SundhedMedicinsk turisme

"Blue River" (sanatoriet i forstæderne): fotos, anmeldelser, hvordan man får

"Blue River" - et sanatorium i forstæderne siden af byens Zvenigorod i økologisk rent område med et naturskønt landskab. Anlægget tilbyder ikke kun behandling, men også en familie ferie, afholdelse af firmaarrangementer.

placering

"Blue River" - ty et par kilometer fra den MKAD, hvor alle betingelser for en udvidet familie ferie, have det sjovt i weekenden eller til firmaarrangementer. Rækken af rekreative aktiviteter omfatter anti-stress inddrivelsesprocedurer, behandling af bevægeapparatet og luftvejssygdomme.

Resortet ligger i en økologisk rent område, hvor besøgende kan fordybe sig i stilhed blandet skov, beundre skønheden i Moskva-floden og er ligeglad livet. Levevilkårene leveres på kundens valg - komfort er i alle værelser. Hotel-komplekset er markeret med fire stjerner, der garanterer komfort og kvalitet og service.

beskrivelse

Sanatorium "Blue River" (Moskva) er placeret i nærheden af byen Zvenigorod, kun halvtreds kilometer fra Moskva. For gæster på sociale tilladelser, afsat 380 pladser det samlede antal boliger (480 pladser). Et hundrede kuponer sælges til kommerciel værdi. Boligfonden placeret i tre huse er forbundet varme overgange.

Rehabilitering og medicinsk bygning udstyret med den nyeste teknologi. Eksperter i medicinsk praksis ved hjælp af avanceret medicinsk udvikling for effektiv inddrivelse, rehabilitering og behandling af relevante sygdomme. Erhvervskunder leveres rige muligheder for tilrettelæggelsen af den offentlige arrangementer, forretningsmøder, seminarer og rekreation.

Medicinsk profil

"Blue River" - et sanatorium i forstæderne, hvor rehabiliteringsarbejde af den føderale program begyndte i 2005. Tjenesterne leveres til forsikrede patienter, personer, der har erhvervssygdomme og skader på arbejdspladsen, samt patienter med forsikring fra tidlig rehabilitering efter en arbejdsskade. Sanatorium giver lægelige ydelser til offentlige programmer og udfører kommercielt salg af lægelige ydelser.

"Blue River" (spa) giver følgende typer af pleje, såsom:

 • rehabilitering terapi (gastrointestinale sygdomme, endokrine sygdomme, allergier, metaboliske system sygdomme i uorgenitalsystemet og så videre.);
 • Erhvervssygdomme (laryngotracheitis, vibrationer sygdomme, skader osv.);
 • neurologi (cerebral cirkulatorisk insufficiens i kronisk form, PNS-sygdomme, lændesmerter, etc.).

metoder til diagnose

"Blue River" - udvej, hvor til diagnosticering og videre behandling ved hjælp af de metoder til evidensbaseret medicin. Moderne diagnostiske basis sanatorium gør det muligt at udføre sådanne tests som:

 • Laboratoriedyr Diagnostics (biokemisk og generelle kliniske tests, røntgenstråler osv);
 • identifikation af tumormarkører;
 • diagnose af HIV, kønssygdomme, hepatitis;
 • bestemmelse hormon, immunstatus;
 • funktionsdiagnostik (EKG, EKG overvågning dagligt, MRI, daglig overvågning af tryk, EEG, spirography etc.).

behandlingsprogrammer

Patienter feriesteder "Blue River" (spa) tjene 442 fagfolk, hvoraf det medicinske personale på 18 certificerede specialister. Naturlige klimafaktorer af behandling er blandet skov, fyldt med naturligt fitotsidami, vandkilde nærhed - floden.

