HjemlighedHavearbejde

Tomater Paradise fornøjelse: anmeldelser, beskrivelser, vækstbetingelser, udbytte

Hvad de siger om tomater Paradise nydelse anmeldelser gartnere, inspireret af dem, der endnu ikke prøvet at købe frø til plante, og denne fantastiske mærke. Dyrkes i åbne senge eller i et drivhus, vil tomaterne ikke levere en problemfri ovoschevodu, men vær opmærksom på, at de tilhører den midterste-sind. For dem, der foretrækker at få hurtig høst til salg, vil det ikke fungere, men hvis det er at vokse dit eget bord, så vil det blive en favorit af hele familien.

sortsbeskrivelse

Måske når tomaterne først kom til Europa fra Amerika takket være Columbus, indianerne, og der var kun én slags, men i dag, takket være en videnskab, som et udvalg, der er tusindvis af arter af denne store grøntsag.

Når er de store røde tomater, de altid tiltrække øjet på et grøntsagsmarked på en række tabeller. Det er disse tomater er de mest saftige, "kødfulde" og velsmagende, og derfor er købt i første omgang. De mange forskellige tomat Paradise glæde kan gøre opmærksom på sig selv som gartnere og gourmeter.

Denne ubestemt anlæg giver den første høst efter 106-120 dage efter fremkomsten, afhængigt af den voksende region. Hvis der er Paradis glæde at vælge ydende sorter af tomat til åben mark - det er det, du har brug for. Det giver op til 11 kg per 1 m., Vægten af hver frugt varierer fra 300 til 400 g

Denne type af tomat har en stærk høj stilk med masser af store blade. Ifølge om tomater Paradise fornøjelse anmeldelser gartnere dyrkes i drivhuset og i haven, de adskiller sig udelukkende til deres vækst. Så i et lukket rum de når en længde på 110-120 cm, og under solen - 180 cm.

Vigtigt: en anden funktion i forskellen hothouse dyrket og haveplanter af denne sort er, at den første bør dannes i skaftet for et højt udbytte, mens den anden - to.

Beskrivelse af tomat

Når folk taler om tomater Himmelske glæde, beskrivelsen gælder først og fremmest for deres fostre. De virkelig fortjener opmærksomhed - den store, ofte op til et pund vægt, saftig, rund eller ploskookrugloy form uden rib. De har en tyk hud er lyserød-rød farve, er ikke tilbøjelig til at revne. Kødet af multi-kammer med ringe eller ingen frø.

Smag kvalitet - det er hvad de siger om beundrende tomater Paradise glæde af alle som prøvede dem. Sukkerholdige, med lidt sure papirmasse er god i salater og friskpresset juice i.

Hvis du mener en omhyggelig videnskabsmand, der elskede alle over nøjagtigheden af tomaterne i denne klasse indeholder sådanne nyttige både for børn og voksne i ascorbinsyre til 18,3%, sukker - 3,6% med surhedsgrad bare 0,51%.

Hvis du vokser denne stamme korrekt, vil tomaterne vise sig virkelig stor. For at gøre dette, er du nødt til at gøre strømpebåndet pasynkovanie, klippe bladene og danner en busk korrekt.

Plantning en himmelsk glæde i drivhuset

Det hævdes, at drivhus planter er svage, og deres frugter smagløs og ikke gå til nogen sammenligning med grøntsager fra havens bede. Måske før det var, men de moderne hybride universelle sorter tilpasset til dyrkning og under glas, og i det åbne, ikke meget anderledes i deres kvaliteter.

Det samme kan siges om den tomat himmelske glæde, hvis kendetegn er stort set den samme, og er ikke afhængig af, hvor han blev lagt.

At dyrke tomater i drivhuset, er det nødvendigt at holde sig til enkle regler:

 • Arbejdet begynder med forberedelsen af frøet. De skal behandles med en svag opløsning af kaliumpermanganat eller "fitosporin" ved at placere det i 10-12 timer. Soen dem i kasser til planter, kan forventes gennem ugen stærk skud med flere blade, klar til at dykke.

Vigtigt: hvis pakken af landbrugsprodukter virksomheder frø ser ud som om de har malet, betyder det, at fabrikanten har gjort behandlingen og de har ikke brug for yderligere procedurer.

 • Det næste skridt - at forberede jorden i et drivhus. Det burde være nok gødning, men uden fanatisme. Nogle begyndere tror, at jo mere gødning, jo højere udbytte. Dette er grundlæggende forkert. Alt, hvad de får, er frodige grønne med små og få i frugt. Ligesom tomater, for eksempel et sådant præparat:
 • En del af den jord,
 • 1 del tørv,
 • 1 del sand.

