Hjem og familieGraviditet

40 uger af graviditeten og arbejdskraft begynder ikke. Er det værd at bruge fødsel stimulation

Ofte kommer der 40 uger af graviditeten, og arbejdskraft begynder ikke. I dette tilfælde er pigerne begyndt at gå i panik og alarm. Efter alt, er det såkaldte leveringsdato sat i en bestemt periode. Til dette bør kvinden føder. Hvis det ikke sker, er vi nødt til at tænke på pacing. Men er det værd? er Måske er det bedre at undlade at stemme, være tålmodig og vente lidt længere? Og hvis du gør stimulering, hvordan bedre at gennemføre denne proces? Bemærk, kunne en sådan handling har en negativ indvirkning på dit helbred. Derfor tror flere gange, før man går videre med sagen.

normer

Så det er 40 uger af graviditeten og arbejdskraft begynder ikke. Denne situation er velkendt for mange kvinder. Det er, som det er blevet sagt, en masse problemer og uenigheder, såning panik. Læger har en tendens til at sætte en dato PRD, hvilket indikerer præcis 40 uger af graviditeten. Det menes, at levering på dette tidspunkt bør finde sted uden problemer.

Men det er ikke altid sådan. 40 uger - det såkaldte norm. Generelt er en kvindes krop, og barnet er helt klar til at forlade på 38th uge. Men der er tidspunkter, hvor fødslen tidligt - på 36-37 minutter. Dette fænomen er ikke betragtes som en patologi, selv om det kan være en fuldstændig overraskelse for fremtidige mødre. Så op til den 40. uge i det mindste ikke panik. Men for at forberede sig til fødslen vil have ca. 36 minutter. Især hvis du har en familie historie hos præmature.

de seneste uger

40 uger af graviditeten og fødsel starter ikke? For at være ærlig, at være bange for et sådant fænomen er ikke det værd. Vi har set almindeligt anerkendte standarder på dette område. Men det var ikke bare det samme som det menes, at graviditet varer 42 uger. Det er denne "strimmel" er indstillet til alle gravide kvinder.

Hvad betyder det? Hvis du ikke føde på den 40. uge, ingen grund til panik. Især hvis barnet udvikler sig i tiden. Den stimulering der ikke er behov. Normal graviditet er i stand til at ende på ethvert tidspunkt forud for den 42th uge. Forud for denne periode, behøver ikke engang at tænke på pacing. Det giver ingen mening.

Hvorfor? Graviditet - en uforudsigelig periode. Og netop når barnet er født, kan ikke sige med sikkerhed. Læger er kommet op med definitionen af PRD kun for at være klar til denne begivenhed. Og at kvinder kan forberede alt til den kommende baby. Denne beslutning er baseret på erfaring og statistik. I 40 uger af graviditeten? Anden graviditet eller den første - det er ligegyldigt. Derefter kan du stille og roligt vente yderligere mindst 14 dage. Men på samme tid være klar til at forlade til enhver tid.

stimuleret hvis

Gør alt, hvad der ikke er så let. Ventetider er ekstremt kedelig. Og i 40 uger gravid mave mange kvinder til sten, der er en række af ubehag og utilpashed. Det er en slags pereutomlyaemost kroppen finder sted. I princippet behøver det ikke at være bange. Efter alt, kan du stadig gå til "interessant position" omkring 14 dage. Og denne beslutning er normen.

Mange tænker på kunstig induktion af arbejdskraft. Især til den 40. uge af graviditeten. Denne beslutning bør ikke tages spontant. Det hele afhænger af din situation som en helhed, fra anbefalingerne fra læger, såvel som dit helbred og udvikling af barnet i livmoderen. Ofte læger tilbyder deres egen adfærd stimulering eller endda bære det uden nogen viden i skikkelse af "punktering askorbinku sundhed." Husk, at du kun træffes afgørelse om den kunstige induktion af arbejdskraft. Men hvis du lige har startet 40 uger af graviditeten, og føles normal, tage din tid med det! Vent, vil din krop bestemme, hvornår han er klar til at føde.

ord for

Nå, der er nogle tilhængere af induktion af arbejdskraft. Som det er blevet sagt, skal du ikke tage denne mulighed i betragtning, hvis DA lige ankommet. Ikke nødvendigvis på den dag vil du begynde leveringen.

At tænke alvorligt over "tvunget" løsning vil komme, når du har bestået 42th uge og startede 43th. Netop da en fare for barnet og moderen bliver det maksimale. Efter den angivne periode barnet er klar til et uafhængigt liv, og en kvindes krop begynder at bogstaveligt træt af "fremmedlegeme" indeni.

Hertil kommer, som en mulighed - det er fremkomsten af eventuelle alvorlige konsekvenser af ikke at føde på 40 uger. Det sker meget sjældent. Men nogle gange sker det også, der begynder mangfoldigt udvalg af 40 ugers svangerskab. Og det er ikke generisk. Og nogle mærkelige. Hvis du ikke har infektioner og sygdomme, er det tid til at reflektere over den kunstige induktion af arbejdskraft. Alle ændringer i kroppen, bør du fortælle det til lægen. Og han vil være med dig for at træffe beslutning om at stimulering.

overdevelopment

I 40 uger af graviditeten og fødsel starter ikke? Kunstig stimulation er nyttigt, når der er øget udvikling af fosteret. Det vil sige, hvis barnet er forud for sin faktiske levetid som kroppen i øjeblikket.

