Kunst og underholdningFilm

De bedste amerikanske film om krigen: en liste og beskrivelse af rating

Film på temaet krig er altid relevant. De underviser patriotisme, kærlighed til landet, mod og tapperhed. Ser disse billeder, vi føle med hovedpersonerne, beundrer deres bedrifter, opofrelse, ærlighed, mod og frygtløshed. Amerikanske film om krigen gav verden en masse tegn, der er blevet en favorit, ikke kun i USA, men også rundt omkring i verden.

klassikere af genren

Selvfølgelig, hver person har deres egne præferencer og smag. Derfor på den bedste film om krigen kan være lang og kedelig at argumentere. Trods mange diskussioner og udtalelser, der er en kategori af disse malerier, som er blevet klassikere verden biograf. Og det gælder for det den legendariske krig drama instrueret af Stivena Spilberga "Schindlers liste" (1993). Filmen, der er baseret på virkelige hændelser, vandt syv Oscars. Den er baseret på historien om en tysk forretningsmand, der under Holocaust beslutter at hjælpe undertrykte jøder. Han begynder en affære og bad de tyske myndigheder til at tillade brug på "billige" produktion arbejdskraft. Sætter livet på spil og vise undere diplomati, sparer han mere end tusind jøder.

Beskriver de bedste amerikanske film om krigen, for ikke at nævne den "Pearl Harbor" med Benom Afflekom i hovedrollen. Filmen er lavet i 2001, instrueret af Michael Bay. Dette er historien om to piloter - ven og kollega, der faldt i kærlighed med en kvinde. Men det betyder ikke ødelægge venskabet: hun forblev i deres hjerter, indtil det sidste åndedrag. Denne film handler om, hvordan folks liv smeltet i ovnen af kampe og militære operationer. Fortiden er blevet et storbrand, for fremtiden skal bekæmpes på jorden og i himlen, i had og stor kærlighed.

Amerikanske film om Anden Verdenskrig

Hvis vi taler om top fem, i sin retmæssige plads hun fortjente drama "Saving Private Ryan" (1998), der fortæller om landing af de allierede i Frankrig. Det område var under tysk besættelse, og marinesoldaterne kommet under kraftig beskydning. På trods af beskydning, Captain Miller indsamler de overlevende soldater og bryde igennem forsvaret. Nu har de en ny opgave - at finde og redde en kollega Ryan. Maleriet, hvor den vigtigste rolle, som Tom Hanks spiller modtog fem Oscars.

En af de nyeste film om Anden Verdenskrig er "Rage" (2014). Filmen fortæller om besætningen på tanken, som er involveret i stort set en selvmordsmission. For chefen, som Brad Pitt spiller, den vigtigste opgave er at overleve og for at redde livet for deres soldater. Andre gode film om krigen 1941-1945 (US), "U-571" (2000) om de kampe med deltagelse af ubåde, "Flags of Our Fathers" (2006) om den operation, gribe øen Iwo Jima Marines under krigen mod Japan. Og, selvfølgelig, billedet Kventina Tarantino "Inglourious Basterds" (2009) om det amerikanske militær, at hans hensynsløshed bringer terror til nazisterne i det besatte Frankrig.

Den første World

Amerikanske krigsfilm ikke været opmærksom på de tragiske begivenheder i Europa, som fandt sted i begyndelsen af det XX århundrede. Jeg tror, ingen vil hævde, at en af de bedste malerier på dette tema er de gode gamle dage, "Legends of the Fall" (1994). I midten af plottet - tre brødre forelsket i en kvinde. Det ser ud til, at situationen er der ingen flugt, men alt på sin plads sætter ubarmhjertig og hensynsløs krig. Maleri "Legends of the Fall" modtaget en Oscar for operatøren og prisen "Golden Globe" for bedste dramatisk film. Ikke ringere end ham, og et nyt værk Stivena Spilberga - krig drama "War Horse" (2011). Dette er en historie om en utrolig venskab barn Albert, af en ung skuespiller Dzheremi Irvin, og hest Joey spilles. Hvornår er krigen hesten er taget til kavaleri regiment, der kæmpede på områderne Frankrig. Drengen, trods sin unge alder, sendes ind i tykke af militær aktion, for at finde en ven.

