes søn Ragnar Björn var en oplagt kandidat til rollen som Pete Mellarka i den roste film "The Hunger Games". Imidlertid har filmskaberne foretrukket Jashi Hutcherson. Ikke desto mindre er instruktøren Gary Ross tape foreslog Alexander at spille skurken Cato. Ifølge skuespilleren, på grund af dette, han indså, at det var ikke tilfældigt, og at han burde være mere opmærksomme på deres studier og udvikling af det talent, der har hjulpet ham til at opnå og perfekt opfylde en ledende rolle i "Viking".

Ketrin Vinnik faktisk er i stand til at engagere sig i kamp

Denne skuespiller rollen som en stor kriger Lagertha passer perfekt. Efter Catherine bag skolen er ikke kun handler, men også kampsport. Winnick begyndte at praktisere taekwondo i en alder af 7 år. Efter 6 år, blev hun ejer af sin første sorte bælte.

Den berømte familie

Gustaf Skarsgård er bestemt ikke den eneste aktør i familien. For eksempel, mest kendte til seerne af sin far - Stellan. Han har optrådt i film siden slutningen af 60'erne. Hertil kommer, at i de senere år har det fået en masse popularitet ældre bror Gustav - Alexander. Det var først og fremmest på grund af hans rolle i serien om vampyrer, "True Blood".

Ved Calvin Klein-model til skuespiller i "Viking"

Travis Fimmel, glimrende klaret rolle Ragnar Lotbroka i 2002 blev set af en ansat i agenturet modellen i en af hallerne i Melbourne. Han blev den første mand, der formåede at underskrive en kontrakt for et sekscifret beløb fra Calvin Klein. Som du kan se, kunne Travis ikke kun være en meget succesfuld model, men også for at bevise sig selv på skuespillerkarriere.

drøm karakter

Klayv Stenden, der udføres i "Viking" rolle Rollo, indrømmede, at de fleste gerne vil spille Errol Flynn i en Filmen er dedikeret til den berømte Hollywood-skuespiller.

gamle venner

Skaberen af "Viking" Maykl Herst har tidligere samarbejdet med nogle af de involverede i showet aktører. Så for eksempel, Klayv Stenden spillede en ridder af kong Arthur i "Camelot" og Dzhonatan Riz Meyers, John Kavanagh og Maude Hirst medvirkede i tv-serien "The Tudors".

unge forældre

Det er interessant, at Aleksandr Lyudvig (Bjørn) kun 13 år yngre end sin far, der spillede Travis Fimmel og 15 år yngre, der spillede hans mor Katherine Vinnik.

Fra snigmorder til mystiske vandringsmand

Den første rolle, Kevin Durand (Harbard i "Viking") var en tavs morder i filmen "Ostin Pauers: The Spy Hvem shagged Me" blev udgivet i biograferne i 1999.

Ikke kun en talentfuld skuespiller

I 80'erne Donal Logue, der spillede kong Horik i "Viking", arbejdede som road manager for alternativ musik bands Bullet LaVolta og Lemonheads. Han er også en medejer af møbler selskaber beskæftiget med godstransport.

Han ønskede ikke at være "udbenet"

Skuespiller Aleks Hog oprindeligt til audition til rollen som de andre sønner Ragnar. Men audition han blev bedt om at læse teksten til Ivar. Alex er så imponeret af skaberne af serien, at det er godkendt til denne rolle.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.