Hjem og familieTilbehør

Jern Philips GC4521 20 Azur Performer Plus: beskrivelse og anmeldelser

Jern - er en integreret del af vores liv. Fordi takket være ham kan bringes i orden, ikke kun til ting, men også en masse andre tekstiler: gardiner, håndklæder, sengetøj og så videre. Den moderne marked for elektriske husholdningsapparater er en bred række modeller, der adskiller sig ikke kun i pris og design, men også af tilstedeværelsen af forskellige funktioner. I dag foreslår vi at overveje jern Philips GC4521 20 Azur Performer Plus.

Beskrivelse af modellen

Jern Philips GC4521 20 Azur Performer Plus tilstrækkeligt opvarmet hurtigt og giver kvalitet strygning høj. Dens form gør det muligt ikke blot at fjerne alle rynker, men også stryge kluden under trange pladsforhold. Et yderligere at lette strygning hjælper auto damp.

Desuden vil enheden tjene dig i meget lang tid. Efter eget er meget modstandsdygtigt over for ridser og mekanisk beskadigelse. Mere i denne jern model giver to rensningsanlæg fra skala: hurtig og selvrensende. De første omhandler rengøring efter hver brug. Den anden er med til at slippe af baren skalaen.

Alt dette er tilgængelig med høj specifikation, som har en jern Philips GC4521 20 Azur Performer Plus.

karakteristika

Indretningen har en 2600 watt. Model udstyret med såler T-ionicGlide. Det er også til rådighed i hele strygning kraftig damp og en automatisk justering. Stadig tilgængelig lodret dampning. Vandtanken er designet til et volumen på 300 ml.

Som for sikkerhed, giver modellen:

 • automatisk afbrydelse, der opstår efter 8 minutter efter enheden har ført til en lodret stilling, og efter 30 sekunder, hvis jern er vandret;
 • rensning system;
 • Dryp-system.

Bruge enheden komfortabelt takket være en kugleskål netværkskabel til kroppen og længden af to meter.

instruktion

Vælg den tilstand, hvor arbejdet vil være jern. Det kan være tørstrygning og automatisk udluftning damp. Hvis du bruger enheden i den anden tilstand, er det nødvendigt at pre-fylde vandtanken. Også vælge den type stof,: hør, bomuld, uld, silke eller syntetiske stoffer. Det afhænger af denne temperatur.

Derefter tilslutter apparatet til lysnettet. Når jern opvarmes, lyset går ud. Det betyder, at du kan starte strygning. Efter afslutning af enheden skal være afbrudt fra lysnettet.

forbruger anmeldelser

Relativt nylig produceret jern Philips GC4521 20 Azur Performer Plus. Anmeldelser til denne tid har opbygget den mest anderledes, men det meste af denne model er meget meget, fordi:

 • instrument og let og nemt glider over stoffet;
 • dampsystem fungerer fint;
 • Modellen har et smukt design;
 • rengøringssystem hjælper ikke at spilde indsatsen om ekstra pleje enhed;
 • meget praktisk tud, som tillader dig at ubesværet glatte ting i fjerntliggende steder;
 • opvarmning sker næsten øjeblikkeligt, hvilket er særligt vigtigt for dem, der har hårdt brug for noget at slagtilfælde;
 • der er ingen grund til at forsøge at jernet er varmt eller ej, for det er forudsat indikator lys, der slukker, når apparatet er allerede muligt at bruge;
 • takket være de specielle såler kan ikke være bange for, at jernet snart vil blive forværret, så strygning af tøj med lynlås og anderledes indretning er ikke alvorlig.

Ulemperne ved jern kunder udført en lang nedetid, en relativt kort ledning, en lille vandtank, hvilket er nok til nogle mellemstore genstande med automatisk damptilførsel. Hvis du ikke bruger funktionen af afkalkning, derefter over tid, det begynder at blive vist på overfladen under strygning.

Det er også værd at bemærke, at på trods af den høje kvalitet af den lodrette dampsystem, kan enheden ikke erstatte indstillingen damp.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.