ComputereComputerspil

Kulten af "Epsilon" og dens mystik. "GTA 5 - Cult Epsilon"

Siden udgivelsen af GTA 5 spil straks har erhvervet en række myter. Fans på de fora hævdede hele tiden at have set en UFO, "Leatherface" Bigfoot og andre fænomener i spillet. Men det mest interessante myte er dyrkelsen af "Epsilon". Spillet indeholder en stor mængde af beviser for dens eksistens. Selv der er en officiel hjemmeside med flere oplysninger om, hvad dyrkelsen af "Epsilon".

kortfattet information

Instruktioner på sitet er traditionelt opdelt i to dele. De første besøgende opfordres til at blive medlem af klubben og "et af børnene Kraffa". I den anden indeholder tolv eksistensen af kulten, som en eller anden måde findes i spillet. Baseret på vurderinger endnu websted sekt påvirket mange. Hvis du forsøger at kontakte ejendommen via e-mail, vil du modtage et brev via e-mail. Den beskriver kort essensen af tilbedelse, er det også nævnes, at fortryde de penge brugt på "Epsilonizm" ikke det værd, fordi sandheden vil føre til sandhed og frelse. Der er en separat sektion med en afhandling, eller rettere en del af det, da han endnu ikke er en afhandling tilføjet.

beviser

Udover Cris Formage, grundlæggeren af kulten, dens medlemmer er også Turist- og Frisør. I deres tale, kan du ofte finde sætningen om spiritualitet, Epsilon og Cliff. En anden bekræftelse af kult er, at folk på gaden til væggen cafe nær togstationen, gøre mærkelige ting, og så vende rundt og forlade. I denne café ofte kommer Turist. I mit hus Mayk Toreno holder card UFO spillesteder. Punkter på kortet danne en konstellation fra stedet. Det samme mønster kan ses på taget af lufthavnen.

På kortet "GTA San Andreas" kult "Epsilon" vises som navnet på gården The Farm Cult Placering. Da det er forbundet med mission, hvis hovedformål er at kombinere et tyveri. Fra vinduerne i de to-etagers rum synligt blåt lys. Og selve bygningen er ikke en gård, og hovedkvarteret for sekt.

GTA 5, dyrkelsen af "Epsilon": hvordan du bliver medlem af klubben

Epsilonisty - arrogant nation, der anser sig selv enestående. De er kendetegnet primært rødt hår. Lav en lignende frisure kan være i kun én by barber shop - Barber Shop. Medlemmer af klubben slid lyseblå tøj, det kan kun købes i butikken Didier Sachs, som åbner efter missionen Markuspladsen Bistro. Kostumet indeholder en jakke, bukser og hat. Sko, der farve er nøjagtig det samme med det tøj, du kan købe i butikken Binco.

Må ikke umiddelbart konkludere, at alle blå elementer er direkte relateret til sekten. I bande Varrios Los Aztecas dressing for lyseblå. En af de kirker i Las Ventrusa belyst med blåt lys. Sammen med hende og huset i den østlige del af byen. Også i denne by er der en bygning med en blå tag, og ved siden af ham - en bygning med et blåt kors. I Chiliad bjerge kan købes gård, som vil være en nøjagtig kopi af den sekt af gården. Her kun er det ikke oplyst om natten og har en blød indvendig. Alle disse objekter har intet at gøre med klubben af "elite".

Ikke underligt bedste bil racing i det seneste årti er "GTA 5". Kulten af "Epsilon" ejer også maskinerne. Rød lastbil med en beskadiget højrefløj kan ofte ses på gaderne. Men det er bedre at vælge en bil spøgelse, som oprindeligt ikke kan repareres. De er af to typer: en pickup og Glendal - biler Beek Smokey. Det anbefales at stoppe valg på pick-up spøgelse. Det kan findes i mindst fire områder: tornede vandløb, Barren County, Biken Hill og Tierra Robada.

Bekræft fakta

En af de sider på sitet indeholder sætningen "hæve din venstre hånd og udtalte ordene ...". Men problemet er kun i det faktum, at CJ hæver sin venstre hånd kun under dansen. For at gøre det tegn til at tale de rigtige ord, skal du blot et par minutter til at gøre noget. Så kameraet vil begynde at dreje i alle retninger, CJ begynder at fløjte, løfte højre hånd og sige de rigtige ord.

