Hjem og familieTilbehør

Veil (væv) egenskaber, sammensætning, anvendelse, fordele og ulemper

Veil - stoffet, som har en karakteristisk stil. Materiale navn bogstaveligt oversætter fra fransk som "slør" eller "dække". Og kvaliteten af det væv, i fuld overensstemmelse med denne definition.

ansøgning

Veil er ideel til at lave gardinerne, luft gardiner elementer. Uerstattelige stoffet ved syning som en ceremoniel og dagligdags kvinders tøj. Meget ofte slør anvendes til fremstilling af brudekjoler og tøj i den romantiske stil. Bruges materiale og til at skabe individuelle elementer ordrer: sorterer forhæng, dekorative farver, gennemsigtige skær.

egenskaber

Stof slør virker ekstremt blødt, bøjeligt materiale, der adskiller sig gennemskinnelig mat struktur. Fundamenter til denne karakteristisk følelse af ekstrem lethed og luftighed. Anvendelse af et dekorativt mønster understreger kun raffinement og slankhed af materialet.

Veil perfekt åndbar. Og så det er ideelt til at lave gardiner. Materiale nemt syet. I dette tilfælde kanterne tendens til brud, som kræver behandling af fletningen.

Typer og sammensætning

Som vigtigste råmateriale til fremstilling af moderne syntetisk polyester slør anvendte. Stoffer fremstillet af naturlige uld og silke findes i dag, er ekstremt sjældne. Og omkostningerne af sådant materiale er høj nok, fordi sådanne produkter tilhører klassen af eliten. Mere overkommelige, praktiske og hygiejniske handlinger slør, lavet med blandinger og bomuld basics.

Oftest på butikshylderne kan ses én farve stof slør. Farverne her kan være meget forskellige. Som trykte prints er almindeligt anvendt blonder og blomstermotiver. Ved fremstillingen af væv tillod etableringen af andre effekter. For eksempel gennem ætsning reagenser translucente billedmateriale.

Fordele slør

Hvad er fordelene ved forskellige klud slør, hvis offentliggørelse er præsenteret i dette materiale? Det er værd at fremhæve følgende:

  1. På grund af sin transparent materiale struktur ideel til syning gardiner, festlige tøj.
  2. Matte overflade stof giver mulighed for at skjule mangler eller interiør landskab, der ses bag gardinet.
  3. Materiale perfekt reflekterende. Derfor klogt at bruge slør i det indre, kan du let mørkere rummet, som er placeret på den solrige side af huset.
  4. Stof slør er let at holde. Efter tørring, sjældent har brug for strygning.

mangler

Der har slør og nogle ulemper:

  1. Ganske vanskeligt at vaske ud fedt. Af denne grund, bør tæppet af sløret ikke hænge i køkkenet.
  2. På grund af den tætte struktur og godt udseende af statisk effekt det tiltrækker støv.
  3. Materiale mister ret hurtigt den oprindelige nuance som et resultat af at brænde i solen.

Care Tips

Hvordan man korrekt vaske klud slør, foto præsenteres i dette materiale? Erfarne husmødre traditionelt bruge den til at suge. Til dette efterlod produktet i vand og et mildt rengøringsmiddel i et par timer. Ved afslutningen kan kun skylles grundigt slør.

Klud til at gnide i færd med at vaske ikke anbefales. Snoning kan også beskadige strukturen. Som for pletfjernelse, som anslag imod lyset, skal sidstnævnte være udgang med egnede midler med henblik på vask af materialet. Slør - stoffet, der består næsten udelukkende af syntetiske fibre - tillades at vaske i vaskemaskinen, ty til anvendelsen af strømbesparende tilstand.

Hæng produktet skal være vandret. Pat slør fra et forkert side, fortrinsvis gennem segmentet af tæt stof. For ikke at knuse dårligt, anbefales det at opbevare det rullet ind i en rulle.

Slør i det indre

Tæppet af sløret kan visuelt ændre rummet. Effektiv løsning på brugen af stoffer med striber ser her:

  • når bruge gardiner i et smalt rum anbefales at vælge et slør med en vandret stribe, som visuelt vil udvide det tilgængelige område;
  • i rum med lavt til loftet som gardiner er det tilrådeligt at bruge et stof med lodrette striber.

Dette gardin er i stand til at beskytte rummet fra indtrængning af direkte sollys. Samtidig materialet mørkere mere plads i sammenligning med den samme organza, som har en lignende struktur og er også almindeligt anvendt til gardiner skræddersyning.

På baggrund af ovenstående kan det hævdes, at gardinet af tåge kan blive den optimale løsning til rum med vinduer ud mod syd. Når du vælger gardiner til rummet er for mørkt til at stoppe valg på de anbefalede mikrovuali. Dette moderne stof har en meget fin struktur og glimter i solen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.