Kunst og underholdningLitteratur

Anatoly Naiman: biografi og værker

I dag vil vi vise dig, der er Anatoly Naiman. Den biografi af denne mand, og især af sin karriere vil blive beskrevet senere. Vi taler om den russiske digter, oversætter, essayist, forfatter og memoirist.

biografi

Anatoly Naiman blev født i 1936, den 23. april, i Leningrad. Han blev født i familien Genriha Kopelevicha - trofast tolstojanske, ingeniør, og Asi Davidovna, læge. Han er uddannet fra 222-th gymnasium i 1953, blev han elev på Leningrad Teknologisk Institut. I 1958 dimitterede han fra denne institution. Næste Anatoly Naiman blev uddannet på de højere Kurser for Manusförfattare i Moskva. Han blev uddannet i USA på Stanford University. Vores helt er ikke en del af Unionen af sovjetiske forfattere. Siden 1989 medlem af den franske PEN Club. Han skriver digte siden 1954 som oversætter af poesi offentliggjort i 1959 i Sovjetunionen indtil det tidspunkt trykt kun hans oversættelser.

Vores helt i 1959 blev bekendt med Annoy Ahmatovoy. Siden 1963 han yavlyaltsya hendes litterære sekretær og en medforfatter i oversættelsen af Leopardi. Det har været stigende popularitet i samizdat. Her bør vi nævne værkerne "fra september Digt", "Digte om privat lejlighed" og "Sentimental march". Han er forfatter til en lang række oversættelser af middelalderlige provencalske og franske poesi. Det er hensigtsmæssigt at nævne den "roman om Fox." I 1970 skrev han teksterne til børnesange af filmen med titlen "Amazing dreng." Jeg tog et billede af Alexander Orlov. Performer af sange udført Alla Pugatjova.

Anatoly Naiman bor og arbejder i Moskva. I 2006 skrev han en bog med titlen "Romancing the samovar." Værket beskriver historien om skabelsen og arbejdet i det kulturelle centrum af Rusland i USA og New York restaurant, hvis skabere med Roman Kaplan, en forretningsmand, er Iosif Brodsky, en digter, og Mikhail Baryshnikov - danser.

Poetry vores helt afspejler de personlige åndelige oplevelser og taler om forholdet mellem mennesker. Disse skabninger er langt fra politik og journalistik, de er beskrivende og fortællende karakter. Nogle gange er de dialogiske, nogle gange tæt på prosa. Alle eksterne begivenheder og detaljer skaber en baggrund for en demonstration af indre oplevelser: fred søgninger, balance, beskyttelse og realisering af disse muligheder i naturen. Vores helt er ejer af Tsarskoje Selo kunstnerisk award. Han fik det i 2011. Så det blev tildelt en bog med historier dedikeret til den store digter af det tyvende århundrede, såvel som hengivenhed til poesi.

Venner af forfatteren

Mark Zaychik påpeger, at Anatoly Naiman - en utrolig begavet mand, og han har andre positive egenskaber. Nogle er bange for denne mand. Selv til sine venner, er han stadig et mysterium. Sergei Dovlatov nævnte, at vores helt - en "smart cowboy" hvem har tid til at trykke på aftrækkeren meget tidligere, end det ville gøre sin modstander. I dette tilfælde kan hans vittigheder være giftige.

poesi

Du ved allerede, hvem Anatoly Naiman. Hans digte er meget forskellige. Næste vil blive givet grundlæggende digtsamlinger. bog "Digte" udkom i 1989. out "Skyer ved slutningen af dette århundrede" i 1993. "Rytmen af hænder" blev udgivet i 2000. I 2002 udgav han to bøger på én gang vores helt - løver og de gymnaster "og" Sophia". I 2012 offentliggjorde en samling af "Wedding Crashers og favoritter."

prosa

Anatoly Naiman i 1997 skrev en "B. B., et al.". Også Han skrev følgende prosa: "Kill - ^ - ^ - ^ - 'a', 'Oxford, Gorky Park", "Sir", "On statuerne og de mennesker", "Kablukov" "Hver og en", " ubehagelig mand "" kærlighed interesse "" Glorious inglorious ende af generationer "" Poesi og sand "" Historier om Anne Ahmatovoy. " Sammen med Galina Narinsky vores helt bog blev udgivet under titlen "Processen med at spise og samtale." Læsere værdsætte værker af forfatteren både i vers og prosa formular

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.