TravelingRejsetips

Nikolaev Zoo: Adresse, dyr

Rejser til Ukraine, bør du helt sikkert besøge byens zoologiske have Nikolaev. Dette er en af de ældste zoologiske haver lignende. Nikolaev Zoo betragtes som en af de bedste i Europa, en del af World Association of zoologiske haver og akvarier (WAZA). Dette er særlig stolt af Ukraine.

Hvordan det fungerer, og hvor?

Han arbejder hver dag. Det fås som afholdelse af samlede udflugter, eller bare gå med din familie eller alene. Skal besøge Nikolaev Zoo. Adresse ham Nikolaev område Nikolay Leontovich, 1.

smukke sted

Zoo - stolthed byen Nikolajev. Bortset fra det faktum, at det er muligt at gå, slentre langs de smukke stræder og på trods af dyrenes verden, den er rig på alle former for monumenter af ekstraordinær skønhed, samt bænke i form af forskellige dyr. Du kan lave interessante billeder nær den ukrainske fjerkræ værftet, hvor malet hytte står en vogn. Og du kan besøge lodgen af indianere, prøve på deres nationale kjole og hat.

Børn vil være interessant at hoppe på trampolin, og for dem at give forlystelser. Og voksne kan sidde på en café, nyde en lækker is. Priserne er naturligvis ublu - i to eller endda tre gange højere end i konventionelle butikker i byen.

Zoo (Nikolajev): billetpriser og åbningstider

Da prisen på indgangen i sig selv er et mirakel i Nikolajev, de er lave for sådan stor underholdning. Billetter koster Nikolaev Zoo gøre for en voksen halvtreds Hryvnia, børn i skolealderen, vil det koste 30 Hryvnia, godt, førskolebørn lov til at komme ind på området for fri. Sommer besøger zoo sat til 18 timer, en time vinter kortere - op til 17.

beskrivelse

Det samlede areal af den zoologiske have - 18.48 hektar. På et år er det besøgt af mere end 200 tusinde mennesker. Den zoologiske samling, der er tæt på 475 arter og 6029 dyrearter.

Hvordan kommer man til den zoologiske have?

Og få der i Nikolaev Zoo er muligt med offentlig transport. For at gøre dette, tage en bus nummer 2 eller sporvogn nummer 6, 7. Fra togstationen kan nås med bus nummer 8, 21, 88 for at stoppe "Bus".

underholdning

Nikolaev Zoo (Mykolaiv) meget anlagte og til hele familien havde en stor tid. Der er flere cafeer, en legeplads, ponyridning eller gå til studiet og lave en souvenir foto. Der udflugt tog, to terrarier med forskellige indbyggere, en storslået sommerfugl have, akvarium, fyldt med alle slags fisk, og meget mere.

Historien om den zoologiske have

Nikolaev Zoo - dette historiske sted. Hans historie begynder i 1901. Denne dato anses for datoen for dens fundament. Den mand, der skabte det - det så hovedet Nikolai Pavlovich Leontovich tilstand. I første omgang var han ejer af det private akvarium, der var i hans hjem og var udstyret på det tidspunkt med den nyeste teknologi, det mest moderne udstyr. I hans samling var der mere end 50 forskellige arter af fisk. Efter nogen tid, akvariet blev tilgængelig for et bredt publikum.

Efter borgerkrigen, har akvariet lidt meget af tab, det skulle genopbygges. Den anden store åbning fandt sted 25 juni, 1922. I år deltog omkring fyrre tusinde mennesker. Nu har navnet "State Aquarium." Besøg det at være fri.

Siden 1925 den zoologiske kom under State Aquarium. Han har fået et nyt navn. Fremover blev han kendt som et akvarium-zoo. Fra andre lande blev bragt til forskellige dyr, såsom kameler, strudse, bøfler, yakokser og andre. Specifikt at afvikle dyret i zoo bragt i bjørne, ulve, ræve og aber. Nu området er blevet øget til 0,75 per hektar. For predators udstyret celler og for klovdyr skabe er tilvejebragt.

I øjeblikket er akvariet har omkring tre tusinde udstillinger. Dele det op i flere dele. Her indsamles repræsentanter for søer og have fra hele verden: fra den lille fisk til enorme størrelse.

Nikolaev Zoo. Foto og beskrivelse af dyrene

Denne zoo er en af de bedste i verden. Det indsamlede en enorm samling af alle slags dyr.

