LovStrafferet

Artikel 330 i straffeloven "vilkårlighed" med kommentarer. Hvordan at flygte fra artiklen 330 i straffeloven?

Ganske ofte i den russiske tilfælde af en forbrydelse kaldet vilkårlighed. Ikke værst handling, men det sker. For det lagde strafansvar i vist omfang. Men ikke alt for hårdt. Derfor er mange lader sig engageret i vilkårlighed. Mulig forebyggende foranstaltning af denne forbrydelse bærer artiklen 330 i straffeloven. Men hvad slags specifikke handlinger i spørgsmål? Og hvilke sanktioner vil gælde for sagsøgte? Er det muligt at undgå både en straf i henhold til denne artikel? Alt dette på!

begreb

Det første skridt er at finde ud af, hvad der præcist er der tale om. Efter alt, bør den vilkårlighed være nogle klar definition, er karakteriseret ved forringet. Dette skulle bidrage til at skelne den vilkårlighed lignende forbrydelser.

Så det er. Under vilkårlighed forstå uautoriserede handlinger en borger, der overtræder lovbestemmelser. Lovligheden af handling i et sådant scenario kan blive udfordret af andre mennesker eller organisationer.

Som du kan se, er det ikke så enkelt, som det ser ud. Noget der ligner den vilkårlighed røveri eller afpresning, f.eks. Men de særlige kendetegn i forbrydelsen er der stadig. Normalt er det rettet mod gennemførelsen af eksisterende juridiske rettigheder. For eksempel kan den vilkårlighed kaldes et værk af indsamlingsvirksomheder, efterfulgt af afpresning, trusler, eller tingskade. Det ved denne lejlighed kan rapportere artikel 330 i straffeloven? Hvilke sanktioner er lagt for forbrydelsen?

bøde

Typisk strafansvar er ikke det mest alvorlige, reflekteret kontantbetalinger. Eller rettere, en bøde i forskellige størrelser. Vilkårlighed uden funktioner, men giver betydelig skade på noget, ledsaget i første omgang en sådan straf.

I dette tilfælde er straffen tildelt er ikke særlig stor. Han så meget som muligt op til 80 000 rubler. Som et alternativ til betaling af retten til tider gør en beslutning om at trække den indkomst (normalt betales) sagsøgte for en vis periode. Vilkårlighed straffes med betydelig skade betalinger i mængden af overskud lovovertræderen højst seks måneder.

arbejdsliv

Det stopper ikke alle de betingelser, der kriminel foranstaltninger. Offentlige værker i en eller anden form - det er det stadig indebærer artikel 330 i straffeloven "vilkårlighed". Hvis der ikke var nogen skærpende omstændigheder, med undtagelse af skader forårsaget i et betydeligt omfang, er det håbet, at afsone en straf i form af social arbejdskraft.

Hvad handler det om? Udpeget af den obligatoriske og afhjælpende arbejde. I det første tilfælde kan de ikke overskride 480 timer i andet - 24 måneder. Ikke den mest forfærdelige straf, men de gør det alligevel. I praksis er der heller ikke meget ofte. På trods af dette, artikel 330 i straffeloven "vilkårlig" omfatter flere typer af sanktioner og situationer med vores nuværende kriminalitet.

arrestere

For eksempel, hvad nu hvis retten finder alle de ovennævnte foranstaltninger ikke er effektive nok? Blev nogen straf ville ikke være? Eller måske er det bare pålagt på foranledning af retsvæsenet er absolut intet?

Overhovedet ikke. Artikel 330 i straffeloven, i tillæg til ovenstående sanktioner for vilkårlighed med betydelig skade, sidstnævnte giver en væsentlig option "straf". Nemlig, arrestere. Det er ikke den mest alvorlige straf i hele straffeloven, men det sker. Og for nogle virkelig det er et stærkt argument for at afholde sig fra vilkårlighed.

I denne situation, vil anholdelsen ikke være for lang. Maksimum, sat på papir - 6 måneder. Efter ingen yderligere forebyggende foranstaltninger re-fejlende er ikke tildelt. Selv om denne straf ikke gør mange motiverer vilkårlighed. Mange er bange for at blive arresteret.

Vold og trusler

Hvad andet angiver artikel 330 i straffeloven? Retspraksis og lovene i Den Russiske Føderation, konfronteret med vilkårlighed, ledsaget af trusler om eller direkte bringe liv vold. Denne skærpende omstændigheder, som anvendes til mere alvorlige strafferetlige sanktioner.

Ingen bøder i denne sag er ikke og kan ikke. Men samfundsmæssigt arbejde er ikke blevet annulleret. Men han har nu udelukkende tvangsindgreb, samt den fortsatte højst 60 måneder. Et sådant scenario vil blive behandlet af retten, når den vilkårlighed ledsaget af vold eller trussel om brug heraf.

Anholdelsen sker også. Men han er ikke anderledes end den tidligere sag. Det er konklusionen af denne art kan vare seks måneder på de fleste. Og intet andet. Det erklærer artiklen 330 i straffeloven (med kommentarer og uden dem). Men der er en sidste udvej til at bekæmpe gerningsmændene til den vilkårlige, truende eller bruge vold. Hvad er det?

Indgreb om fri

Størstedelen af befolkningen i den kriminelle ansvar i forbindelse med fængsel. Til en vis grad den måde, det er. Faktisk for visse sanktioner, eller ved tilstedeværelse af skærpende omstændigheder, er en sådan foranstaltning tildelt ret ofte.

Når vilkårlighed det også finder sted. Hvis forbrydelsen blev ledsaget af trusler eller brug af vold, kan sagsøgte "sat bag tremmer" i 5 år. Periode kan reduceres ved skøn ret, som i praksis, i virkeligheden, næsten ikke forekommer.

tvetydighed

Dette afslutter artiklen 330 i straffeloven "vilkårlighed". Kommentarer til det, som en vis klarhed til nuancerne i forbrydelsen. Sagen er, at emnet for den akt er tilbøjelig til at en person under 16 år. Personen skal være af sund sind på samme tid, tilstrækkelig. I et sådant tilfælde vil blive dømt på ovennævnte punkter med hensyn til sagens omstændigheder.

Men nogle gange vilkårlighed begået af embedsmænd, ansatte i detektiv og sikkerhedstjenester. Under sådanne omstændigheder, studerede kunst mister sin relevans. I stedet handle på artikler kategoriseret: 286, 285 eller 203 i kodeksen.

Hvordan undgår

Nogle borgere er interesseret i, hvordan man kommer væk fra de 330 artikler i straffeloven. Kan det gøres? Nemt! Bare handle i overensstemmelse med loven, ikke at bryde reglerne.

Alt, du har brug for - er at bevise legitimiteten af deres handlinger. Efter første omgang en borger som defineret lidelser, er der visse beføjelser gennemførelsen af disse rettigheder. Hvis du kan bevise, at der er ingen faste regler, har du ikke bryde, være i stand til at undgå straf.

Hvor ellers kan du omgå 330 artikel i straffeloven? Du kan prøve at arbejde sig igennem en betroet person, der ikke "overgive" dig. Så på det vil være alle de afgifter, der ikke er alt for ærligt og korrekt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.