SundhedSund kost

Hvor mange en dag kan indtages sukker og hvorfor?

Sukker - et produkt, uden hvilken de få, der administrerer i dag. Det er ofte tilsat forskellige retter. Slik i almindelighed kan ikke forestille mig et liv uden ham. I dag er dette sødestof sælges på hvert gadehjørne. Men eksperter siger, at dets overdreven brug er farligt for helbredet. Derfor er det nødvendigt at vide, hvordan en dag kan indtages sukker. På denne og vil vi tale i denne artikel.

Er der sukker?

Søde kærester er svært at overbevise ham om, at overforbrug er farligt. Nogle kan ikke forestille mig en kop kaffe eller te drik uden et par gode skefulde sukker. Lad os forstå alle de samme: spise eller ikke spise det hvide pulver.

Han tilføjede i dag i mange produkter, og i nogle naturlige (som i frugt) indeholder i første omgang.

Derivater af sukker produceret i branchen er:

 • glucose;
 • lactose;
 • dextrose;
 • fructose;
 • og så videre.

Sukker og kalorier

Ud over frugt, kan naturligt sukker være til stede selv i brød og pasta. Det viser sig, at det reelle behov for raffineret sukker i mennesker, nej! Slik bare forvandlet til et lægemiddel, og fra dem ingen kan nægte. Kun én art af sukker produceret betydeligt antal:

 • sukkerrør;
 • sorghum;
 • sukkerroer;
 • ahorn;
 • håndflade;
 • og andre.

Men uanset hvilken slags produkt ikke tager, vil, i virkeligheden, at alle de samme kalorieindhold. Denne hvide fjende hver dag skader kroppen.

Harm eller fordel

Men som dagen kan du spise sukker? Tilsæt lidt pulver i kaffe, te, der er indeholdt i kager og andre fødevarer. Det vil sige, vi spiser ukontrollabelt. Ak, den langsigtede det kan ikke fortsætte uden katastrofale følger. Efter alt sukker:

 • Det er et tungt produkt til kroppen, hvilket fører til fordøjelse med en mangel på calcium, da de endelige vaske fra knoglerne; på grund af dette udvikle osteoporose og knækkede tænder;
 • raffinerede stykker gradvist deponeret i leveren, blive omdannet til glycogen, som består af en tilknyttet glucosemolekyler, og når overskrider den tilladelige maksimal hastighed, fedtdepoterne begynder at dannes;
 • en følelse af sult, hvilket ikke er naturlig, og en kraftig stigning i niveauet af insulin og glucose årsager til overspisning;
 • som følge heraf udvikle hjerte-kar-sygdomme, øger risikoen for hjerteanfald og slagtilfælde - så søde tand betalt for hans kærlighed;
 • Desuden steg forbruget af søde fører til tidlig ældning, som hudens elasticitet er tabt i kroppen ophobes frie radikaler hurtigt og rynker opstår;
 • Sukker er en reel stof, efterhånden forårsager stærk afhængighed;
 • slik svække immunsystemet, og dermed åbne døren for risikoen for diabetes komplikationer sæt.

Norma sukker

Hvis der efter alle de oplysninger, du har modtaget for mere presserende spørgsmål: hvor meget kan indtages pr dag af sukker, skal det bemærkes, at eksperter kalder forskellige numre. This 9-10 spiseskefulde dagligt, eller 30 til 50 gram. Men når du lærer om alle de bivirkninger, selv at vide, hvor mange gram sukker kan indtages på en dag, er det tydeligvis ikke alene. Hvis du bruger dette produkt ikke, om det er værd at spise? Og hvis du har besluttet at opgive sukker, hvordan man kan fjerne det fra kosten, hvis de mest naturlige produkter, som vi bruger hver dag, kan det være indeholdt?

For at finde ud af, hvor meget per dag, du kan spise sukker, så for ikke at skade deres helbred, må vi først forstå, at der er en naturlig sukker findes i naturlige produkter, og bordet, hvorfra opstår alle de problemer og bekymringer. Hvis du undgår denne anden form for sukker, er belastningen på kroppen reduceres betydeligt. Og hvis du finder en naturlig erstatning for det, så den søde tand vil ikke forblive ulykkelig.

Hvad eventyr fortælle os om sukker?

Søde Lovers taler til hans fordel, med henvisning til, at sukkeret understøtter normal hjerneaktivitet. Men hvis du forstår spørgsmålet, viser det sig, at dette blot er en myte. Glucose er det organ, naturligvis nødvendigt. Men modtager han den fra de komplekse kulhydrater, der er indeholdt i både frugt og korn, grøntsager og andre naturlige produkter. Desuden er det delt langsomt, stoffet ind i blodbanen på en gang, så sukkeret gradvist aftager, og yderligere næring slik ikke har brug for.

Markedet kendte sødemidler som "Neotam", "Aspartam" og "sucralose". Spørgsmålet er, hvordan de er nyttige for kroppen og for at klare sig, hvis deres opgave. Men et klart svar på eksperterne er det ikke givet. Undersøgelserne fortsætter. En ting er sikkert: gravide kvinder og børn er ikke tilladt.

Et andet interessant spørgsmål beskæftiger sig med dem, der ønsker at tabe sig: Hvor meget sukker om dagen, kan du spise en person til at tabe sig? Svaret til en sød tand vil være skuffende. Til dette formål, er vi nødt til helt at opgive sukker og begynde at spise rigtige nyttige produkter.

Men hvad med dem, der ikke kan forestille mit liv uden sukker? Kan jeg erstatte ham selv honning? På trods af, at honning indeholder netop ikke færre kalorier end sukker, det er et meget nyttigt produkt for kroppen og ikke skade ham. Så selvfølgelig, bedre at bruge sukker i stedet for honning skeen.

Men en række af kager og sodavand falder præcis i den "sorte liste". Det er således nødvendigt at glemme alt om alle mulige barer, bagværk, tilberedt mad, frugt butikker saft og konserverede frugter. Men det er usandsynligt, børnene vil være i stand til at forklare de skadelige slik. Derfor, når det besluttes, hvor meget sukker kan spises på dagen et barn skal tænke, først og fremmest på formularen i naturlige produkter. Kunstig sukker er, ifølge nogle eksperter, for børn op til 3 år need 10 g om dagen, og 3 år - '15

at i stedet

I stedet for at lede efter et svar på spørgsmålet, hvor mange skeer af sukker kan indtages på en dag, er det bedst at finde naturlige produkter og bruge dem. For eksempel urten stevia har en sødlig smag. Den kan tilsættes til fødevarer uden at skade deres helbred.

Fremragende "sødemiddel", og vil være den førnævnte honning. Men med dem er det bedre ikke at overdrive det, fordi antallet af kalorier i produktet går gennem taget.

konklusion

Så det er bedst at opgive slik helt. Naturlige fødevarer indeholder mere end nok behov for menneskeliv stoffer. Så tror ikke saccharose og sladostiproizvodyaschim virksomheder, der kommer op med alle mulige myter om, hvor nyttig dette produkt, og hvor meget per dag, du kan spise sukker i diabetes og andre sygdomme. Det bedste svar: slet ikke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.