Kunst og underholdningTeater

Metropolitan Opera House - Store Scene i operaens verden

Metropolitan Opera - Musikteater af global betydning på Lincoln Center på Manhattan i New York, åbnede i 1880. På grund af de mange organisatoriske spørgsmål uropførelser blev vist i 1883.

Navnet "Metropolitan Opera" udtales, og da det bliver brugt ret ofte, er det almindeligt at tale under almindelig forsendelse "Met". Teatret indtager det første sted i verden af opera scener, sammen med Milano "La Scala", Londons Covent Garden og Bolshoi-teatret i Moskva. Koncertsalen i Metropolitan Opera i 3800 pladser. Teater lobby ligner mere en hal af museet tak Fine Arts til en uvurderlige freskoer af Marc Chagall.

Teater guide

Finansieret teater aktieselskab "Metropolitan Opera House Company", som til gengæld modtager et tilskud fra de store firmaer, virksomheder og enkeltpersoner. Alle sager fører direktør Peter Gelb. Art retning er overdraget til chefdirigent for teatret, James Levine, hjælpe ham føre koreograf Josef Fritz og administrerende korleder Donald Polumbo.

regler

Theatrical sæson af Metropolitan Opera løber fra september til april, syv dage om ugen, med daglige forestillinger. Maj og juni - Udgående tur. Hele juli er dedikeret til velgørenhed, teatret holder gratis forestillinger i New Yorks parker og pladser, samtidig med at indsamle et stort antal mennesker. August er brugt på organisatoriske aktiviteter og forberedelse til næste sæson.

Symfoniorkester af Metropolitan Operaen medarbejdere til at arbejde på permanent basis, et teater kor som en permanent del af koncertprogrammer. Ledere og solister inviteres på en kontrakt - eller for hele sæsonen, eller på de enkelte forestillinger. I nogle tilfælde er en kontrakt indgået for et par sæsoner, ligesom det var med sangeren Anna Netrebko, der har underskrevet en kontrakt gang i fem år.

Opera arier på Metropolitan Operaen kun udføres på originalsproget. Repertoiret består af verdens klassiske mesterværker, herunder værker af russiske komponister som Tjajkovskij, Glinka, Rimsky-Korsakov og andre.

Hvordan har du begynder Teater

I første omgang, Metropolitan Operaen blev placeret i en af de teatre på Broadway og var den mest besøgte hjemmeside for opera. Men i 1892 var der en brand i bygningen, som er permanent afbrudt tale. Noget som hallen og scenen blev restaureret, og holdet fortsatte med at arbejde. Metropolitan Opera, Teater på Broadway, bliver mere og mere populære.

passage

I 1966 i Manhattan Lincoln Center for Performing Arts blev åbnet, hvilket samlet under ét tag alle de ledende teatre i New York, herunder f.eks Metropolitan Opera. New York publikum var en succes i form af akustik, og, vigtigst af alt, temmelig store. Ud over den store scene, er tilvejebragt tre hjælpestof.

unikke kalkmalerier

Lobby Metropolitan Opera imponerer med sin udsmykning. På væggene er der monumentale vægmalerier af Marc Chagall. Teatret har længe spekuleret på projektet. Selv for en sådan sikkerhed teater, hvad er Metropolitan Opera, ligesom et kunstværk meget tungt på dens omkostninger. Derfor blev en stor kunstner vægmalerier solgt til en person, men med den betingelse, at de forbliver på plads i foyeren af teatret.

Premierer og forestillinger

Hvis du går tilbage til begyndelsen af historien om teater "Metropolitan Opera" i New York, den første premiere var operaen af Charles Gounods "Faust", som fandt sted den 22. oktober, 1883. Så var der premiere på "Pigen med Vesten" Dzhakomo Puchchini i december 1910. I 1918 blev han spillede Puccinis treenighed "Dzhanni Skikki", "regnfrakke" og "Suor Angelica". I oktober 1958, Metropolitan Opera præsenteret for offentligheden "Vanessa" Barbara Semyuelya, der vandt Pulitzer-prisen som en fremragende musikalsk premiere.

Ved midten af det tyvende århundrede, teatret var allerede på niveau med de førende operahuse i verden - "La Scala" og Wiens Statsopera. Talentfulde ledere af den tid, Arturo Toscanini, Felix Mottl, Maler Gustav, bidraget til succesen. Kunstnerisk ledelse af teatret er inviteret til at deltage i deres præstationer de mest berømte sangere i verdensry. I 1903, operaen "Rigoletto" debuterede Enrico Caruso, der spiller Hertugen af Mantova. Den store tenor har arbejdet på Metropolitan Operaen indtil 1920. Caruso åbnet flere sæsoner.

I 1948, i teatret for første gang lavede han den største operasanger Maria Callas, operaen Dzhuzeppe Verdi "Aida". I 1949 fulgte han en arie af Brunhilde "valkyrier" af Richard Wagner. Så, i 1956, Callas sang i operaen "Norma" af Bellini. Aria fra Madame Butterfly foreslået i "Cio-Cio-San," hun faldt på grund af overvægt. Men sangeren sang arien af Elviras "Puritani" af Bellini.

År 1967 markerede begyndelsen af samarbejdet med de mest berømte sangere i verden opera scene - Placido Domingo og Luciano Pavarotti. Med relationer Placido Domingo har udviklet sig godt, sangeren åbnede sæsonen 21 gange i teatret "Metropolitan Opera". New York offentligheden allerede begyndte at overveje sin berømte tenor. Og Luciano Pavarotti, taler i Manhattan, blev rekorden for mest bifald: når tæppet blev rejst på bis 165 gange! Dette faktum blev indspillet i Guinness Book of Records.

udsendelser

Siden 1931, registrering af teatrets "Metropolitan Opera", oversættelse af hele scener og fragmenter af forestillinger blev regelmæssig. Først luftet opera "Hans og Grete". Og siden 2006 teatret i Manhattan begyndte at sende deres forestillinger leve.

hall

Metropolitan Opera et unikt gardin vejer over et halvt ton, tung tætte stof broderet med metalliske pailletter. Specialudstyr til at flytte og løfte gardinet er lavet i en tysk studie "Gerritsen" i Umkirch.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.