LovStrafferet

10 fakta om den utrolige rigdom af Pablo Escobar

Escobar blev en legende, han var en af de mest prominente narkobaroner i historien. Så vidt han var rig?

indtægter Escobar

I kartellet midten af firserne Escobar gør et overskud på $ 420 millioner dollars om ugen, i alt omkring 22 milliarder dollars om året.

En af de rigeste mennesker i verden

Escobar var i en verdensomspændende rangordning af Forbes milliardærer i syv år fra 1987 til 1993. I 1989 var han i syvende plads i rækkefølgen af de rigeste mennesker i verden.

80 procent

Ved udgangen af firserne, leverede han 80 procent af den globale kokain output.

Han bar i USA om smugling 15 tons kokain på daglig basis

Ifølge journalisten Ioan Grillo, den Medellin kartel var bærer det meste af lægemidlet direkte gennem Floridas kyst. "Mellem den nordlige kyst af Colombia og kyst Florida så mange som femten hundrede kilometer, og al denne tid den, der bevægede sig langs denne rute, var i fuld visning af alle. Colombianere og deres amerikanske partnere droppet stakken af varer i havet, og til dem fra kysten straks gik forventer levering af højhastigheds-både. Sommetider produktet udledes direkte på kysten af Florida, "- sagde Grillo.

Kongen af Amerika

Med andre ord, fire ud af fem amerikanere, der brugte kokain brug produkt, der kommer til dem: "El Patron".

Hver måned, Kongen af kokain bærer et tab på $ 2,1 milliarder, men det gjorde ikke noget

Utrolig rigdom Escobar blev et problem, da han ikke kunne hvidvaske penge hurtigt nok. Ifølge Roberto Escobar, regnskabschef i kartellet, og bror til den berømte narkobaron, begyndte han at begrave de enorme summer af penge i de colombianske felter, gemmer dem i faldefærdige lagre og væggene af kartellets medlemmer. "Pablo tjente så meget, at der hvert år skrev vi ud ti procent af indtjeningen, fordi pengene spist af rotter i pakhuse, vand beskadiget eller tabt," - sagde han. Antages, som Escobar tjente ti procent udgør summen af 2,1 milliarder dollars. I Escobar var simpelthen flere penge, end han kunne bruge, så de lejlighedsvise tab som følge af gnavere eller mug har ikke været et problem for ham.

Hver måned, han tilbragte to og en halv tusind dollars på tyggegummi

Mens det konstante behov for at skjule, samt tabet af penge var et problem før brødrene fik en anden, mere grundlæggende problem - hvordan man præcist organisere noter? Ifølge Roberto Escobar, den Medellin kartel brugt omkring to og et halvt tusind dollars for tyggegummi, som blev brugt til at danne bundter af pengesedler.

En dag han tændte en ild fra to millioner dollars, siden hans datter var koldt

I 2009, søn af Pablo Escobar Juan Pablo, der nu er kendt som Sebastian Marroquin, beskrev, hvordan livet så ud som på flugt sammen med kongen af kokain. Ifølge Marroquín, familien boede i et ly på et bjerg skråning i Medellín, da hans datter Pablo Manuely lidt et angreb af hypotermi. Escobar besluttede at brænde pengesedler for summen af to millioner dollars, for at varme sin datter.

Lokal Robin Gud

Han blev kaldt "Robin Hood", han gav penge til de fattige i gaderne, bygge huse til de hjemløse, har han skabt halvfjerds-offentlige fodboldbaner og organiseret zoo.

Han lavede en aftale med regeringen i Colombia og blev enige om at gå i fængsel, men på den betingelse, at han ville bygge det selv. Så en luksuriøs fængsel Escobar "La Catedral"

I 1991 blev Pablo Escobar fængslet under titlen "La Catedral", som han tegnede sig. I henhold til aftalen med Colombias regering, kunne Escobar vælge, hvem ville blive tildelt ham i fængslet. Han kunne også sikkert fortsætte med at gøre tingene på deres kartel og for at modtage besøgende. På det område af "La Catedral" var en fodboldbane, græsplæne grill og terrasse, samt fængslet var placeret tæt på en anden lejlighed kompleks, som han havde bygget til sin familie. Også kunne repræsentanter for den colombianske regering ikke køre op tættere end fem kilometer til fængslet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.