SundhedPræparater

Piobakteriofag kompleks

"Piobakteriofag kompleks" er udstedt i form af en opløsning til topisk anvendelse og oral indgivelse. Lægemidlet har en specifik evne til at lysere (ødelægge) bakterier - streptokokker (enterokokker, herunder), stafylokokker, Escherichia coli og Pseudomonas aeruginosa, Proteus.

"Piobakteriofag kombineret" angivet i kroniske inflammatoriske læsioner af øvre luftveje, lunger og luftveje (sinuitis, tonsillitis, otitis, tracheitis, pharyngitis, lungehindebetændelse, lungebetændelse, bronkitis). Præparatet er også nomineret til eliminering af urogenitale infektioner (blærebetændelse, urethritis, vaginitis, endometritis, pyelonephritis), infektioner i fordøjelseskanalen (intestinal dysbiosis, gastroenterocolitis, cholecystitis), kirurgiske (forbrændinger, purulent sår, bylder, mastitis, osv). Det stof "Piobakteriofag kompleks" er tildelt spædbørn og børn spædbørn i behandlingen af inflammatoriske processer (piodermity, navlebetændelse, Sepx, øjenbetændelse og andre), generalizolvannyh septisk sygdomme.

I profylaktisk medikamentet anvendes til behandling svezheinfitsirovannyh og postoperative sår.

Kontraindikationer for anvendelse af medikamentet er overfølsomhed.

Ved sygdomme i de indre organer, og nøjagtig samme dysbiosis, er enterocolitis "Piobakteriofag kompleks" indtages oralt en time før måltider tre gange om dagen. Doseringsenhed er som følger: op til seks måneder - 5 ml, fra seks måneder til et år - 10 ml, fra det ene år til tre år - 15 ml, fra tre år til otte - 20 ml, ældre end otte år - 30 ml.

I form af et lavement (rektalt) - sammenholdt med den lange oral (gennem munden) modtagelse. En rektal administration er dosen som følger: op til seks måneder - 10 ml, fra seks måneder til et år - 20 ml, fra et år til tre år - 30 ml, fra tre år til otte - 40 ml, ældre end otte år - 50 ml af et lavement.

Aktuel ansøgning anbefales til syv til tyve dage til at fjerne de kroniske inflammatoriske sygdomme i den lokale natur af læsionen.

Hvis hulrummet behandles ved kemisk purulent fokus antiseptiske, før anvendelse af bakteriofag det skal vaskes med 0,9% saltvand (steril) NaCl. Behandling af purulent sår lavet applikationer, kunstvanding, bandagering, gennem indførelse af dræning mindst en gang om dagen.

Efter åbning og fjernelse af pus absces "Piobakteriofag kompleks" indføres i et mindre volumen end mængden af en blokerede af pus.

Den drænede hulrum præparat indgives én gang dagligt fra 20 til 200 ml. Osteomyelitis - gennem et dræn i sårkaviteten turunda 10-20 ml.

Indførsel i fælles eller pleura eller andet hulrum udføres i en begrænset mængde på 100 ml. På samme tid, det forlod kapillær dræning. Gennem det i flere dage, lægemidlet administreres igen.

Når kroniske inflammatoriske sygdomme gynækologisk lægemidlet anvendes på en daglig basis en gang om dagen 5-10 ml. Administrationen er i livmoderen, skeden.

I kroniske inflammatoriske patologier ENT en til tre gange dagligt indgivelse udføres i 2,10 ml af næsehulen, mellemøret. Lægemidlet anvendes også til at skylle, instillation, vask, befugtnings- turundae.

Pyelonephritis, cystitis, er urethritis lægemiddel indgivet i blæren i en mængde på 20-50 ml og ved nefrostomi eller tsistostomu i nyre bækken i en mængde på 5-7 ml.

Anvendelse af den nyfødte (inklusive præmatur): i sepsis, enterocolitis præparat indgives fra to til tre gange om dagen i form af højt lavement. Hvis der ikke er opstød eller opkastning, lægemidlet administreres oralt (peroralt).

Efter brug af stoffet "Piobakteriofag omfattende" anmeldelser er meget positive. Speciel effekt observeret ved brug af medicin til børn med dysbacteriosis.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.