Kunst og underholdningFilm

Historiske film "Secrets of Palace Revolutions": skuespillere og den rolle, de spillede

En anden film, som kan være stolte af instruktøren Svetlana Druzhinin - "Secrets of Palace Revolutioner" Aktører fra de store navne, historisk miljø, iørefaldende plot og intriger - alt i dette billede er der. Hvem medvirkede i filmen, udgivet den legendariske skaber af "kadetter"?

"Secrets of Palace Revolutions": Aktørerne i episoden "vilje kejseren"

I 2000 skærmene gik serielle film Svetlana Druzhinin, hvor hver episode varer mere end en time, og afslører et afgørende øjeblik i russisk historie. Det er på hvilket grundlag arrangeret mønster af "Secrets of Palace Revolutions."

Skuespillere episoden "Kejser vil" afsløre for publikum sløret, der skjuler begivenhederne i de sidste dage af livet i Velikogo Petra. Peter var altid travlt sydende aktivitet og ikke tænke på døden. Men på "X" kom op, og den store kejser havde ingen bag et testamente. Efter Peters død i væggene i det kejserlige palads alvorlige lidenskaber og vendte hård kamp om tronen, hvor den endelige vinder blev Catherine I og hendes elsker, Alexander Menshikov.

Jeg spillede rollen som Peter Nicholas Karachentsov ( "The Adventures of Electronics"), rolle Alexander Menshikov, gik til Sergey Shakurov ( "Fader 005"), og billedet af Catherine jeg legemliggjort Natalia Egorova ( "Children Vanyukin").

"Secrets of Palace Revolutions": skuespillernes og den rolle af episoden "The Will af kejserinde"

"Will af kejserinde" tager seeren på tidspunkter, hvor nærmer sig slutningen af regeringstid af kejserinde Catherine I. Imod hendes rådgiver og elsker Aleksandra Menshikova greb til våben mod næsten alle adelen. I boudoir af kejserinden Brygning endnu en plot, der kan resultere i en anden kup. Heldigvis, at Menshikov tid advarer om truslen hængende over ham. Denne side er dedikeret til historien om netop den anden episode af filmen "Secrets of Palace Revolutions."

Skuespillere Sergei Shakur og Natalia Egorova re-play Aleksandra Menshikova og Catherine I. Vises i rammen og nye figurer: Actress Ekaterina Nikitina ( "Margot") spiller en ung Elizabeth (den kommende kejserinde); Irina Lachin ( "gave af skæbne") vises i billedet af Anna Petrovna - søster Elizabeth; og Dmitry Verkeenko ( "SMERSH. Forklaring til forræder") spiller en mindre Peter II.

Filmen "Jeg - kejseren"

I filmen "Secrets of Palace revolutioner. I - Emperor "aktører dækker den periode, hvor Catherine jeg dør, og den egentlige arving til tronen bliver barnebarn af Peter I - Peter A .. Regent for det forbliver den samme indflydelsesrige Prins Menshikov, som søger at isolere fra resten af den unge kejser ædle samfund. Men nogle af de store mænd affinde sig med det indsamles ikke, og især dette gælder for familien af Dolgoruky.

I den nye del af "Secrets of Palace Revolutions" beskueren ser det allerede kendte skuespillere Sergei Shakurov, Dmitry Verkeenko og Ekaterina Nikitina i rollen som Elizabeth. Også på forkant Dmitry Kharatyan tegn (Ivan Dolgoruky), Vladimir Ilyin (Andrei Osterman) og Alekseya Zharkova (Alex Dolgoruky). På billedet kan man se kunstnerne Gennady Yukhtina ( "Rumyantsev sag"), Marina Maiko ( "Sand regn") og Maryanu Tsaregradskuyu ( "Videnskabelig afsnit af piloter").

Episode af "The Fall of Goliath"

Den skuespillere i filmen "Secrets of Palace Revolutioner", spillede i en episode af "The Fall of Goliat", der dækker begivenheder, der fandt sted kort før død af kejser Peter II (husk at han levede kun 14 år gammel). Sammensvorne formår at stjæle spædbarnet Peter fra under tilsyn Aleksandra Menshikova og overbevise ham til at underskrive papirerne, hvorefter en kraftig prins skal sendes i eksil. Snart Menshikov er anholdt og sendt til mens væk sine dage i Sibirien.

I en episode af "The Fall of Goliath" flimre alle de samme velkendte ansigter russiske kunstnere, hvis rækker er genopfyldes Alexander Peskov ( "Rook"), Fedor Dobronravov ( "matchmakere"), Vladimir Privalov ( "Code of Vanære") og Natalia Fateev ( "mødested forandring umuligt ").

Andre film-serien

I alt Svetlana Druzhinin fjernet otte film, der blev vist under titlen "Secrets of Palace Revolutions" på TV-kanal "Rusland-1".

I episoden "Den anden brud af kejseren," instruktøren fortæller historien om, hvordan ædle Dolgoruky familie forsøgte at gifte sig med den unge Peter II på repræsentant for en slags - Catherine.

I den sjette film, "Unge kejser Death" af deres planer er forpurret, da Peter den Anden har ikke levet op til deres bryllup, og døde af kopper.

I den syvende film til tronen af Anna Ivanovna rejst, under regeringstid af landets administrative apparat bare tilværelsen på dominans tyskerne.

I den ottende film "Jagt prinsesse" Anna Ioannovna udgiver et enestående dokument, hvorefter det fremtidige kejser vil ikke engang født barn prinsesse Anna Leopoldovna. Af denne grund, hånden og hjertet af Anne begynder en hård kamp blandt de tyske adel.

Den niende film endnu ikke frigivet i biograferne vil sandsynligvis Druzhinin vil blive accepteret for ham efter premieren på filmen "Naval kadetterne 1787".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.