SundhedPræparater

"Alimta" (pemetrexed): den pris modparter. Hvor kan man købe billigere Alimta?

"Alimta" (pemetrexed) - anticancerlægemiddel er i form af et lyofilisat (pulver tørret på en særlig måde). Det anvendes til fremstilling af en opløsning til intravenøs infusion.

Gå frem på blod efter drop, pemetrexed fordelt i celler, hvor hurtigt polyglutamat omdannes til en form, som tilbageholdes i tumorvævet, bryde dem i metaboliske processer og forhindre deres vækst.

Om, hvor det gælder titlen midler og hvor lægemidlet "Alimta" køb rentabel, vil vi forklare senere i denne artikel.

Hvad er generisk, eller hvor at købe medicin, "Alimta" billigere

Reflect, hvor det er muligt drug "Alimta" køb billigere, er det nødvendigt for mange patienter. Det er almindeligt kendt, at de antitumormidler er dyre, og er beskrevet i denne artikel er ingen undtagelse. For eksempel, i Moskva, for eksempel i lyofilisatet "Alimta" pris holdes i intervallet fra 43 000 til 74 000 rubler.

For at undgå overdreven udgifter, patienter erhverve generiske lægemidler. Det betyder, produceret under licens, med streng overholdelse af teknologi, og har det samme aktive ingrediens som firmanavn narkotika. Deres lave pris er ikke på grund af fraværet af den ønskede effekt, og det faktum, at prisen ikke sætte udgifterne til udvikling og fremme af disse lægemidler på markedet.

Så på sitet kan købes WWW.ONKO24.COM produceret i Indien af Natco Pharma Ltd. beskrevet generiske værktøjer - Pemnat. Omkostningerne vil være her fra 18 000 rubler. per flaske, som naturligvis er meget billigere og mere overkommelige for mennesker, der kæmper med alvorlig sygdom.

Indikationer

drug "Alimta" behandling bør kun udføres under tilsyn af en specialist, der har erfaring med at arbejde med kræftpatienter. Tildelt pemetrexed i diagnosen af maligne tumorer i lungerne og bronkier, samt påvisning af pleural mesotheliom.

Kontraindikationer og bivirkninger

Kontraindiceret lyofilisat "Alimta" instruktion, som foreslås i dette dokument, gravide og ammende kvinder, børn (som dens anvendelse i disse patienter ikke er blevet undersøgt), såvel som dem, der har overfølsomhed over for lægemidlet.

Under behandlingen kan forekomme følgende bivirkninger hos patienter:

  • krænkelse af det hæmatopoietiske system - leukopeni, anæmi og neutropeni;
  • kvalme, opkastning;
  • udvikling af anoreksi;
  • udslæt og afskalning af huden;
  • høj træthed;
  • diarré;
  • udvikling af pharyngitis.

Dosering og dosering

"Alimta" indgivet som en intravenøs infusion over 10 minutter.

Ved behandlingen af maligne tumorer og ikke-småcellet lungecancer i lungehinden anbefales til første-linje-behandling i kombination med "cisplatin", indgivet 500 mg / m hver første dag i cyklussen på 21 dage. Ved denne dosis "Cisplatin" bør være 75 mg / m og indgives som en infusion af omkring en halv time efter pemetrexed.

Ved anvendelse alene kun 500 mg / m beskrevne første 21 dages cyklus hver fremstilling.

Hvordan til at forberede en løsning

Som opløsningsmiddel for "Alimta" anvendt lægemiddel NaCl (0,9% opløsning). Til opnåelse af en færdig lægemiddel lyofilisat (100 mg) fortyndet med natriumchlorid til en koncentration på 25 mg / ml. Derefter hætteglasset rystes, og resultatet formodes at være klar, farveløs opløsning. Tilladt variation af dens farve til gul eller gul-grøn.

Den resulterende opløsning blev yderligere fortyndet med pemetrexed most natriumchloridopløsning til opnåelse af et volumen på 100 ml. En før indgivelse skal kontrolleres for tilstedeværelse af uopløselige partikler og misfarvning.

Ifølge knyttet til stoffet "Alimta" instruktion til at bruge de midler bør være senest 24 timer efter tilberedning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.