RelationerBryllup

Scenariet for den anden dag i brylluppet

I de seneste år, flere og flere nygifte, vestlig stil, forlader på deres bryllupsrejse et par timer efter maleriet, kun lidt efter sidder med gæsterne i restauranten. Dette er en forholdsvis ny for os, en pragmatisk tilgang til brylluppet, som også har sin egen betydning.

Men fans af den traditionelle script, som stadig mere normalt planlægge en to-dages bryllupsfest. Og hvis den første dag af hovedpersonerne - et ungt par, hele scenariet af den anden dag i brylluppet dedikeret til underholdning og spil for gæsterne.

Normalt ved denne tid har alle tid til at komme til at kende hinanden godt, så konkurrencen om den anden dag i brylluppet vælges primært komisk, og "fremhæve programmet" er Mummers.

Ved indgangen besøgende bliver budt velkommen af "folkemusik healer", som vil fortsætte med at spille rollen som toastmaster. Hun fortæller, der kom, "Åh, noget man ser dårligt nu, og det er nødvendigt at rengøre karma. Giv unge smuk øre for held og lykke, men jeg vil rette dit helbred. " Og det har en særlig kurv, som gæsterne sætte penge til gengæld for overdragelsen et glas vodka "sundhed." Det bryder nogle tallerkener og kopper før begyndelsen af festen "healer" af tradition - for held og lykke.

Gæsterne kan mødes og lignende "færdselspolitiet inspektør," og "homøopat" og "sigøjnere" - massen af muligheder.

den anden dag i brylluppet scenario er meget rig på konkurrencer på sparsommelighed nygift par. For eksempel vil en af dem være i stand til at klare den længste stribe af skræl æbler eller kartofler, hurtigt samle snavs, der konstant kaster stede.

For virkelig at imponere gæsterne kan blive inviteret til den anden dag i brylluppet af folkemusik kunstnere - keramikere, smede og håndværkere på træ, til de unge og gæsterne var i stand til at skabe noget på mindet om en kop ler figur af træ, hestesko mønt.

Den traditionelle scenario af den anden dag i brylluppet omfatter "forbrødring", når det unge par nærmer forældrene drikker med dem og kysse tre gange.

En anden god vane denne dag: den unge sætte deres "stamtræ". Det vil vokse, der symboliserer lang levetid og styrke i den nye familie.

På denne dag, er en masse vittigheder og konkurrencer afholdt til ære for de fremtidige børn af et ungt par. For eksempel er de traditionelle brød udskæring bryllup gæster sætte penge på en tallerken blå eller lyserød. Så de vil have parret til at føde flere sønner og døtre.

En ung mand oplever rolle Paven: tilbød han at binde kasket, foder, synge en sang, gå en tur med "barn" - i forklædning blandt gæsterne. Den "barn" er fræk, lytter ikke mere, og provokerer sin "forældre".

du kan medtage dressing op sjove gæster i en falsk "ung familie" Scenariet for den anden dag i brylluppet. På rollen som "mand" er velegnet lav buttet kvinde i en mands jakkesæt, kasket og med malet overskæg. En "hustru" bliver til en høj, tynd mand, klædt i dametøj og smukt malede. Meget funny ser "baby" - en ubarberet mand med en sut i nakken, en hue på hovedet og bleer i bukser. Denne "familie" kan spille de sjove scener af familielivet, eller blot improvisere, underholdende og morer besøgende.

Hertil kommer, at Mummers prøve at samle flere penge til den unge familie. For eksempel under en fest sætte skåle suppe eller suppe, men giver ikke en ske. Gæsterne skal enten købe dem til at prøve en lækker parabol eller rette besvare sjove spørgsmål.

Haft stor succes auktioner: gæster registreret champagneflasker med billeder af nygifte på etiketten, briller underskrevet af ægtefællerne, andre mindeværdige bryllup souvenirs.

Og glem ikke at fange alle de sjove i billedet eller videoen - af grunde til at grine er en masse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.