LovStrafferet

Artikel 293 i straffeloven: uagtsomhed

Den uagtsomhed i straffeloven - det er mangelfuld opfyldelse af officielle pligter, der er pålagt den, på grund at forsømme dem. Så beskrive den handling, som førte til større skader eller væsentligt overtrådt de legitime rettigheder og interesser for organisationer og borgere, samt de beskyttede interesser stat og samfund.

Stor skade lovgiver genkender de skader, der overstiger en million fem hundrede tusind rubler.

Pligtforsømmelse og forkert udførelse af deres

Manglende udføre deres opgaver er selve udeladelse, hvis gerningsmanden, tværtimod, blev forpligtet på nogen måde at handle, som følger af kommentar til artiklen "uagtsomhed". Art. 293 i straffeloven under mangelfuld opfyldelse af opgaver indebærer deres henrettelse af en person, en bestemt position, i strid med visse krav. For eksempel antagelse fejl, overtrædelse af vilkårene og så videre. D. Både handling skyldes uretfærdig eller uagtsom holdning til hans tjeneste embedsmand.

Sanktioner for uagtsomhed

Den 293 Art. "Uagtsomhed" i straffelovens regulerer straf i henhold til loven. For forbrydelsen i loven definerer sanktioner.

1. I form af et fint.

2. Obligatorisk eller korrigerende arbejdskraft.

3. I form af tvangsarbejde med fratagelse af retten til at arbejde i visse stillinger eller deltage i nogen aktivitet.

4. Frihedsberøvelse eller standsning.

Første afsnit, artikel omhandler sanktioner i form af bøder. Denne straf kan være så høje lønninger eller et beløb, der ikke overstiger 120 tusind. Der henvises også til den korrigerende arbejde op til et år, obligatorisk arbejde op til tre hundrede og tres timer, eller anholdelse i op til tre måneder.

Andet afsnit af artikel 293 i straffeloven "uagtsomhed" regulerer forårsager dødsfald eller alvorlig personskade på grund af uagtsomhed. Straffen for en sådan lovovertrædelse, i form af tvangsarbejde med fratagelse af retten til at besætte visse stillinger eller i nogen aktivitet. henviser også til frihedsberøvelse.

Tredje afsnit i artikel defineres en sanktion for en handling, der forårsagede døden for to eller flere personer ved uagtsomhed. Straffen for denne forbrydelse - tvangsarbejde med fratagelse af retten til at besætte visse stillinger eller udføre bestemte aktiviteter, samt fængsel.

Formålet med en kriminel handling

Hovedformålet med sammensætningen af den strafbare handling, som kaldes uagtsomhed (art. 293 i straffeloven), er gennemførelsen af de normale aktiviteter af strukturerne i den offentlige forvaltning og regeringsapparat. Et yderligere formål med favor økonomiske interesser. Også, det kommer til sundhed, liv, ejendomsforhold.

Den objektive side

Den objektive side har flere valgfrie funktioner:

1. handling, som udtrykkes i eller passivitet.

2. Ring til konsekvenserne af denne forbrydelse.

3. Ligeledes dannet mellem den årsagssammenhæng.

Adfærden har visse egenskaber, udtrykt i form af inaktivitet. Det er strafbart. Hvis en person var at træffe foranstaltninger og kunne gøre dette, men ikke opfylde dem eller udført forkert, denne definition gælder. Hvis vi ser på strukturen i den objektive side, er sammensætningen af en sådan forbrydelse anses for at være specifik. I den kriminelle juridisk teori de er kendt forbindelser, der faktisk forårsager skade. Kort sagt, i mangel af sådanne virkninger i artiklen sammensætningen af lovovertrædelsen vil være fraværende, og gerningsmanden vil pådrage sig disciplinære eller administrativt ansvar.

Artikel 293 i straffeloven "uagtsomhed" giver ikke en specifik beskrivelse af arbejdsopgaver for manglende som gerningsmanden bør holdes ansvarlig (kriminelt). Med hensyn til sammensætningen af utilstrækkelig generel indikation af udøvelsen af deres hverv ordentligt, for eksempel ord, at en person ikke svarer til hans indlæg. Det er nødvendigt at fastslå og beskrive specifikt nedfældet formelt for officielle pligter.

I artiklen i straffeloven "uagtsomhed" giver ikke mulighed for ansvar i tilfælde af, at en borger ikke kan udføre nogen handling på grund af for eksempel manglende dokumenter hævdet af en anden embedsmand. Hvis en person i mit arbejde giver fejl, fejl på grund af den lave faglige niveau, indikerer en mangel på mulighed for at udføre deres opgaver ordentligt. I dette tilfælde kan ansvaret kun være disciplinær. Den kommission af en sådan handling bør resultere i offensive konsekvenser i form af en væsentlig misligholdelse af lovpligtige borgernes interesser, samt menneskerettighedsorganisationer og de statslige interesser, der beskyttes ved lov og samfund

Den subjektive side

I straffeloven uagtsomhed subjektivt karakteriseret som en handling med hensynsløs form for skyld, som udtrykkes i form af uagtsomhed eller skødesløshed. Hvordan er det? Letsindighed - er, hvor en person kunne have forudset udbrud af skadelige konsekvenser forudset i lovgivningen, men som et resultat af mangelfuld opfyldelse eller manglende opfyldelse af deres opgaver håbede, at de ikke ville komme. Artiklen "uagtsomhed" i straffeloven for uagtsomhed forstår en situation, hvor en person ikke forudse indtræden af bivirkninger, men kunne forudse dem med tilstrækkelig omhu. Hvis en person ikke forudse forekomsten af bivirkninger, og kunne ikke forhindre dem, for en sådan handling er ansvarlig ikke givet.

Hvis der var alvorlig legemsbeskadigelse eller død indtraf på grund af uagtsomhed, at etablere skylden for den officielle er forpligtet til at bevise en årsagssammenhæng mellem virkningerne og passivitet. I tredje del af kvalificerende særlig funktion er årsag til død af to eller flere borgere, der fungerede som fejlen uagtsomhed.

uagtsomhed af emnet

Emnet for den pågældende lovovertrædelse er usædvanlig rask officer. Dens alder skal være mindst seksten år. Ud over disse nuancer, fastsatte begrænsninger i lovgivningen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.