SkønhedKosmetik

Köln for mænd: dufte, der tiltrækker kvinder. Anbefalinger til udvælgelse. Oversigt over kendte mærker

Manden, ud over deres udseende, måde, tonefald kan tiltrække en kvinde? Lyse og individuel aroma af parfume. Korrekt udvalgte mænds Köln kan fungere som et afrodisiakum - en repræsentant for den mere retfærdig køn hun ønsker at komme i nærkontakt med ejeren af liflig duft.

Udvælgelse af parfume. Tips til Kvinder

Sikker på, hver mand har deres egne præferencer i at vælge en parfume eller eau de toilette. Men ifølge talrige meningsmålinger, hvordan du vælger de rigtige mænds Köln bedre at forstå kvinder. Dette skyldes det faktum, at messen køn følsomt opfatter noter af parfume kompositioner, og, selvfølgelig, de damer mere kræsne om modetrends. Ingen grund til at glemme det faktum, at lugten af parfume, blandt andre, har bare en stor følgesvend af mænd.

Köln for mænd skal vælges i overensstemmelse med personlige karakteristika og præferencer den fremtidige ejer af lugten. Indånding duften af talrige komponenter, forestille sig, hvad der bør være manden, lugte det. hvis billedet falder sammen med dit liv partner? Hvis ja, så gå videre og foretage et køb, ikke - så gå til den videre søgning.

For enhver situation - sin smag. anbefalinger til mænd

Arbejde, møde med venner, en dato med din elskede - forskellige situationer kræver forskellige varianter. For at kommunikere med samarbejdspartnere med henblik på at vinde de samtalepartnere, er det bedre at bruge en cologne til mænd med woody-rav, æble, peber noter. Dette vil gøre det muligt for parfume til at erklære sig selv som en stærk og succesrige mænd.

Motion og tid sammen med venner kræver lethed - frisk citrus smag er egnede til sådanne begivenheder.

For at mødes med den elskede eller flygtige farvel ideel attraktive sød parfume, hvis komponenter er de østlige noter: patchouli, kardemomme, mandarin, jasmin, rose, patchouli, nellike.

De bedste mænds Köln

Hvor mange mennesker - så mange meninger. Alle har deres egne præferencer i valget Eau de Parfum. Ifølge statistikker, er den største præference gives til forbrugerne af begge køn annonceret mærker, kendte i mange lande rundt om i verden. Köln for mænd, som er helt positive anmeldelser, utvivlsomt, tiltrækker opmærksomhed. Men ikke alle duft opfylder alle kravene i krævende forbruger - alle rent individuelt. Nogen der kan lide at lugte frisk og indblande andre søde og krydrede dufte.

Mænds cologne, foto og beskrivelse af dem er tilgængelige nedenfor, anses for at være den mest populære, i sammenligning med andre parfume mærker.

Christian Dior "Fahrenheit Absolute Intense"

Klassiske mænds duft, opdateret 20 år senere. Den nye "Fahrenheit" har en udtalt træagtig-orientalsk duft, og betragtes som en af de mest populære cologne. Top noter pustet harpiks myrra og violet, "hjertet" af parfume - noter af nellike, muskatnød og røgelse. De grundlæggende elementer i "Fahrenheit": røgelse fra arabiske lande og opfylder de træ. Ved første bluff, men nogen tid senere afsløret i en lys og behagelig aroma. Her er en høj modstand.

dior

Åbner parfume fra det kendte mærke noter af vetiver, lavendel, patchouli, iris, bergamot, salvie og rav. "Kernen i" Dior Homme - lyse træ lugter.

Terre d'Hermes

Saftig appelsin og grapefrugt aroma af patchouli, hvid cedertræ, geranium, og benzoin - alle forenet i en krydret og dristig parfume Terre d'Hermes. Egnede fans af originale og lyse varianter.

Allure Homme Sport med "Chanel"

Frisk og samtidig krydret duft, der kombinerer citrus nuancer, træ noter og moskus, ambra, peber, neroli. Stylister rådes til at bruge sine mænd med brutal udseende - det vil hjælpe dem til at opdage deres særlige ende, mandig billede.

Blue Label af "Givenchy"

Duften af havets bølger, kombineret med citrus og orientalske krydderier - det er hvad du har brug for at dristige og beslutsomme mænd. Parfumen er tydeligt mærkes den bitre noter af malurt, men lugten er ikke skubber, men tværtimod har en stærk tiltrækning. "Heart" Blue Label - kardemomme, Artemisia, peber og lavendel. Basen af duftstoffet er sammensat af frisk hvid ceder og vetiver. Levende top noter af bergamot og grapefrugt ikke afgiver parfume, holde intriger afsløring lugt.

"Acqua di Gio" af Dzhordzhio Armani

En af de mest populære citrus-friske smag. Start med noter af bergamot, lime og mandarin, "hjertet" - Cyclamen, duften af havet, koriander og fresia. Flex parfumeduft er moskus, patchouli, ceder, og mos.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.