TravelingHoteller

Hotel Mercure Bay View Dahab 5

Beskrivelse: Beliggende i Dahab Hotel Mercure Bay View Dahab 5 udgår fra Sharm El Sheikh i en afstand af cirka 85 km. Luksushotel beliggende på sandstranden i Det Røde Hav lige ved vandet i Aqaba-bugten.

Multi-level kompleks, omgivet af frodige grønne og eksotiske blomster, cascading ned til havet. Sinai bjerge og ørken, der omgiver hotellet fra land, skaber en spektakulær kulisse til den oprindelige arkitektoniske struktur.

Værelser: Af de 217 værelser, 54 er røgfrie. Gæster Mercure Bay View 5 kan vælge en standard værelse, som tilbyder en traditionel vifte af tjenester. Eller stoppe ved en forbedret udgave med en sten pool. Elskere af ægte komfort, henledes opmærksomheden på den "Superior suite" lejlighed, som har en stue, spisestue, soveværelse, to badeværelser og en stor terrasse, hvor du kan beundre udsigten over dalen strækker sig fra Mount Sinai til havet kant.

Forplejning: service "buffet" Dybest set View Restaurant med internationale retter og drikkevarer. Der servicere under alle måltider, der starter med morgenmad og slutter med middag. Kontinental morgenmad option kan bestilles i rummet.

Blue Bay - en restaurant a la carte, serverer lækre japanske retter og asiatiske delikatesser. Tabeller kan nydes indendørs eller udendørs med udsigt over det omkringliggende område.

Let mad og et udvalg af drikkevarer, herunder kaffe og alkohol - altid i intervallet en bar i lobbyen. Orientalske drinks og originale menu præsenteres i en beduin telt. Sodavand, frugt og is, kan du vælge fra bar nær poolen og på stranden.

Strand: 50 meter væk fra sin private strand med komfortable liggestole og parasoller.

Yderligere oplysninger: Den udvej tilbyder en bred vifte af tjenester, der leveres på en tropisk hav shore.

På det område af Mercure Bay View Dahab 5 udstyret med fremragende freeform swimming pool, hvoraf den ene - den indendørs og de to andre - opvarmes.

Hotellet har et wellness-center med forskellige behandlinger, herunder en spa, yoga, hammam, massage. Gymnasium Fitness Club - et godt sted for træning.

Aktiv fritid fans vil vælge beachvolley, dykning, windsurfing, aerobic eller en omgang tennis.

Hotel Mercure Bay View Dahab 5 med glæde hilser rejsende med små børn, som omfatter faciliteter såsom barnesenge, babymad, høj stol i spisestuen, babysitter. For børn bygget en legeplads og en børnepool i bugten. I mini-klub, organiseret uddannelsesmæssige aktiviteter for alle aldre.

Ud over den underholdning tjeneste præsenterer transporten, husholdnings- og lægelige ydelser. Her kan du booke en shuttle service, biludlejning, tøjvask og tøjrens, en frisør, ringe til en læge.

Digest: Mercure Bay View Dahab 5, som består af smukt designede terrasser, afsatser ned til vandet, tilbyder den ideelle ferie for folk, der er vant til fritidsaktiviteter. Territory har en god surfing skole og gode betingelser for vandsport.

Velplejet område med palmer og blændende lyse farver, effektivt skraverede udsigt over ørkenen og bjergene. At vælge Bay View Hotel, bemærk venligst, at der bliver nødt til at gå meget, at overvinde det niveau af hotellet.

Rummelige, komfortable værelser - alle uden undtagelse, med udsigt over Det Røde Hav. Rengøring og roomservice - på højeste niveau. Personale adskiller venlighed og vilje til at hjælpe på enhver måde.

Strøm kan ikke kaldes meget rigelige og forskelligartede, men alle velsmagende, og leveres til det normale volumen. Om aftenen, levende underholdning fra tid til anden med grillen.

Hotellet har ikke store koncentrationer af turister, så det kan anbefales til fans af afsondrethed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.