Kunst og underholdningMusik

Natalie Dessay, den franske operasanger, en høj coloratura sopran med en bred vifte af udføre

Natalie Dessay - fransk operasanger, vinder af den ekstremt høje coloratura sopran. Det har en bred vifte af udfører.

Natalie Dessay: biografi

Singer født April 19, 1965 i byen Lyon. Han drømte om at blive en ballerina, men blev frarådet af hendes koreografer, der beviser det nytteløse i virksomheden. Natalie sørgede længe og snart indskrevet i handler klasser, fast besluttet på at blive skuespiller. Men denne drøm ikke går i opfyldelse, fordi pigen pludselig viste vokal talent. Når du er på scenen studerende teater Natalie sang arien af Pamina, datter af Dronningen af natten, fra Mozarts opera "Tryllefløjten". Bedøvet publikum, der sidder i salen, ikke kunne tro, at en ung studerende på en så stærk og smuk stemme. Kort efter denne tale, hun forlod skuespillere kurser.

Tidlig karriere

Natalie Dessay ind i Bordeaux Conservatoire, som han med succes afsluttet i 1984 og begyndte at arbejde som solist i National Orchestra of Toulouse. En dag, ved den prestigefyldte Les Voix Nouvelles, sangeren tog førstepladsen, vandt hovedprisen, og derudover en praktikplads på Paris Opera i et år. For de unge sanger et twist af skæbne var en reel gave.

Ved afslutningen af praktikopholdet har Natalie Dessay modtaget flere tilbud fra førende operahuse. Hun optrådte i New York "Metropolitan Opera", synger den del af Fiakermilli opera "Arabella" af Richard Strauss. Dette blev efterfulgt af flere forestillinger i Wiens Statsopera.

"Tales of Hoffmann"

I foråret 1992 sang Natalie Dessay rolle Olympia i opera mellemstationer Hoffmanns eventyr (Hoffmann) Offenbach. Hendes partner på scenen var dengang José van Dam. Kritikere har reageret på stykket ganske koldt, men Natalie Dessay har fået gode anmeldelser. Den rolle, som Olympia blev skæbnesvangert for sangeren. Dessay det spillede indtil 2001. Med et parti af Olympia Natalie optrådte hun på scenen i "La Scala".

I 1993 Wiener Staatsoper gennemført Mozart International Competition, der tog førstepladsen Dessay. Igen praktik, har denne gang for sangeren allerede fastslået. Nu, undersøgelser skulle kombineres med arbejdet på scenen. Her handlede Natalie som Blondie i en produktion af "The Abduction fra Seraglio." Dette parti er blevet en af de foretrukne arier Dessay.

Natalie Dessay og Placido Domingo

Og i december 1993, erstattet han den berømte sanger Cheryl Stader på Wien opera scene og er siden blevet en favorit af Wiens offentlige, erobrede publikum med sin uovertrufne-krystal-ren coloratura sopran. Så Natalie Dessay, sopran store oprindelige talent, vandt rave anmeldelser fra den verdensberømte tenor Placido Domingo, som efterfølgende blev en loyal ven og beundrer af hendes sang dygtighed.

Toppen af sin popularitet Natalie Dessay har nået i midten af halvfemserne. Ved den tid, sangeren var allerede kendt over hele verden, de bedste dirigenter sendte hende en invitation. Dessay lavet i "Den Bayerske Statsopera," og derefter i "Covent Garden", hendes beundrere klappede opera i Berlin, Paris, Rom og New York.

sygdom

I 2001 Natalie Dessay, sopran, der pludselig begyndte at miste renheden af lyden, blev tvunget til at søge råd hos ENT specialister. Status stemmebånd sanger alarmeret professorer i medicin, efter en grundig undersøgelse blev det besluttet at operere på patienten.

Alle koncerter og forestillinger måtte aflyses, men publikum reagerede med forståelse til katastrofe favorit sanger og ønskede hende god bedring. I juli 2002 Natalie Dessay lå på operationsbordet. Kirurgisk indgreb var nødvendigt, og det var en succes. Seks måneder efter operation genoptræning hjalp sangeren at genvinde styrke, og hun vendte tilbage til den store scene i slutningen af januar 2003.

Men efter kun et år og en halv opera diva igen appellerer til læger. Igen, konsultation, analyse, måneders ophold på et hospital. Den anden operation er også en succes. Singer mener ikke at sige farvel til scenen, den er fuld af kreative planer. I april 2005, Natalie Dessay udfører Montreal Opera og modtager vigtig bekræftelse af sin popularitet. Den store sal var ikke en eneste tomt sæde.

Efter forestillinger i Canada, sangeren omhyggeligt gennemgå sit repertoire og frasiger roller, enkel i forhold til de ydeevne færdigheder, samt opera arier, som indeholder lidt interesse libretto. Denne ærbødige holdning til deres eget repertoire fordi Dessay blev oprettet for at give folk kun den bedste musik.

Opera diva i Rusland

Natalie Dessay i Moskva var dobbelt: første besøg går tilbage til år 2011, det andet fandt sted for nylig, i slutningen af oktober 2015, hvor sangeren gav en enestående koncert i Tchaikovsky Hall. Programmet bestod af opførelser af værker af Dzhuzeppe Verdi, Donizetti, Massenet og vokal miniaturer af Mendelssohn, Schubert og Duparc. Næste sanger besøg i Moskva vil finde sted i 2017, hun vil udføre på den internationale Musikkens Hus på Kosmodamianskaya havnefronten.

18 juni 2010 Natalie Dessay deltog i en gallakoncert på Mariinsky Teater i St. Petersborg.

Levetiden for sangeren i dag

I øjeblikket er operadiva lever mest i USA og turnerede europæiske lande. Personlig sanger liv har været en succes, det har i mange år gift med operasanger Laurent Nauru. Parret har to børn. Til kombineret juridisk ægteskab med sin mand, Natalie konverteret til jødedommen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.