SkønhedKosmetik

Hvor dejligt at gøre op små øjne?

For det første folk lægger mærke på et intuitivt niveau i det ydre af samtalepartner? Øjne. Det er for ham at bedømme karakter, energi og menneskelig venlighed. Ikke for ingenting på øjnene siger, at de er "sjælens spejl."

En dygtig makeup kan forvandle enhver pige. I denne artikel vil vi se på, hvordan man vælger den rigtige dag og aften makeup til små øjne med forestående århundrede. Vi vil fortælle dig hemmeligheder anvende makeup for en sådan nedskæring øje.

Så overveje makeup til små øjne trin for trin og små tricks af dens anvendelse.

Lad os tale om kanonerne af skønhed

Siden oldtiden, er den lille form af øjnene ikke som et tegn på skønhed. Derfor skønhed gjort alt for at udvide sin kablede og fremhæve farver. Fuld udnyttelse af moderne make-up, er det ikke vanskeligt at øge små øjne. Hvis det gøres korrekt makeup, de bliver meget mere udtryksfuld og vises større og lysere.

At sige, at skønhed er vigtigt ikke kun store eller ikke dine øjne, men også den overordnede harmoni af de ansigtstræk, hans ovale og, vigtigst af alt, attraktive udtryk og ansigtsudtryk. Ganske harmonisk ser små øjne, hvis de kombineres med den rigtige form af ansigtet, en lille næse og smukke læber. Men i tilfælde af, at funktioner den forkerte pige, havde hun en stor næse eller hage, og den rå form med de små øjne, er det nødvendigt at øge dem ved hjælp af kosmetik. Af den måde, de synes meget større med et fald i næsen.

Hvad små øjne fortælle om en persons karakter

Hvordan er størrelsen af øjnene og karakteren af den person? Det menes, at mennesker med små øjne, meget betyder, omhyggelige og organiseret i alt, hvad de gør. Når sådanne mennesker står over for problemer og vanskeligheder, de forsøger at løse alt med det samme, før det vil være i stand til at gøre noget andet. Hvis en mand med små øjne lidt interesseret, så er det givet at det af hele mit hjerte.

Ulemperne ved mennesker, der har små øjne, rank hvad de normalt snæversynede og lidt klodset. Hvis du er ejer af små øjne, så prøv at være opmærksomme, selv til de ting, som du ikke er interesseret, fordi de kan være meget vigtigt, samt udvide mulighederne for hans sind.

Både mænd og kvinder med små øjne kan være meget smukt!

Mennesker med perfekt udseende, hvilket ville svare til alle kanonerne af skønhed, næsten aldrig forekommer. Hver er deres problemer: nogen Moder Natur skænket tyndere hår, nogen dårlig hud eller grimme modermærke, nogen har store ører og korte ben. Man kan næppe nogensinde færdig liste over de mulige ulemper. Husk, at det vigtigste - at fokusere på sin berettigelse!

Selv blandt stjernerne i Hollywood-berømtheder findes ofte med små og meget små øjne. Hvad gjorde de med det? Fokus på hendes stemme, en behagelig ansigtsudtryk, et smil eller andre fordele ved dets ydre eller indre billede.

makeup især for små øjne

Deep-sæt små øjne, samt den forestående øjenlåg ganske modtagelig for korrektion ved hjælp af makeup. Du skal vide et par simple tricks, som vil gøre dine øjne ser mere levende og udtryksfuld.

Sådan at male små øjne? Først og fremmest, ikke forsømme de små ting. Den moderne kosmetiske industri tillader hver pige til at vælge den ønskede farve og tekstur af skyggerne i et århundrede til enhver lejlighed samt eyeliner, blush og mascara. For at forstå, hvordan man kan male små øjne, er du nødt til at eksperimentere lidt med forskellige make-up muligheder. Efter dette, kan du vælge nogle af dem og anvendt med succes, afhængigt af situationen.

Den rigtige makeup: små øjne, øjenlåg forestående

Tal om øjenskygge. Mange piger tror, at hvis vi indfører en lysere nuance på de små øjne, så vil de helt sikkert blive visuelt mere. Dette er imidlertid ikke helt korrekt. Problemet er, at hvis du bare sætte skygger lysere nuance på de øvre og nedre øjenlåg, kan du få lige den modsatte effekt. Det er kun for at understrege de små øjne. Billeder sådanne hændelser ofte kan du se, fordi denne del af øjet - ikke ualmindeligt blandt berømtheder.

Den første er denne underfundighed. Hvis korrekt skitsere øjnene med mørke skygger, kan de effektivt fremhæve og forstærke opmærksomheden på dem. Dette vil gøre dine øjne ser mere dyb og dramatisk.