De manuelle hedder det, at behovet for transport mellem gennemløb afbildet i brochurer. Det er kun for at finde en brochure er ganske vanskeligt i "GTA". Kulten af "Epsilon" i dette tilfælde omfatter ikke billeder fra spillet, og indstillinger i menuen Kontrol. Der er et godt image af højlandet.

En af de faktiske omstændigheder i eksistensen af sekten siger: "Vi kommer alle fra det samme træ." Nær Vinewood, Los Santos er den palme, der skiller sig ud på baggrund af andre træer. Ved siden af det er ... en stok. Vi taler om det i detaljer nedenfor.

Omtalen af sin mors død optræder ofte i GTA SA. Kulten af "Epsilon" indeholder myte, der siger, at der er et spøgelse af Charles mor. Lazlow i et radiointerview nævnte, at han mistede sin mor, og Cris sagde, at han ved, hvordan man kommunikerer med forfædrene. For at løse gåden, du har brug for at deltage i en klub og betale pengene. Dette fremgår også af en af de faktiske forhold "Epsilonizma".

Vi fortsætter med at lede efter spor af

"Hvis du har et modermærke, kan du være den efterkommer Kraffa". Hos CJ modermærker ikke, men det er til stede i den menneskelige portræt af overskriften på hjemmesiden, "The Cult" Epsilon "" Et lignende område er spottet på kortet. Den er repræsenteret ved to bjerge nær de dæmninger, som kan nås med fly. Og i den nordlige del af staten, i bjergrigt terræn "Big Ear" er en stor radar. Hvis vi pålægge en efterkommer af en person til dette sted, vil det falde sammen med lettelse.

"Rejs gennem passet ... Find den røde lastbil ...". I den lille by Blueberry, lige nord for Los Santos, i tusmørke af et af værelserne belyst med blåt lys. En sådan belysning kan også iagttages under broen til den sydlige del af byen. Muligvis, broen er det meget pass. En del af navnet på et af tegnene i byen lyder som en "rød lastbil".

Stokken er det mest interessante våben i spillet. Den bruges ikke nogen steder, men er mest almindelige på gaderne. Hvis en spade eller en flagermus er fundet i to eller tre steder, den sukkerrør - til 16. Men selv med så mange er det svært at finde, da det ligger i de mest afsidesliggende steder. Den kan placeres i rillen til gaver eller til at overføre til en anden karakter. Hendes engagement i kult grundlægger Cris bekræfte ordet i radioen.

8 steder at finde en stok

1. I en passage fra brevet på hjemmesiden, samt i interviews nævnes, at i Veniwood hovedkvarteret for den "børn Kraffa" gentagne gange. Derfor Veniwood ledet listen.

2. Nær sted, hvor du kan tage en mission til lastbilen kapring.

3. På en af gårdene i den vestlige del af Los Santos, der er Sadler spøgelse.

4. I et beboelsesområde i San Fierro ønskede objekt kan findes i mindst tre huse.

5. Til højre for hovedindgangen til rådhuset, og når du indtaster et hospital i San Fierro er sukkerrør.

6. Men hvordan Offer i forbindelse med sekten, er det ikke klart, men det artefakt foran os er der stadig.

7. I den nordlige del af Las Ventus mindste i nærheden af de to huse kan findes sukkerrør.

8. Når det er tæt på hjemmet, der ligner et telt.

Andre fortolkninger af de faktiske forhold

Måske under den implicitte rødt hår rødt hår, ikke rød. Men du kan ikke male sidzheev i rødt. Så det er en anden person eller en klovn. I dette dog lidt svært at tro. To helt identiske forbipasserende kan findes selv i et lille rum. Fra søgen karakterer har et minimum på fire med en lignende frisure: Eddie Kent og Ken Makker. Af disse er kun den sidste for sikker er medlem af klubben. Han har selv en hjemmeside, hvor han forklarer, at han virkelig hjulpet deltage i stumpen.

På mange steder kan du finde et budskab om, at angivelsen i "vælg klub" af stor betydning er udseendet af den karakter. Men i et interview med Lazlow noget om tatoveringer i form af kors og kæder han ikke tale med et kryds.

