Kunst og underholdningMusik

Pavel Slobodkin: centrum og dens funktioner

I Moskva er der mange steder, hvor du kan lytte til god musik og slappe af. En af dem har skabt en enestående musiker Pavel Slobodkin. Centret, opkaldt til ære for ham, der arbejder i hjertet af hovedstaden, og er ikke det første år har tiltrukket sig opmærksomhed fra moskovitter og gæster i byen. Det huser regelmæssigt opførelser af russiske stjerner af klassisk og pop scene.

Hvem er Pavel Slobodkin

Navnet på Pavel Slobodkin bedre kendt repræsentanter for den ældre generation. Han blev født i Victory Day - 9 maj 1945. I 1948, drengen begyndte at tage musikundervisning. Han lærte at spille klaver.

Allerede i 1962 blev han leder af Slobodkin sorten studie. På det tidspunkt var han endnu ikke tyve, men han er allerede en af de mest lovende musikere i vores tid. I 20 år begyndte Slobodkin at arbejde for en organisation, der senere blev kendt som "Moskontsert". Han har fungeret som dirigent og orkesterleder. Når du arbejder i dette kontor var meget prestigefyldt, fordi der på et tidspunkt med Paul besteg mestre i hjemlige sort.

Men den mest berømte Slobodkin begyndte i 1966. Så grundlagde han de første sovjetiske VIA "Jolly Fellows". Dette navn er stadig på øret, da de tidløse hits af de kollektive nutidige kunstnere frigiver coverversioner. I denne periode blev han konfronteret med censur, som i lang tid ikke glip Via plast. Faktum er, at eksemplet med musikere tog til den vestlige gruppe "The Beatles", som på det tidspunkt i Sovjetunionen blev forbudt. I halvfjerdserne blev ensemblet berømte sejre på internationale festivaler. Det er med denne VIA handlet unge Alla Pugacheva. Senere, "Jolly Fellows" turneret Tyskland og spillede i de igangværende Olympiske Lege i Moskva (Pavel Slobodkin var direktør for det kulturelle program for begivenheden).

Historien om navnet Slobodkin Centre

I 2003, en af de mest berømte og vigtige tal på den nationale scene begyndte Pavel Slobodkin. Han besluttede at fundet Centret for fremme af høj kvalitet musik til offentligheden. Arbejdet med dette projekt startede ikke én, men i samarbejde med professor Leonid Nikolaev - en lærer af Tchaikovsky Moskva Conservatory Tjajkovskij.

Oprettelse af en kammerorkester - den første ting udført efter opdagelsen af de kulturelle institutioner Pavel Slobodkin. Centret blev oprettet ikke kun at arbejde med offentligheden, gjorde han det muligt for talentfulde musikere til at udføre, før et publikum. Etablering er ikke begrænset til hallen til forestillinger. Når det åbnede et professionelt lydstudie, hvor der er en af det bedste udstyr i Europa. Især studiet skabt en rekord vinder af "Grammy" Yuri Bashmet.

Arbejde med den yngre generation

Forestillinger for børn - en af prioriteterne. Det er, hvad Paulus sagde Slobodkin. Centret åbner ofte dørene bare for unge lyttere. Kun den første halvdel af 2017 dusinvis af koncerter er planlagt for den yngre generation. Vi spillede både klassiske stykker og moderne musikalske eventyr. Der er også et program for hele familien, som selv de travleste forældre kan få. Det handler om at udvikle retninger: "Night Music" og "Teater Night".

At uddanne unge seere flere retninger har Paul Slobodkin Centre. Adresse ham kender mange forældre til Moskva, som bærer børn ved Arbat, så de mødtes med både komponister og orkester. Den store fordel ved denne kulturinstitution er, at det er muligt at købe et årskort og komme til børnenes velgørenhed forestillinger. Traditionelt de giver ud billetter til børn eller store familier med lav indkomst og forældreløse. koncerter ofte inviteret studerende; børn tiltrak det kulturelle program for centret. Det er vanskeligt at komme til forestillingerne i løbet af det nye år ferie, som mange familier søger på dette tidspunkt en kulturel pause med dine børn.

Bruger anmeldelser

Mange besøgende og musikere rost Pavel Slobodkin Centre. Ordningen af rummet det menes at detaljer, der gør det muligt ikke kun de besøgende til nemt at finde deres plads, men skaber også en fremragende akustik.

Musikere siger, at centret er en af de bedste i Europa. Hallen er lavet med kærlighed og samvittighed, som også bemærket publikum. Pavel Slobodkin sætte i sin skabelse al sin erfaring. Han personligt førte tilsyn med oprettelsen af centret.

Besøgende er ikke fundet på dette sted nogen fejl. Selv skeptikere og folk, der er cool at klassisk musik, glade Pavel Slobodkin Centre. Foto hal formidler komfort, der hersker i rummet. Behagelig stol og rolige farver i interiøret tillader musikere at nyde spillet uden besvær.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.