Kunst og underholdningMusik

Biografi Aleksandra Marshala og har en kreativ måde

I dag biografi Aleksandra Marshala vil blive behandlet af os. Vi taler om den russiske rockmusiker, sanger, bassist, sangskriver. Tildelt titlen på hædret kunstner i Rusland. Det er kendt som et medlem af "Gorky Park", "Blomster", "Pilgrims", "Araks". Også fungerer som en solo artist. Repertoiret af vores helt, er der sange i russisk og engelsk. Vinder af "Golden Gramophone" og "Song of the Year".

tidlige år

Biografi Aleksandra Marshala begyndte i Korenovsk. Der blev han født i 1957, den 7. juni. Faderen til den kommende musiker, Vitaly Pavlovich, var en militær instruktør pilot i den første klasse. Mor, Ludmila, - tandlæge. Den fremtidige skuespiller gik i skole Tikhoretsk nummer 57. Han var 7 år gammel. Samtidig begyndte han at deltage musikskole. Jeg valgte klaver klasse. Fra 5 til 8 klasse deltog han skolen № midterste skinne 34 Lenin. Han mestrer guitaren alene. Senere sangeren Alexander Marshall mindede om, at hans barndom har lugten af skosværte soldaters støvler og tørre vinde. Hans karriere af vores helt begyndte, da han var i 6. klasse. Der spilles han på dansegulvet. I 1972 tog han til Salsk. Der er en skole nummer 5 skabt VIA "Stepnyak". Jeg spiller på bryllupper og danse. I 1974 blev han elev af Stavropol Højere Militære Aviation School. Jeg vælger en særlig "kommando og kontrol co-driver." Denne institution har organiseret en musikalsk gruppe. Jeg studerede der i to år. Efter indset, at karriere i militæret - det var ikke hans vej. Med en hær af vores helt er ikke let at skille. Var vanskelige samtaler med skolen og kommando af sin far. Efter endnu et år, han tjente som soldat. Fra skolen, blev han bortvist. Dosluzhival udtryk sammensat af kemisk forsvar selskab. Derefter arbejdede han i Alushta sømand-redningsmand. Der var også en mekaniker og musiker i en af restauranterne.

Tidlig karriere

Self musikalsk biografi Aleksandra Marshala begyndte at flytte til Moskva. Der gik han i 1980, fandt han hurtigt ud af, at en af de store restaurant grupper søges bassist. Vores helt tog en chance. Han arbejdede i "Moskontsert", og i restauranter. Han blev bemærket på det tidspunkt Stas Namin. Han foreslog Alexander at blive medlem af "Gorky Park". Før han kom til gruppen, har hver deltager samarbejdet med andre kendte grupper. Alexander spillede i "Araks" hold. Musikere fra den nye gruppe i studiet Gorky Park to år, kontinuerligt at skabe en engelsksproget materiale. I 1987, vores helt, sammen med holdet gik til USA for en tur. Der var en live hold debut. I samme periode blev den første videoklip til sangen Fortress etableret. Dette arbejde har været omtalt i programmet "Don King Show". I foråret 1988 Stas Namin har organiseret opførelser af "Gorky Park", som den støtte band på tour Scorpions. Den offentlige tog spillet holdet er cool, men det går ikke ubemærket hen. I 1988 under hans første tur til det amerikanske hold, har en stor velgørende organisation under navnet "Mike-E-Diffrens Foundation" tilbydes musikere sammen med ledende repræsentanter for den stil af hårde-og-tunge blive en speciel album deltagere, som er en del af et program til bekæmpelse af stof- og alkoholmisbrug. I 1988 inviterede Stas Namin Moskva ledelse af selskabet Polygram. Således blev den første direkte kontrakt med en gruppe af russisk amerikansk pladeselskab underskrevet.

Solo karriere

I 1998 sanger Alexander Marshall udgav sit debut album med titlen "Måske." Sangene er skrevet af forskellige forfattere, og omfatter en bred vifte af stilarter: chanson, popmusik, rock. I Krasnodar, i 1999 var vært for første solokoncert Aleksandra Marshala. I 2001 skuespilleren holdt en koncert i Moskva, på State Kremlin Palace. Albummet "White Ashes" udkom i 2001, "Special" plade udkom i samme år. I 2002 musikeren udgivet albummet "far." Dette arbejde han dedikeret til hans far, og de mænd, som stod vagt over hele verden.

Den genoplivning af "Gorky Park"

Gorky Park, optrådte bandet på den internationale sangkonkurrence med sangen Moskva Opkald i 2009. I 2012 spillede holdet i sin første "guld" del af programmet "Evening Urgant". Snart bandet deltog i festivalen "invasion 2012". Også i 2012 i "Crocus Rådhus" holdt en jubilæumskoncert bånd, til ære for sit 25 års jubilæum.

Familie og personlige liv

Vi har allerede talt i detaljer om hvem der er Alexander Marshal. Personlige liv af en musiker vil blive beskrevet i det følgende. Skuespiller var gift tre gange. Han bemærkede, at skilt fra sin første kone på grund af hendes overdrevne engagement i alle dens anliggender. datter Pauline dukkede op i hendes andet ægteskab. Hun bor sammen med sin mor i USA. Den tredje kone Aleksandra Marshala - Natalia V .. Med det, vores helt har en søn ved navn Artyom. Han blev født i 1997 i Los Angeles. Først et stykke tid, musikeren mødtes med Nadezhda penne, medlem af den populære gruppe "Shining". Dette er biografien Aleksandra Marshala, hun er sikker på at blive fyldt op med nye resultater.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.