Til genoptræning og behandling i institutionen udviklet et program:

 • "Anti-stress". Terapi er designet til 7 dage og omfatter komplicerede procedurer såsom yoga, terapeutisk svømning, sti, fitosbory, flere typer terapeutiske bade og så videre.
 • "Indian Summer". Programmet for de ældre, antallet af procedurer designet til at forblive på hospitalet i 14 dage. Blid helbredende metoder omfatter fysioterapi, sundhed sti, vand aerobic, urtete, medicinske bade og brusere, kost og så videre.
 • "Sunde samlinger" (10 dage). Medicinsk kompleks vist i slidgigt, arthritis, bursitis, spondylitis, osv. Fremgangsmåderne til behandling er balneoterapi, hydroterapi, applikationer, fysioterapi, osv ..
 • "Mænds Sundhed". Behandlinger er i 10 dage, hvorunder behandlingen udføres ved fremgangsmåder balneoterapi, hydroterapi, motion terapi og så videre.
 • "Fri vejrtrækning." Program syv-dages ophold, er designet til patienter med kroniske sygdomme i åndedrætsorganerne. Rækken af behandlingsmetoder indbefatter afstivende balneoterapi, fysioterapi, hypoxisk, terapi og andre. Kurset varer en syv-dages restitutionsperiode.
 • "Rene fartøjer" (10 dage). Kurset er egnet for folk med diabetes, åreforkalkning ekstremiteter og cerebrovaskulær sygdom, søvnforstyrrelser, hovedpine osv. Programmet omfatter diagnostik og besparende behandlingsformer.
 • "Clear tænkning." Den ti-dages program omfatter balneologi og medicinske behandlinger, forbedre hukommelsen, tænkning, klarhed i opfattelsen. Behandling tilpasses individuelt i henhold til resultaterne af analyserne.
 • "Sund ryg". Inden 14 dage patienten er i behandling: undersøgelse pieloterapiyu, hydroterapi, massage kurser og så videre.
 • Børneprogrammer "bevægelse i glæde" og "korrekt kropsholdning". For børnene er der specielle programmer, fokus, der er på den behandling og rehabilitering af bevægeapparatet, genvinding af blodcirkulationen i vævet, forbedre blodcirkulationen og så videre.

"Blue River" (spa) tilbyder behandling og lægebesøg sådanne specialiteter:

 • terapi;
 • urologi;
 • psykoterapi;
 • specialist i ultralyd diagnostik;
 • specialist i funktionelle diagnostik;
 • traumatologi og ortopædi;
 • Oftalmologi et al.

Indretning og priser

Sanatorium "Blue River" (Zvenigorod) tilbyder kommercielle overnatning værelser på hotellet kompleks (63 pladser) og et forretningscenter (46 værelser). Omkostninger af tilladelsen med helpension og behandling af den kommercielle værdi af 3900 rubler per dag per person. Mindste behandlingsforløb - 7 dage.

Boligfonden giver slår sig ned i rum med forskellige niveauer af komfort:

 • I tre campister foreslåede antal tre værelser (sag nummer 3): stue, soveværelse, børns (lounge), to badeværelser. Leveomkostningerne med et måltid (morgenmad) uden behandling - fra 5600 rubler. op til 8000 rubler. (2 personer). Udgifterne til helpension uden behandling fra 6400 rubler. (2 personer) til 9600 rubler. (4 personer).
 • Lejlighed på to værelser for to eller tre personer i bygningen №3 (stue, soveværelse, badeværelse). Omkostningerne varierer fra 3.200 rubler. 1 person (overnatning + morgenmad, ingen behandling) til 8000 rubler. for 3 gæster (FB ubehandlet)
 • Plads til en (to) turister (værelse og badeværelse) i tilfælde №3. Priser fra 2800 gnide. per person (morgenmad og indkvartering, uden behandling) til 4800 rubler. for 2 gæster (helpension, uden behandling).
 • Nummer et turist i sag nummer 3 kvalitet fra 2800 til 3200 rubler. Indstillinger - værelse og et badeværelse.

Priserne er i henhold til den kommercielle prisliste 2017. Alle værelser har balkon, moderne komfortable møbler og nødvendige apparater telefon med Moskva, med klimaanlægget indeklimaet reagerer. Komplekset er tilgængelig gratis trådløs internetadgang i feltet.

mad

Tre måltider om dagen er organiseret i den rummelige spisestue. Kosten bordet er lavet i overensstemmelse med kravene i spa-behandling. For resten er et system af præ-order retter. Med erhvervskunder der er en menu godkendelse. Spisesalen er yderligere værker kantine.