Dette bør berige blanding af 30 g kaliumsulfat opløsning med superfosfat og 10 g urinstof i 10 I vand.

 • Det bedste tidspunkt for at plante tomater i drivhuset Paradise fornøjelse - det er i slutningen af april, begyndelsen af maj, når jorden er varmet nok. Rumtemperaturen skal være mindst 25, og jord - 15 grader.

Bemærk: da denne kvalitet er høj nok, så plante de planter bør være forskudt, men ikke mere end to bistader pr m2.

Himmelske fornøjelse i haven

Ligesom andre ydende sorter af tomat åbent terræn, Paradise nydelse brug for ordentlig plantning og pleje. Grunde til at forberede tomat i efteråret, som hun gravede og kalk, eller du kan gøre økologi. Hvis du forberede jorden i foråret, er gødningen anvendes i 2-3 uger før plantning, så hun kunne absorbere dem.

Som påpeget om tomatdyrkere Paradise glæde, bedre til at plante deres kimplanter, der i slutningen af marts - begyndelsen af april, er frøene sået i specielt forberedte containere. Tomater - en "sydstatsfolkene", som har brug for en masse sol og varme. De bedste plantning dato for tomater på en seng - denne maj, når jorden er varmet tilstrækkeligt til at spirer natten ikke er frosset.

 • Først og fremmest skal du forberede hullet, idet der tages hensyn til, at en himmelsk nydelse kræver en masse plads for korrekt vækst og udvikling. Skema plantning - 70x60 cm bøsning 2 per 1 m2.
 • Fossa Hæld varmt vand og frøplanter, uden at forstyrre dens klump jord.
 • Bury hullet og drys den kompost til at levere næringsstoffer planter har brug for.

Vigtigt: indstilling brøndene har brug for at blive begravet ved siden af hver præ-pinde eller lave et espalier. Da denne sort kender ingen grænser i højden, er du nødt til at sætte farten ned i væksten af buske, hvilket gør topping.

Valget af placering og jordbearbejdning

Vigtig rolle for en stor høst spiller et sted, hvor tomater vil vokse. Da det kræver ikke blot en masse plads, men også solen, og fraværet af fugt, bør det sted ser på forhånd.

Bedre, hvis det vil være de senge, som var voksende løg eller zucchini. Også huske på, at jorden skal gødes i forvejen, fordi tomater på forarmet jord ikke vokser og høst vil være lille.

Pleje af tomat

Tomater Paradise nydelse er ikke meget anderledes i pleje af andre sorter. Dybest set, den består i følgende:

 • Højtydende sorter med store frugter har brug for gødskning. Bedre, hvis det vil blive afholdt mindst fire gange hver sæson. Efter plantning kimplanter nok kompost omkring hullet, eller du kan bruge befrugtende gødning efter 15-20 dage.
 • Pasynkovanie afholdt under den første børste, og topping efter fremkomsten af en tredje hånd, når på det vil vokse 3-4 blade. Hvis du vokser denne sort til salg, bør du sørge for, at 2. og 3. hænder var ikke mere end 4 tomater, så de er virkelig store. For fødevarer, som regel, ferierende forlod op til 6 tomater, men de er lidt mindre i størrelse og vægt.
 • Vandes helt 1-2 gange om ugen. Under dannelsen af frugten kan kombineres med vanding forbinding.
 • løsne jorden efter hver vanding er nødvendig.

Dette er de grundlæggende pleje krav til kvalitet Paradise fornøjelse.

Hvordan til at plante Paradis fornøjelsen af månens kalender

Plant grøntsager med fokus på de faser af månen - det er ikke en mode eller en mærkelig fascination, og virkningen af naturlovene, der styrer denne verden. Der er en særlig månekalender af plantning tomater, hvilket indikerede positiv, neutral og ikke egnet til plantning dage planter.

For eksempel anbefales det i 2017:

Så frøene til frøplanter:

 • i februar - 14, 16, 24, 26 og 27;
 • March - 1 til 4, 25, 30, 31;
 • i april - 12, 13 og 22, 26, 28.

Plantning udplantningsplanter i haven:

 • i april - 3 og 4 eller 19;
 • i maj - den 1 og 2, den 9.-11;
 • Juni - 1, 5 og 6.

Ved hjælp af en månekalender at plante tomater, kan alle processer være at passe dem, for at gøre til gavn for planter.

Hvorfor Paradise fornøjelse?

Sommer Folk ofte spekulerer på, hvad slags tomater plantet i deres senge. Himmelske glæde - en tomat, der er for det meste positive anmeldelser.

De er yderst velsmagende og sundt, ikke særlig krævende og højtydende. De fortjener deres plads i de enkelte lande websted.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.