TravelingRejsetips

Tyrkisk massage. Hvad er specielt ved det?

Massage har været brugt til at fremme sundhed og rekreation fra de tidligste tider. har sin egen teknologi for dens gennemførelse i de enkelte lande. Har en tyrkisk massage ligger i det faktum, at det sker hovedsagelig med bad procedurer.

Strengt taget er det "tyrkisk" massage - konceptet er ikke helt rigtigt. Tyrkiet oprindeligt var ved en skillevej, blev han påvirket af mange successive civilisationer, og derfor, da kendskabet til mennesker har indarbejdet elementer fra forskellige kulturer.

Tyrkisk massage teknikker omfatter teknikker, som ikke kun designet af lokale håndværkere, men også lånt fra andre lande healere. En stor bidrag til udviklingen af denne kunst har gjort store persiske læge Avicenna.

Hver teknik svarer til de opgaver, der før massage mester: bare slappe af, den generelle styrkelse af kroppen, forbedrer hudens tilstand eller behandling med henblik på at lindre symptomerne.

Ferie i Tyrkiet vil gøre det muligt at føle den helbredende effekt af et tyrkisk bad, tyrkisk bad og dets massage. krop kraft og fred i sindet, der opstår, da det tyrkiske bad-tid, opbevares i lang tid.

Klassisk tyrkisk massage varer lang tid, for omkring en time. Behændig hænder ælt musklen specialist, slagtilfælde og Tapping krop. Aromatiske olier har en gavnlig effekt på nervesystemet, nære den manglende elasticitet huden på dens indhold, der forårsager slutningen af sessionen huden bliver blød og glat.

Under et møde i klassisk massage lyder blød musik, mere afslappende og beroligende patienten. Denne type massage foretrækker for det meste kvinder. Den er blød, smertefri og helt opløftende.

Klassisk massage kan være hårde. I sygdomme i bevægeapparatet anvendte magt udstyr, strækning og vridning af musklerne. Men hvis terapeuten er professionel, effekten af denne procedure er simpelthen fantastisk!

Massage med peeling vil hjælpe med at forbedre hudens tilstand og forbedre den generelle krop tone. Gør det vare så længe som en klassiker. Proceduren udføres i flere trin:

  • lange varme op i dampbad;
  • gnide huden en særlig hård mitt hestehår, dette fjerner døde hudceller - det er peeling;
  • massage med sæbeskum, som tilføjes en særlig stof indeholdende hud benefit ingredienser.

Afsluttet en massage hvile i et køligt rum, hvor tændte duftende stearinlys og dækket med borde til te. Te serveres i traditionelle kopper i form af en tulipan - det menes, at gennem deres glas bedre kan værdsætte farven på drikkevarer og brygning fæstning.

At opleve den mirakuløse effekt af sultan massage, det er værd at bruge penge til at købe ture til Tyrkiet. Særlig glæde af en sådan procedure vil have mændene: hvem vil nægte at selv kortvarigt føle den ægte tyrkiske Sultan!

Massage lave fire hænder. Afhængig af kundernes præferencer, kan mestre være både mænd og kvinder. Zest til deres massører handlinger foretaget absolut synkront. Dette bidrager ikke kun til den fremragende genopretning af kroppen, men også en harmonisering af subtile åndelige strukturer.

Fans af ekstrem sport kan rådes til at gennemgå et møde i den tyrkiske fodmassage. Det er holdt, efter at kunden har en god dampet i et bad. For sin ligevægt terapeut bruger træ stænger, ringe eller bambus sukkerrør.

Eksperter valgt i overensstemmelse med kundens vægt. Sessionsvarighed - cirka en halv time. Masseres enkelte sættes på en hård overflade, ryg og ben dækket med et ark. Lette stearinlys og inkluderer afslappende musik.

Det kan synes, at skibsføreren simpelthen trampet over hele kroppen, men dette er ikke tilfældet. Fodmassage teknik tager lang tid til at studere flittigt og ikke at skade din ryg også stærkt påvirket af klienten. Denne type massage er meget effektiv til behandling af rygsmerter.

Har en tyrkisk massage bestå i en kombination af unik bad behandling med en bred vifte af massage teknikker, der er århundreder perfektionerede osmanniske mestre. Men den vigtigste fordel - harmonisering af den menneskelige sindstilstand, efterfulgt af styrke og fysiske sundhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.