Komplekset har en hyggelig restaurant med en banket plads. Den vigtigste hall til 150 pladser, en lille banket plads til en kapacitet på 10 til 15 campister. Det professionelle team af kokke tilbereder retter af nationale og europæiske retter med kvalitetsprodukter. Alle kan bestille organiseringen af højtidelige begivenheder og få mest glæde af dejlig tid med familie, venner eller kolleger.

Du kan tilbringe din fritid i hotellets bar "Blue River". Stilfuldt interiør, hyggelig atmosfære til afslapning, nye venskaber og socialt samvær. Kortet over den bar tilbudt frisk juice, kaffe, en række forskellige mærker af te, cocktails.

Ekskursioner, i den frie atmosfære af livet på landet, for mange er at organisere en grill eller grill. Til disse formål, kursted ubebyggede område med pavilloner, der giver evnen til at kommunikere og spise al fresco.

For erhvervskunder

På grundlag af sanatorium er et uddannelsescenter. Komplekset omfatter en separat hotel bygning med en-, to-, tre-, fire-værelses lejlighed. Møde- og er til rådighed:

 1. Konferencesal til 230 pladser (moderne klimaanlæg, ergonomiske stole, moderne design).
 2. Publikum forskellige størrelser (fra 10 til 90 personer).
 3. Mødefaciliteter.
 4. En computer med internetadgang.
 5. Madvarer (spisestue, bar, café).
 6. Organisering tjeneste (banketter, kaffepauser).

Fritid og Fritid

Ud over behandling og rehabilitering, hvile i sanatorium "Blå stream" kan drage fordel af alle de infrastrukturer og supplerende tjenester såsom:

 • fritidshjem (fitnesscenter, indendørs og udendørs tennisbaner, bordtennis, flere slags saunaer, pool osv.);
 • Spa-faciliteter (thalassoterapi, anti-cellulite body wrap-massage og så videre.);
 • Spilleautomater, værelser for børn med pårørende;
 • udendørs idrætsanlæg for aktiv sport;
 • udlejning af sportsudstyr;
 • udflugt tjeneste (rejse i Zvenigorod, besøg på museer, klostre, osv ..).

For mange borgere blev permanent hvilested sanatorium "Blue River" (spa). Foto højdepunkter bevarer en hukommelse på behagelig og nyttig tidsforbrug.

anmeldelser

Året rundt behandler patienter "Blue River" (spa). Anmeldelser med positive evalueringer blev efterladt miljø, natur, mulighed for at opleve fred og ro væk fra travlhed i byen. Aktive feriegæster bemærkede rigt program af udflugter, venligt personale og diætmad.

De fleste af de turister ikke kan lide sanatoriet "Blue River" (Moskva-regionen). Anmeldelser med negative evalueringer fortælle os om forældede interiør, holde 70-erne af det sidste århundrede, manglen på rekreative aktiviteter, shopping og andre velkendte ting. Det indikerer, at maden i spisestuen er ikke anderledes sort og lidt passer definitionen af "helsekost".

Patienterne kom for den sociale kupon til sanatoriet "Blue River" (Zvenigorod), af behandlingen havde positiv. Mange behandlinger har hjulpet lindre tilstanden, helbrede luftvejssygdomme, at stoppe udviklingen af kroniske sygdomme. De fleste af de kuponer solgt til sociale priser for seniorer og handicappede. Deres vurderinger er fyldt med tak og ønsker at komme og besøge mere end én gang.

adresse

Beliggende i Odintsovo distriktet i Moskva-regionen i landsbyen Karinskoe sanatorium "Blue River". Kom der ved offentlig transport?

 • På toget fra Belorussky banegården for at komme til "Zvenigorod" station, hvor ændring af busrute nummer 23 eller 51.
 • Fra "Tushino" metrostation til den udvej kan nås med bus nummer 455.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.