Kunst og underholdningFilm

At vælge at få vist thriller om russisk fængsel

Som en del af denne artikel vil blive betragtet som indenlandske film om fængsel. Russiske krigere har en masse fans. Men i det mindste er der folk, der tror, det nationale biograf med noget alt for tilbagestående, og Skuespillere - middelmådig. Nå, retten til en personlig mening alle har. Men dem Russiske krigere omkring fængslet, som vi beskriver nedenfor, kan det medføre, at nogle at ændre deres tro.

"Maneater"

Denne thriller om russisk fængsel daterer sig tilbage til 1991. Og det land, der har udstedt det - det er ikke engang Rusland, og Sovjetunionen eksisterer ikke længere. På det område af en af EU-republikker - Kasakhstan - er koloni. De endeløse tyranni og konstant brutalitet overvågere år forsinket i hjerter og sind af fanger uudholdelig had. Og når den følelse brød fri - det startede en blodig oprør. Selvfølgelig nyheden om denne begivenhed kom straks til den part myndigheder. Men embedsmænd forstår ikke besværet leisurearealerne. Deres formål - at skræmme fanger gennem grusom straf demonstration opstand initiativtagerne.

"Jeg - dukke"

Flytning på. I det næste årti er nødvendigt at bemærke eventuelle meningsfulde film af en sådan plan. Russisk thriller om fængsel, "Jeg - dukke" udgivet i 2002. Filmens hovedperson - Victor. At have tjent i lang tid i den særlige styrker, han havde set mange ting i livet. Men skæbnen kaster ham nye overraskelser, og ikke langt fra behagelig. Det falder på dødslejr. Sætning - "straf i rater." Fangerne i denne institution - "marsvin" live simulatorer til særlige agenter, der sovershestvuyut deres færdigheder på dem. Fanger er ligesom marionetter, der har ingen navne fra fortiden, men i endnu højere grad i fremtiden. Stadig i live i dag - så i morgen alt vil blive gentaget igen.

"Zone. Fængslet romance "

Det kan være en overdrivelse at kalde denne serie "russisk thriller om et fængsel." Nej, denne film er produceret i Rusland, men i sin genre, snarere tilskrives drama og detektiver. Ikke desto mindre er det inkluderet i vores liste. Og alt sammen fordi i forhold afspejler livet af fangerne kan kaldes "meget informativ". Af den måde, viser skæbne ikke kun gerningsmændene, men også for alle, der omgiver dem: familie, venner, fængselspersonale, etc. Og, som vi ved, er ikke altid "på køjen" er den eneste, der er skyldig. Ved siden af de hærdede kriminelle bosatte folk, der simpelthen indrammede, fængslet ved en fejl, og dem, der blot venter på sin straf. Med hensyn til medarbejdernes institutioner, de også ikke at blive misundt - ukompliceret personlige liv, fattigdomslønninger påvirke kvaliteten af deres liv. Hertil kommer, de tilbringer næsten hele dagen i samme fangenskab som kriminelle - disse dystre grå vægge.

"Ny Jord"

Dette er den sidste russiske thriller om et fængsel, som efter vores mening fortjener opmærksomhed. Filmen blev skudt i 2008, men han fortæller historien om denne 2013 th. Afskaffet dødsstraffen, fængsler er fyldt med "den øjne." Hertil kommer, at opretholdelsen af kriminelle idømt livsvarigt fængsel, hvilket efterlader en enorm mængde penge. Internationale organisationer, blev det besluttet at sende fangerne til en øde ø, som har fået tildelt til dette formål Rusland. De giver alt hvad du behøver, lade alene bygge et nyt liv. Men snart eksistensen af øen bliver uudholdelig, når man kan dræbe af hensyn til magt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.