Dette er ikke enden

Webstedet for kult siger, at epsilonisty gåtur med lukkede øjne. Mange fans hævder, at en forbinding som sådan kan være et termisk eller almindelige briller. For det andet, kan du købe i butikken, og den første placeret ved siden af radaren. Det er bare, at slå med en nattesyn enhed alle kendte på det tidspunkt, de steder der er forbundet med den kult, ikke noget særligt kunne ikke findes. Det er endnu ikke lykkedes. Søg Fortsætter ...

Start på programmet

Efter at have behandlet fortolkningen af kult objekter, gå til selve programmet. Ved afslutningen af missionen, "Fader og Søn", vil du have mulighed for at registrere på webstedet, "The Cult of Epsilon." Ved registrering skal du udfylde et evalueringsskema, umiddelbart efter hvilken opgaven vil begynde at dukke op.

Den første af disse vil være på jagt efter rød lastbil i en kløft Raton. Denne side vil blive markeret på kortet med et spørgsmålstegn. For at låse op næste mission, du nødt til at ofre kirke "Epsilon" på $ 500. Det skal gøres via hjemmesiden. Efter at tjene penge på kortet sekt-logoet vises. Da de nåede det sted, vil du stifte bekendtskab med den nye partner Marnie, for de tjenester, der skal betale en anden 5000 dollars. For de penge Marnie hjælpe stjæle 5 unikke biler kultens medlemmer. Pegassi er i indkørslen, velgører - på parkeringspladsen, deklasserede - ved en bilvask, enus - bag bygningen, dinka - i LifeInvade kontor.

Eftersøgningen fortsætter

I den næste mission, "GTA 5: Epsilon Cult" nødt til at finde tre ting fra den anden verden. TV er i den nordvestlige del af punktet markeret på kortet af hegnet. Nord for fjernsynet ved siden af en tørret flod i buskene skjulte andet emne - batteriet. I den sydøstlige del af det, på et sted for en picnic, er båden. Dette er den tredje punkt på listen. Efter jobbet skal betale $ 10.000 i to trancher på 5000 for at låse den næste mission.

Mål: 10 dage afholdt i antræk af religionen. Til dette formål er det nødvendigt at få på hjemmesiden, "The Cult of Epsilon" for 25.000 og nedsænkes derefter i 10 dage af din karakter i en drøm, at vente på hurtigere frigivelse af det næste job. Det er meget nemt. Vi har brug for at mødes med Tom og hans anmodning på et fly for at komme til lufthavnen.

Stor møde

Du skal mødes med den sekt, eller rettere, med sin leder. På "pil" du har brug for at komme i passende tøj, men først skal overvinde 5 miles gennem ørkenen. Dette vil have en meget lang tid til at klikke på knappen Kør indtil displayet viser en besked om at overvinde afstand. Vent til opkaldet.

På et møde med grundlæggeren af Chris ville kræve $ 50.000 til at investere i en sekt. Efter at have betalt du forventer to versioner af begivenhederne. Den første - at stjæle en bil med Chris penge for at slippe af helikopteren ved hjælp af en granatkaster og få en belønning for at fuldføre questen. Den anden - at komme ud af bilen og vente ved Marnie 10 tips om søgning afhandlinger sekt. Hver ny spids vises efter at have passeret den foregående.

Kulten af "Epsilon" bragt i orden

Liste over steder afhandlinger:

1. Observation dæk i toppen af bjerget Chilliad.

2. Fra bugten ved Highland Palamino kan nå vraget. På bunden af havet nær vragrester er den anden afhandling.

3. Den tredje er en stor ø til den nordlige del af kortet.

4. Gennem den sydlige indgang til tunnelen i bjerget Chilliad åbner vejen til trappen, på toppen af, som er nødvendig for os emne.

5. Ved indgangen til kirken i den nordlige del af Lille Suely.

6. Ved slutningen af molen Sonar Samling.

7. I henhold til trappen foran huset, i den nordlige bydel Richman.

8. I henhold træet ved foden af Chilliad.

9. På taget Maze Bank.

10. I midten af kirkegården, "Pacific Bluffs" er en sø. Ved siden af graven på øen er det sidste mysterium kult "Epsilon".

Til denne opgave ikke vederlag ikke er til rådighed. Men du har allerede brugt så meget tid, der fundet 10 skrifter vil være den mest behagelige belønning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.