Makeup til små øjne: foto og de grundlæggende regler

Grundlæggende regler for at øge små øjne se sådan ud:

 1. Vær meget opmærksom på dine øjenbryn: De skal være godt vedligeholdt, så alle hårene ligger parallelt med hinanden. Hertil kommer, make-up, der er én trick: de gør øjenbryn så tynd som muligt, hvilket igen er med til at visuelt forstørre små øjne. Glem ikke at altid røre op i området under øjenbrynet.
 2. Hvis du har sunkne, dybtliggende øjne er små, ofte brugt som base lys perlemors skygge. Hvis du har hængende øjenlåg, er det nødvendigt hver gang at tilsløre den zone ved hjælp af nuancer af naturlige farver (fx chokolade, brun eller mørk beige) med daglige makeup og lysere (sort, blå eller lilla) - om aftenen.
 3. Hvis du har en skrå eller bred-sæt øjne, så uanset deres størrelse, du skal bruge teknikken af "fugl" eller "loop". Så du vil være i stand til at blive mørkere den ydre øjenkrog, hvilket gør øjnene ser mere mat og mystisk.
 4. De ydre hjørner af øjnene male skyggerne af mørke nuancer. Dette er den grundlæggende aksiom for damerne med den forestående alder eller bare øjnene af lille størrelse. Frem for alt, denne teknologi er perfekt og mandelformede, og for ejere af en oval ansigtsform.
 5. Så meget som muligt, fremhæve vipperne linje. Vi er nødt til at forsøge at gøre det så levende som muligt og tykkere. For at visuelt forstørre øjnene, bør du være mere opmærksom på vipperne. Hertil kommer, at inden for et århundrede, kan du tegne en linje med hvid blyant. Ingen grund til at gøre det lyst nok til at være et par slag, men det vil øge størrelsen af øjet form og gøre øjne ser mere sensuel.
 6. Ofte piger gør det samme store fejl: I øst make-up øjenlåg ved hjælp af en tyk linie. Husk, at jo tyndere line - det visuelle bliver flere øjne.

eyeliner

Vil dine øjne synes større, afhængigt af hvordan du anvender eyeliner. Ejere af små øjne, skal du sørge for, at det er i første omgang tynd, og da den bevæger sig fra den inderste øjenkrog til ydersiden, efterhånden bliver tykkere. Desuden bør en lille eyeliner gå ud over hjørnet.

blæk

Hvis du er ejer af den lille øje, før du lægger på et par lag af mascara vipper, krølle dem nødvendige. Det er således bedre at bruge en forlængelse mascara eller volumen. De, der har små øjne, skal du anvende mascara på både øverste og de nederste vipper.

Fejl i makeup til små øjne

Husk, at der er visse teknikker anvendelsen af kosmetik, som enten ikke er meget fit eller er kontraindiceret til øjnene af lille størrelse:

 • En af de første i denne liste vil prorisovyvanie mørk eyeliner blyant eller inderste hjørne. Da den sorte omrids, som forårsagede omkring de små øjne, vil reducere deres størrelse, hvilket gør dem meget lille og giver udsigt over nogle ruhed og stivhed.
 • De fleste makeup kunstnere anbefale at bruge præcision mættet nuance af lyse nuancer af makeup for små øjne. Den samme forsigtighed gælder for foringen og skygge, som indeholder en stor mængde Nacre. De bør udskydes, tegning deres opmærksomhed på de mere naturlige, naturlige nuancer.

Makeup til smalle, små og udstående øjne: farve

Så hvis du har små øjne:

 1. Arbejde mellemstore mørke skygger om anvendelsen af den særlige ordning, hvis du har problemet med slappe århundrede.
 2. Prøv at få mest ud af naturligt dagslys daglige makeup.
 3. Hvis du er ejer af runde øjne, så lad dem ned over hele området - dårlig idé. En sådan make-up vil kun forværre situationen. Meget vil være mere interessant at se version af retro stil, hvor den "hale" af pilen udvider sig.
 4. Hvis du bare gøre op øjenskygger mørk skygge, vil de være "flad". Du først nødt til at anvende mindst én linje af lette skygger, eller gøre et par streger i den ydre eller indre hjørne.
 5. Hvis du køber en multi-farvet kontrastfarve skygge, får du superkreativny og smuk makeup for små øjne. Denne hemmelige bruges ofte kvinder-asiater, som deres standard for skønhed - kvinde med store mandelformede øjne. For eksempel kan du bruge skyggen af beige og nuancer af lilla, guld og rød, pink og blå eller porcelæn og mørke.
 6. Hvis du holder en blyant i skyggerne, og ikke omvendt, er det muligt at opnå effekten af store øjne. Desuden vil det give det udseende mere udtryksfuld.

Et perfekt sæt farver til brunetter:

 • Sort - Beige - Brun;
 • grøn - gul - bleg beige;
 • Guld - Sort - Chokolade.

For Blondiner:

 • Sort - Pink - Grå;
 • Dark Grey - Porcelæn - Sølv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.