Kunst og underholdningFilm

Timothy Karataev - film og teater skuespiller

Timothy Karataev - en stigende stjerne i russisk biograf. Fra det kommer til glæde og fans, og direktører. Det har fremragende eksterne data og skuespil. Utvivlsomt, Timothy venter på nye interessante roller og succesrig fremtid.

biografi

Karataev Timofey Sergeevich blev født i Moskva den 9. december 1986. I 2004 blev han indskrevet i drama skole Shchepkin. Timothy blev straks bemærket og tilbudt en rolle i stykket Yegorushka "Fattigdom er ingen forbrydelse." Timothy Karataev elsker poesi. I 2007 deltog han i de konkurrencemæssige læsere Yermolova, hvor han modtog førstepræmien. I 2008 ved den internationale konkurrence om recitatorer navngivne Smolensk Karataev bliver vinderen af tredje præmie. I samme år, Timothy kandidat fra college, og han blev inviteret til truppen af Maly Teater. Her skuespilleren arbejder den dag i dag.

Udøvende kunst

I stykket "Snedronningen" Karataev fik rollen som Kai. I stykket Maksima Gorkogo "Children of the Sun" - Artisan. I filmen "Zar Boris" han fik billedet af Baron Logan. Timothy spiller også rollen som en gartner i Marshak skuespil "Den smarte ting."

Timothy Karataev: Filmografi

Den allerførste rolle Karataeva var hans afhandling. Han medvirkede i filmen "Tyson".

I 2010 fik Karataev sin første hovedrolle i "Phobos. Club af frygt. " I denne tape, han spillede forstander Alexander. I samme år, Timothy Karataev får Igor rolle i komedien serien "lidt skør." I filmen, Igor - et meget vellykket ung mand, der er forelsket i en stewardesse Irina.

I 2011 screener de historiske serier "Furtseva". Her Karataev spiller Eduard Streltsov - fodbold.

Film "fra bunden"

I 2013 Timothy Karataev medvirkede i melodrama "The Blank Slate", hvor han spiller rollen Antona Kremnova. I kærlighed med sin klassekammerat Anton - Anna Sinitcina, der i øjeblikket arbejder i et stormagasin sælger. Den unge mand er altid længsel efter Lisa Fedorova, som var den første skønhed skole. Efter eksamen, gik Anton til at arbejde som en sikkerhedsvagt, selv om han altid har været et litterært talent. Efter en uventet møde Anna og Anton gå på en dato. Efter nogen tid, vil de blive gift, men så er der Lisa, der ødelægger alle planer.

Tape "Vil du være min"

30 marts 2014 på skærmene ud filmen "Du vil være min." Dean - en smuk pige, som er populær blandt mænd. Pas godt på det med det samme to smukke fyr. Dean at træffe et valg mellem dem anderledes karakter af unge. Pigen lavet en fejl i deres valg, og nu er hun og hendes datter bliver nødt til at betale for det. Venter på hendes frustration og voldelig jalousi. Men det er fortsat, og den anden fyr, altid klar til at hjælpe.

Nu er vores helt arbejder på et projekt :. "Timers Cagliostro", "ankelstøvler" og "Without a Trace"

kone

Timothy Karataev St. Michael og Anna mødtes på skærmen test. Men mødet blev ikke til noget bly,. Selv om, som senere indrømmede han Timothy Anna kunne lide ham med det samme. de skærer hinanden igen efter to år på det sæt af filmen "Hvem, hvis ikke mig?". Stillet, Timothy begyndte at gøre det se ud som om for første gang ser Anna. Så begyndte de at få venner. De gik sammen i biografen, skiløb. Det blev derefter født, og deres følelser. I august 2012, Timothy og Anna begyndte officielt dating, og et år senere, den 24. august, blev gift, som inviterede omkring 70 mennesker. Venner af Timothy gav nygifte jord på månen. Efter brylluppet, Anna og Timothy tog til Italien.

Unge kone indrømmer, at hun havde konservative syn på relationer. Kun seks måneder senere fik hun lov til at kysse hende på kinden og yderligere to måneder - på læberne. De er begge skuespillere, og nogle gange de er nødt til at spille kærlighedsscener med andre partnere i arbejdet. Derfor selvfølgelig smutter et notat af jalousi. Men de er godt klar over, at dette er blot et erhverv. Anna Timothy er så sjældent set, de ikke ønsker at bruge tid på at regne ud, hvem der er hvem, og hvad der virkede scenen.

Hun siger, at hendes mand - en sand romantisk. Hun arrangerer hende hele tiden overrasker. Men Timothy kunne ikke få nok af de kulinariske talenter af hans kone.

tilbud

Timothy Karataev ikke giftes før 30 år. Først ville han spare op til en posh bryllup. Personlige liv aldrig til hensigt at stole på skæbnen. Men han indrømmer, at han altid ønsket at se ved siden af en kvinde med en sans for humor og evne til at give efter.

Tilbyd Anna han den 6. juni i lufthavnen. På denne dag, Timothy fløj til Minsk. Først, de besluttede at se, hvordan man kan flyve fly, så vores helt gik til at ledsage Anna til bilen, men stoppede halvvejs og omfavnede hende. Efter at Timothy lavet en favorit forslag. Hun oprindeligt ikke tage hans ord alvorligt, indtil Timothy ikke er trukket ud hans ring. En måned senere, de indgav en ansøgning til registrator. Bryllup hjalp med at organisere forældre. Efter alt, vores helt, og Anna er konstant på farten.

Timothy Karataev, hvis biografi er ikke meget populært, vides ikke så meget, at det anerkendte folk på gaderne. Men denne talentfulde skuespiller og en god person har en stor fremtid. Antallet af hans fans vil vokse med hver ny film. Hans talent vil ikke efterlade nogen ligegyldig. Timothy Karataev, hvis filmografi vokser for hvert år, bliver det mere og mere populære blandt publikum.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.