Hvert år, med det formål at forfine område Nikolaev Zoo brugt en temmelig stor mængde af penge og kræfter, men det betaler sig.
Til dato, kan den zoologiske have i Mykolaiv blive kaldt planeten Jorden i miniature, som indeholder forskellige slags dyr, både vilde og tamme.
Der er fugle og fauna, fra bittesmå kolibrier til de enorme ørne, papegøjer, kakaduer, kraner og forskellige andre fugle. Der er en samling af forskellige arter af aber - at de på en måde bare vil underholde besøgende. Der er også en skræmmende krokodiller, ulve forfærdelig, klodsede bjørne, ræve, tyre, boaer, hjorte kan lide.

Hvor er repræsentanterne for fauna?

Startende med uret bevægelse fra indgangen, kan du komme til den del af den zoologiske have, beboet af alle mulige arter af fugle. I varmt vejr, er det svært at finde i træerne. Ved siden af hver voliere er der plaques med navnet på dyret og dets korte beskrivelse. Information er skrevet på tre sprog: Ukrainsk, russisk og engelsk. Det er helt sikkert meget belejligt for turister. Set i et skematisk kort over levested for hvert dyr.

Fugle i Nikolaev zoo bragte en stor sort, fra en række forskellige papegøjer, slutter de mægtige ørne og andre frygtindgydende fugle. Hvis du er heldig, kan du komme til at fodre indbyggerne og se, ligesom en grib æder hans del.

Går længere du kan møde rådyr. I nogle zoologiske haver er tilladt at fodre dem eller endda gå ind i burene, men så kan det ikke lade sig gøre. Og fodre små dyr er forbudt i hele zoo. Men på trods af dette, mange stadig formår at fodre dem.

Så fandt struds. Af den måde, kan det nå en vægt på et hundrede og halvtreds kilo, og den vækst, det kan være op til tre meter.

Det er værd at bemærke, at Nikolaev Zoo er udstyret med forskellige bannere med oplysninger om dyrene. Der er en lille beskrivelse af specifikke dyr, og der er store skilte med generel information.

Hvad kan ses ved at besøge Nikolaev Zoo? Dyr, selvfølgelig, en fryd for øjet af hver mand. Især populær blandt de besøgende vandt en stor fauna: løver, tigre, bjørne, flodheste. Han bor i en zoologisk have og gamle dyr - 65-årige krokodille, opkaldt Vasya. Børn har det sjovt aber, chimpanser og voksne - sjove dyr surikater, for hvilke en særskilt specialbygget kabinet, kaldet "Meerkat Manor". Absolut, kan du få en masse erfaring ved at gå til sommerfugl haven på alle tider af året. Der er en masse typer, lige fra de simpleste til regnen.

"Dedov hytten"

Pet bur indrettet i folkemusik stil og bærer navnet "Dedov hytten". Det er en slags museum for livet på landet syd for Ukraine. Den zoologiske have har sin egen hymne, flag, emblem, erindringsmønt og frimærke.

Værelserne er en terrarium og akvarium. Belysning det er for dårligt. Besøgende kan ikke altid se de mennesker. Men lyset skal være afdæmpet, det er en af forudsætningerne for levende væsener.

Fordele og ulemper

Men trods det faktum, at den zoologiske have en masse positive aspekter, er der også en af de mest synlige negative - er placeringen af beboerne selv. Faktum er, at burene og stier i området er placeret på en sådan måde, at det er temmelig svært at finde nogen eller se. Meget meget alle forvirret. Selvfølgelig, den zoologiske have administrationen sendt et kæmpe kort ved indgangen, hvor du kan se levesteder for forskellige dyr. Dog kan ikke alle huske deres placering.

På grund af dette, at nogle mennesker ikke finde dem eller andre dyr. Selvom enhver tid medarbejderne kan spørge, hvor huset ligger en bestemt fauna.

Endelig en lille

Således Nikolaev Zoo er et af de steder, der er et besøg værd. Hvor underholdning vil finde sig selv som både voksne og børn, der alle er garanteret at modtage, selvfølgelig, de mest positive indtryk og følelser. Her kan du få en bred vifte af viden om alle slags dyr, fra fisk og krybdyr til store rovdyr. Derfor vælger et rejsemål Ukraine, bør du helt sikkert stoppe i byen Nikolaev, for at se en af de ældste zoologiske haver, der bærer titlen på en af de bedste i verden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.