I praksis er børn, der vokser hurtigere, født i 36-38 ugers svangerskab. Og op til 40 sjældne "sidde" inde i moderen. Men af forskellige årsager, arbejdskraft kan ikke ske på dette punkt. Og så på den 40. uge, som regel beslutningen om at stimulering. Også hun er anderledes. Og konsekvenserne er også forskellige. Om dem, bør vide, før de går til proceduren.

argumenter mod

Så længe du ikke kommer 42 uger af graviditeten, ikke panik i løbet af fødslen. Ja, du ønsker at have en hurtigere og opleve glæden ved moderskabet. Bare fordi vores krop i sig selv er egnet til forplantning. Og han "ved bedst", når du vil starte arbejdskraft. Hvis du stadig ønsker at holde uden påviselig grund stimulering til begyndelsen og forstå alle de konsekvenser og negative aspekter af denne proces.

For eksempel, mange kvinder hævder, at et sådant skridt - det er bare uagtsomhed. Og læger og mødre. Efter alt, ofte bruges til at stimulere medicinen. De har en negativ indvirkning på sundheden hos moderen og det ufødte barn. Bivirkninger kan være alvorlige. Dødsfald - en ekstrem sjældenhed, men sandsynligheden for deres væsen.

Hertil kommer, kunstigt induceret arbejdskraft er meget mere smertefuldt end kursusstart. Sammentrækninger er flere gange stærkere. Du har 40 uger af graviditeten? Smerter, isolation, og andre "charme" ikke generer dig? Så vente lidt bedre! Efter alt, kan ikke alle klare sammentrækninger, der opstår efter medicinske induktioner. Du kan få et chok, samt blot at dø fra smerten. I dagens verden er det sjældent. Men helt udelukke denne form for begivenhed er ikke det værd.

Derudover kan smerter fra stimulation føre til tab af bevidsthed. Chok - ikke det værste, der venter en fødende Kvinde. Men tab af bevidsthed vil forårsage kejsersnit. Hvis du planlægger at føde på egen hånd, vil det have til at tænke på incitamenter kun i ekstreme tilfælde.

jeg selv

Tja, hvis du stadig ønsker at gøre fødsel stimulation, er det ønskeligt at vælge blandt dem de såkaldte traditionelle metoder. Drug eksponering har en masse negative konsekvenser. Men hvis du prøver at ringe til de generiske aktiviteter på egen hånd, så tilføjelsen sandsynlighed falder. Under alle omstændigheder, en enorm smerte under fødslen vil du ikke have - de vil være nøjagtig den samme som for konventionel levering.

Hvad kan du rådgive? Der er flere muligheder. Du har 40 uger af graviditeten (anden graviditet eller den første - betyder ikke noget)? Fødsel er stadig endnu ikke er begyndt? Vil du hurtigt løbe ind i dem? Så gå rundt ad trappen. Klatre lidt tid op og ned, frem og tilbage. Denne metode hjælper ofte.

Også, som et alternativ til at anbefale at hoppe på bolden. Vi taler om de muligheder, "med ører". Dette er en god forebyggelse af hæmorider, samt induktion af arbejdskraft. Det vil sige, hvilken som helst egnet fysisk træning. Nogle gange endda lange ture er i stand til at fremkalde fødsel.

Alternativt nogle læger "ordinere" deres patienter "muzheterapiyu". Eller rettere, den seksuelle akt. Han næsten altid er på 40-42 th uge af graviditet, fødsel. Alt dette er på grund af reduktion af muskler i kroppen. Vi kan sige, at den seksuelle akt - det er den virkelige levering stimulans, der er kendetegnet ved sin sikkerhed.

medicin

Men oftest på hospitaler og fødeklinikker bruger medicinsk måde at stimulere arbejdskraft. Når bona fide læger sådan en option anses i tilfælde perenoshennosti baby. Det vil sige, når det er 42 uger henne. Men oftere denne metode anvendes, når simpelthen ikke ønsker en lang "at rode" med moderen og vente på, at føde alene.

Som stimulator taget administreret oxytocin. Dette er en særlig hormon, der er ansvarlig for fødslen. Til en kvinde i arbejdskraft, hvilket er imod stimulation, ikke genkende indførelsen af lægemidlet, der ofte omtales som hans "Vitaminka" eller "askorbinki." Efter intravenøs administration begynder de smertefulde (nogle gange også) sammentrækninger, fødsel "run".

fund

Hvad kan man sige i afslutningen af vores dagens emne? Du har 40 uger af graviditeten og fødsel starter ikke? Der er ingen grund til panik. Dette er normalt. Post-term graviditet betragtes som en 42 th uge. Mere præcist - efter dens afslutning. Indtil da, så tænk på stimulationen er ikke nødvendig. Medmindre du har en hastigt forværret over tid sundhedsstatus.

Prøv at undgå stimulation ved medicinsk intervention. Følgerne heraf kan være uoprettelige. Nogle gange, men kan ikke undvære det. Anyway, i den 40. uge af graviditeten, er der ingen grund til bekymring. Vær tålmodig i yderligere 14 dage. Først da kan vi for alvor tænke på stimulation.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.