SundhedPræparater

Rimantadin, betjeningsvejledning.

Præparat "Remantadin» (Remantadinum) fremstilles i form af tabletter fem hundrededele gram aktiv bestanddel, for tyve stykker vabler er et derivat af adamantan.

effekt "rimantadin" instruktioner farmakologiske præparat til anvendelse beskrives som følger:

Denne specifikke kemoterapeutisk middel, som besidder udtalt antiviral aktivitet. Det er i stand til at bremse formeringen af virus, som er på et tidligt udviklingsstadie. Effektiv mod influenza, arbovirus (forårsager encephalitis, som oftest forårsaget af mider). Aktivt metaboliseres i leveren, er cirka tyve procent af den dosis, der modtages tildelt i tre dage i urinen uændret.

Indikationer for brug af stoffet "rimantadin" brugsanvisning indeholder følgende:

Det anvendes i skolebørn fra en alder af syv, og til voksne til behandling af influenza i de tidlige stadier af sygdommen. Det er også anvendes som et profylaktisk mod viral tick-borne encephalitis og under en influenzaepidemi i voksne.

Dosering lægemiddel "Remantadin" abstrakt dertil beskriver som følger:

Drug-tabletter er taget efter et måltid, bør de sluges hele med vand.

For at forhindre en sådan ordning anvendes:

Voksne tages en gang om dagen i en tablet (halvtreds milligram aktivt stof) i en måned. Hvis du glemmer en pille, bør den tages som normalt, uden at øge dosis. Før starten af deres modtagelse skal du sørge for at konsultere en læge.

Behandling af influenza i sin vorden:

Hos børn mellem syv og ti års lægemiddel er givet én tablet af halvtreds milligram to gange om dagen; fra elleve til fjorten år - én tablet tre gange om dagen. Voksne - den første sygedag stomilligrammovye to tabletter tre gange om dagen. Alle mulige daglige dosis - seks tabletter - tages en gang eller dele den i to dele. På den anden og tredje sygedag - stomilligrammovye to tabletter to gange dagligt. På den fjerde - femte - to stomilligrammovye tablet en gang om dagen. Varigheden af lægemiddelbehandlingen - fem dage.

Forebyggelse af tick-borne encephalitis virus "rimantadin" brugsanvisning fremstilling er beskrevet som følger:

Børn, kan det kun tildeles til en læge. "Rimantadin" taget umiddelbart efter biddet. Voksne stomilligrammovye to tabletter to gange om dagen i tre dage, i sjældne tilfælde, kan lægen strække sig op til fem dage. Men hvis da biddet fandt sted over to dage, tager medicin giver ikke mening. For de mennesker, der er i fare, og som deltager i Camping får lov til at udføre rutine at tage stoffet, selv uden en skovflåt bid inden for to uger pyatidesyatimilligrammovoy én tablet to gange dagligt. Ordningen gælder kun for voksne.

Bivirkning "rimantadin" brugsanvisning forberedelse indikerer følgende:

dyspepsi, diarré, hududslæt, opmærksomhedsforstyrrelser, døsighed, ataksi, agitation, hyperkinesi, depression, hæshed. Hvis de bliver påtrængende nødvendigt at sætte underrette din læge.

Kontraindikationer til "rimantadin" betegnelse:

Akut leversygdom, akut og kronisk nyresygdom, graviditet og amning, øget følsomhed over for lægemidlet, thyrotoksikose.

Drug "rimantadin". Sammensætning af tabletter:

Det aktive stof - rimantadin halvtreds og hundrede milligram. Excipienser: lactose, kartoffelstivelse, stearinsyre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.