De tre ledere, uden tvivl, indeholder filmen "The Water Diviner" (2014), som USA har fjernet sammen med Tyrkiet og Australien. Den vigtigste rolle gik til Russell Crowe og Olga Kurylenko. Handlingen foregår i slutningen af krigen - i 1919. Den australske, som mistede tre sønner, der sendes til Gallipoli halvøen. Her, i en hård kamp, og dræbte drengene, hvis organer han forsøger at finde. Uventet for sig selv en mand finder meningen med livet, hvor man kan finde det ikke engang tænkt.

Battles i Irak

I denne kategori en masse billeder, fordi denne krig er en relativt "friske" og dens arrangementer er meget relevant for USA. Amerikanske film om krigen i Irak fortæller om fjendtlighederne, der finder sted i Asien i begyndelsen af det XXI århundrede. Den første position i rækkefølgen af de bedste malerier tog "The Hurt Locker" (2008) - historien om hverdagen for tre sappers. En af hans venner, for hvem krigen - det er en passion, hører til den farlige arbejde er ikke alvorlig. For ham er det bare underholdende spil. Det er denne forsømmelse og provokerer fremkomsten af forskelle i enheden.

Et andet værk om dette emne - billedet "Grønne Zone" (2009). I historien om CIA forgæves efter spor af masseødelæggelsesvåben i den "grønne zone" besatte Irak. Officer Miller, ved Met Deymon spillet, at se, at undersøgelsen forudindtaget og forsøger at bringe det offentlige. Han gjorde oprør mod de generaler, der for enhver pris forsøger at genoprette ro og orden i disse lande. Direktøren - Paul Gringass, har en unik stil. Hans krigere er berøvet afstumpede scener med specielle effekter - hver detalje er fyldt med dyb mening. Blandt de gode film om krigen i Irak er det også værd at bemærke, at "Courage Under Fire" (1996), "Three Kings" (1999) og "I dalen Ella" (2007).

Film om krigen i Vietnam

Jeg vil gerne straks tildele instruktørs værk Randall Wallace er "We Were Soldiers" (2002). I midten af billedet historie om den første masse slag i krigen: omkring 400 amerikanske soldater er omgivet af, glemt og forladt. På trods af dette er de heroisk kæmper til det sidste åndedrag. Hovedpersonen glimrende spillet af Mel Gibson. "De militære tab" (1989) med Shona Penna - Endnu et billede om Vietnam, som er baseret på virkelige hændelser. Privat Erickson er vidne til en forfærdelig forbrydelse - det amerikanske militær voldtog og dræbte en vietnamesisk pige. Fordømmelse fyr deling, er han tvunget til at konfrontere ikke kun dem, men også grusom sergent, der længe har glemt, hvad den følelse af medfølelse.

Selvfølgelig top tre omfatter også filmen "Apocalypse Now" (1979). Filmen fortæller om den særlige agent, der fik til opgave at gå op ad floden i Cambodja. Der må han afvæbne galning oberst, skabt i et fjernt område af vold rige. På sin vanskelige vej, kommer han ansigt til ansigt med alle krigens rædsler. Om emnet Vietnam også bør se sådanne amerikanske film om krigen: "The Deer Hunter" (1978), "Ptah" (1984), "Platoon" (1986), "Full Metal Jacket" (1987) og "Good Morning Vietnam" ( 1987).

