Kunst og underholdningFilm

"Begravet levende." Skuespillere debut rædsel Frank Darabont

I øjeblikket er Frank Darabont er forfatter af de mest berømte tilpasninger af værker af Stephen King - "En verden udenfor", "The Green Mile" og "The Mist". Men begyndte sin strålende karriere direktør filme en fuld-længde psykologiske thriller "Buried Alive" (aktørerne i den første plan: T. Matheson, D. Lee, William Atherton, Exton H. og D. Gerber) bestemt til udsendelse.

skabere

Direktør Frank Darabont har længe formået at etablere sig som en professionel i sub-genre af horror-drama. Hans filmprojekter og en unik konstruktion af historien, som ofte strækker sig ud over den forståelige vægt opvejes ikke af etableringen af de grundlæggende årsager til og konsekvenser af begivenheder og på forståelse af arten af menneskelige motiver og frygt. Debutfilm "Buried", skuespillerne og den rolle, som er kendte beundrere af instruktøren, er ikke ringere end den efterfølgende filmprojekt forfatter for ingen meningsfuldhed, eller med hensyn til præsentationen.

Writers David A. Davies og Mark Patrick Carducci, baseret på den eponyme roman først, undgå den traditionelle genre vender, der tilbyder publikum historien om en nøje planlagt og bevidst brutale mord usminkede og formildende afdelinger i fortællingen. Som et resultat, ganske brutal, på trods af den markerede bedømmelse af PG-13, vendte thriller "Buried Alive" (film, 1990, USA). Aktører involveret i filmen beslutningsproces, under stand vejledning af instruktøren gav biografgængerne et udvalg af fine karakteristiske tegn.

historie

Det vigtigste heltinde af thrilleren Joanna (skuespillerinde Jennifer Dzheyson Li), før livlig urbane ting, pining væk fra kedsomhed i en fjern provinsby, der blev tvunget til at slå sig ned efter brylluppet. Målt liv og arv af husmoderen var ikke for hende, så Joanna, forsøger at variere den rutine, starter en affære med en lokal læge kynisk Kortlanom Van Owen (skuespiller Uilyam Aterton). Under udviklingen af deres lidenskabelige kærlighedsaffære mellem et par fødes en skør idé - at dræbe den godmodige kone Joanna - Clint Goodman (skuespiller Tim Metison). Umiddelbart kærester udvikle en snedig plan, der har til hensigt at udføre kriminelle hensigter i den nærmeste fremtid. Som et resultat, en ond tandem fører planen i udførelse, dårlig Goodman går til den anden verden, men ikke for længe. han vil vende tilbage snart, overvældet af tørst efter hævn. "Begravet levende" Sådanne troskyldig slips rædsel. Aktører involveret i arbejdet på projektet, har med succes gennemført ideerne instruktøren, og i 1990 verden oplevede et simpelt, men smagfuldt udformet gyserfilm.

ensemble cast

Horror "begravet levende" afslører alle aspekter af omdannelsen af individer, på randen af moralske forfald, og karakter, som blev den uheldige offer for kriminelle hensigter. Æren for dette er ikke kun instruktøren, men også de optrædende på de vigtigste og biroller. Hele cast af billedet skal roses, fordi deres billeder alle legemliggøre overbevisende. Men den støbte bånd af ensemblet er at give bly aktører - Tima Metisona (Clint Goodman), Dzhennifer Dzheyson Leigh (Dzhoanna Gudman) og William Atherton (læge-elsker).

Afspilning de vigtigste roller

Tim Metison - amerikansk producer, instruktør og skuespiller. Han blev berømt efter at have deltaget i tv-serien "The West Wing", som spillede rollen som Dzhona Hoysa, den amerikanske vicepræsident. Desuden vil mange seere kender ham som Dr. kunstner Brik Brilenda fra tv-serien "Hart of Dixie". Mærkeligt, skuespilleren fra filmen "Buried", der spillede den uheldige snydt og myrdet mand, gift i 25 lykkelige års ægteskab, tre børn og tror på kærlighed indtil døden.

Dzhennifer Dzheyson Leigh - amerikansk sanger, skuespiller, producer og manuskriptforfatter. Skuespillerinden er kendt for et bredt publikum som performer af komplekse roller følelsesmæssigt, mentalt og til tider utilstrækkelig, og nogle gange unødigt sårbare heltinder i det første og det andet plan. Hun bevidst undgået involvering i populære film efter rædsel "begravet levende." Skuespillere, der arbejder med Lee i kreativ tandem, bemærkede hendes usædvanlige talent for reinkarnation.

Uilyam Aterton - amerikansk skuespiller. Den mest berømte i verden af biografen, i forhold til deres kolleger i filmen "levende begravet." Skuespillere fra trekantsdrama projektet Frank Darabont havde ikke i filmografi af væsentlige film såsom Atherton ( "The Sugarland Express", "Oscar", "Looking for Mr. Goodbar", "Die Hard 1, 2" og så videre. D.).

tvetydige stilistik

Filmen, der har formatet af en lige papirkurv, novice koreograf Frank Darabont formået at slå i en ironisk thriller med elementer af den mystiske thriller. I betragtning af det beskedne budget, har instruktøren ikke begyndt at genopfinde hjulet, jeg ignorerede den typiske kammer natur og velplacerede accenter på de enkelte episoder. Intelligent korrelere timingen og omfanget af udviklingen af film af begivenheder, undgik han den ideologiske tomhed og irriterende sagging i dynamikken i historien.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.