SundhedKvinders sundhed

Personlig gynækolog. Hvad er en douche

Udskylning terapeutisk fremgangsmåde kaldet vaginal vask med vand eller medikamenter baseret på det. Fremgangsmåden består i en mekanisk udvaskning indholdet. Således (afhængigt af egenskaberne af det anvendte lægemiddel) udføres moxibustion eller toning tunica vaginalis samt desinfektionsmiddel eller styrkende effekt. Douching anbefales ikke under graviditet (anden halvdel), og perioden efter fødslen.

Douching hjemme anses for at være den mest effektive blandt de andre måder for trøske. I dette tilfælde skal du bruge en sprøjte til gynækologiske formål skal være forsigtig. Tryk skal være glat. Således er det muligt at undgå at falde i livmoderen fluid anvendes i sprøjten. Der bør udvises forsigtighed ved administration til en sprøjte. Skader på vaginal vægge, fører til en meget alvorlige bakterielle og fungale infektiøse påvirkninger.

Inde i skeden er der konstant regulere svampe reproduktion af bakterier. Når krænkelser i mikrofloraen er ude af stand til at kontrollere spredningen af svampe bakterier. At genoprette balancen af mikroflora i fortyndet en teskefuld af hydrogenperoxid (anbefalet tre procent) i et glas vand. Det skal bemærkes , at en sådan douche lavet en gang om dagen, i flere dage, indtil det fuldstændigt ophør af symptomer.

Det er en meget effektiv speciel olie af tea tree. Dens opløsning anvendes og drosler. At forberede sig på at være en teskefuld Health (isopropyl) alkohol tilsæt en skefuld olie det samme. Blandingen blev holdt i en særlig hætteglas dråbetæller cap således nødvendigvis skal skrues. For proceduren anvendes ti dråber af en opløsning opløst i vand (to kopper). Det skal bemærkes, at en sådan douche lavet inden for en uge en gang om dagen.

At genoprette pH i vagina ved hjælp af en sur opløsning. Der er således en vis neutralisering af skadelige mikroorganismer. Til dets fremstilling anvender konventionelle (tilgængelig æble) eddike i en mængde på to spiseskefulde og en liter vand. Eddike kan udskiftes bare friskpresset citronsaft med tilføjelse af en halv teskefuld af C-vitamin Det skal bemærkes, at sådan en douche med blidt strømmende trøske skal gøres hver dag, og ved en højere intensitet er bedre at bruge en kombination af vanding og andre metoder.

Da de neutraliserende løsninger også bruges til kunstvanding urtete. Samtidig, urter har en indvirkning på de inflammatoriske processer, stoppe dem. Typisk en infusion lavet af salvie, hindbær blade, eller kulsukker. Ingredienserne skal anvendes i lige store andele. Samles i en mængde fire spiseskefulde hældt i kogende vand (en liter). I løbet af omkring tyve (tilgængelig femten) minutter infusion brygget. Hans afkølet til stuetemperatur og filtreret. Derudover kan du tilføje eddike (æble) i mængden af to spiseskefulde, eller en fjerdedel af en kop yoghurt eller acidofile pulver (en spiseskefuld). Det skal bemærkes, at en sådan udskylning drossel udført ved varierende intervaller (afhængig af symptomer). Når proceduren bløde flow udføres én gang i to dage, med mere intens - hver dag.

For at gennemføre proceduren derhjemme, er det bedre placeret i badeværelset. Det er bekvemt at blive liggende på ryggen og benene er bedre at sætte på kanterne. Til udskylning generelt bruges gummibold har særligt tip eller irrigator, som er udstyret med (udover cylinderen og spidsen) særlige rør (sædvanligvis plast). Det er således muligt at styre sænkning eller løftecylinder, fluidstrømmen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.