Afghanistan

Om militære operationer i landet skudt mange billeder af russiske instruktører. At kun er alles favorit "Niende Company" Bondarchuk. Amerikanerne er ikke langt bagefter: på grund af deres mange interessante værker om begivenhederne i krigen. For eksempel, "Restrepo" (2010), fanget i Oscar-nominering for bedste dokumentarfilm planen. "Restrepo" - en amerikansk base, de soldater, der bevogtede processen med aktivt baner vejen i et fjerntliggende område. Den lokale befolkning er fjendtligt indstillet over for projektet, så mellem Taleban og militæret er konstant at bryde ud konflikter. Filmen - en syntese af heroisme broderskab, dødelige sammenstød og hårdt arbejde.

Rating, som omfatter de bedste amerikanske film om krigen i Afghanistan er ikke uden maleriet "Charli Uilsona War" (2007). Skuespillere - berømte Hollywood-berømtheder: Tom Hanks og Dzhuliya Roberts. Billedet fortæller historien om den legendariske "Operation Cyclone", hvilket påvirkede resultatet af kampene. Planen blev udtænkt af en ansat i Capitol, som arrangerede levering af våben til militsen. Filmen forårsagede en byge af kontrovers: i nogle lande blev det kaldt ugyldig, i andre stater anerkendt og elsket. Blandt malerierne er også om Afghanistan bør være at identificere de "Legends of Lam" (2007) og "The Beast" (1988).

Andre film om krigen

Og om andre kampe og slag fortæller amerikanske film. Om krigen i Japan, for eksempel historien "The Last Samurai" (2003) med Tom Cruise i hovedrollen. På grund af denne militære drama med elementer af adventure 40 nomineringer, fire gange han hævdede den prestigefyldte Oscar. Filmen beskriver begivenhederne i 1870, med oprindelse i Japan. Kejseren besluttede at opgradere Arranger staten på den vestlige model. Men dette kun forårsagede vrede borgere, der organiserede masse optøjer. For at dulme den "vilde" inviteret en pensioneret amerikansk officer Nathan Olgrena. Ingen vidste ikke, hvad resultatet af dette besøg.

"Den sidste Mohikaner" (1992) - et billede af Maykla Manna, som tager seerne ind i en vanskelig periode for den amerikanske kolonisering. I 1757, krig bryder ud mellem Frankrig og England over landet. Datter af Oberst Monroe forsøger at komme ind i den belejrede fort, når det kommer til hjælp "Hawkeye" - ung hvid jæger, opdrættet af indianerne. Mellem drenge og den ældste pige, Cora bryder kærlighed. Nu kun en mand og hans venner fra stammen kunne redde den elskede hovedperson og hendes søster fra den franske fangenskab.

Billeder af Mel Gibson

Denne skuespiller har vist glimrende instruktørs værk - film om krigen (US). Liste over de bedste amerikanske militære malerier ufuldstændig uden den fantastiske drama "Braveheart" (1995), der vandt fem Oscars, herunder Bedste film. Historien om begivenhederne i Skotland, undertrykte grusom blodtørstige tyran Edward langbenet. Folk forsøger at gemme en enkelt landmand William, der ikke blot samler op på de oprør af masserne af bønder, ved at blive en helt, men vinder også hjertet af en engelsk prinsesse. Mel Gibson og Sofi Marso spillede rollen som den store.

Hans andre film allerede på en krig. Den vigtigste instruktørs arbejde blev udført af Roland Emmerich, men, siger, et solidt bidrag til manuskriptet og gjort en Mel Gibson. Den "Patriot" midt på grunden (2000) - en borgerkrig. Tretten britiske kolonier til fordel for frihed og uafhængighed. Far til syv børn, Benjamin, forsøger ikke at deltage i kampe. Men da på slagmarken faldt, hans ældste søn, han er ved at ændre for vore øjne. Fred landmand omdannet til blooded commander, hvilket fører til en Rebel løsrivelse. Denne film, såvel som andre ovenfor nævnte billede, fortjener din opmærksomhed. Hvis du ikke har set disse værker, skal du sørge for at tage et øjeblik og tjek næste weekend.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.