HjemlighedKonstruktion

Ruder landsted

Har du lyst til at glasur et hus eller sommerhus? Dette vil kræve hjælp fra kvalificerede fagfolk. Teknologi til at skabe en luft lag i et boligområde er meget komplekse, og vi kan ikke undvære erfarne assistenter. Diversificeret selskab "Okonsk" kan tilbyde en bred vifte af tjenester til professionel glasering af private lave bygninger.

Det skal bemærkes, at den private lave bygninger ruder metode er lidt anderledes end installation af plast og aluminium vinduer i lejligheder og kontorer. For at opnå et fremragende resultat (ekskl varmetab og træk), fagfolk nødt til omhyggeligt at undersøge konfigurationen af et bestemt objekt. Desuden er eksperter planlægger ruder sommerhus, idet der tages hensyn til andre relevante faktorer, nemlig:

  • klimatiske forhold i regionen;
  • røgtæthedsniveauet gas;
  • intensiteten af sollys på forskellige tidspunkter af dagen og så videre.

Kompetent tilgang gør det muligt at glasur huset og spare på samme tid. Her påvirker personlig beregning omkostninger. Master tilbyder sådanne tjenester kan korrekt tælle antallet af leverancer samt alle former for tilbehør og udstyr. Dette eliminerer yderligere betalinger, der tillader ikke at gå ud over budgettet.

ruder teknologi af lave boliger

Denne procedure er kompliceret af det faktum, at meget ofte veranda huse og land hytter har en kompleks konfiguration. Et slående eksempel er mnogostvorchatye T-formede vinduer, der strækker sig over flere vægge og vinkel. Derudover er der forskellige arkitektoniske elementer: bugt, terrasser og så videre.
Hvis du har brug for at glasur hytten, så vinduet vil vare i mange år, så det vil være nødvendigt at oprette en kompetent ordning. I sit arbejde, eksperter tage hensyn til:

  • antal åbningsklapper;
  • producerende materiale profiler (PVC eller aluminium);
  • bestemt hardware og dens kvalitet;
  • behovet for murværk for dannelsen af særlige åbninger og så videre.

Individuel tilgang gør det muligt at vælge og designe den optimale løsning baseret på funktioner i interiøret. Et slående eksempel er de laminerede vinduer med imiteret træ struktur. Sådanne profiler ser meget elegant og kan skabe en hyggelig atmosfære i et land hus. Specialister vil hjælpe dig med at vælge en profil, der er egnet netop til dit projekt. Hvis du foretrækker PVC-vinduer, afhængigt af detaljerne i installationen vil du blive tilbudt et af systemerne: Rehau, KBE og Knipping. Hvis du har valgt et koldt glas et landsted (aluminium), en af de centrale Provedal systemer (glidende og hængslede-system) eller Krauss (glidende og hængslede-system), skal du sørge for at efterlade dig tilfreds med det udførte arbejde.

Et par ord om installationen

Den første opgave med projektet er at udvikle og optimere alle omkostninger. Efter at eksperter begynder at demonteringen. De slog den gamle ramme eller fjerne dem forsigtigt, hvis kunden har til hensigt at sælge i det sekundære marked profiler.

Det fortjener særlig opmærksomhed justeringsproceduren åbning geometri og hældning restaurering. Dette kan tage som murværk, og oprettelsen af strukturer af metalprofiler og gipsplader. Hvis du har brug for forstærkning, er det gjort ved hjælp af en glasfiber mesh og cement-alabast løsning.

Det skal bemærkes, at den erfarne personale "Okonsk" selskabet kan indstille vinduet til layoutet, samt give en række tilpassede løsninger, der vil bidrage til at opnå et fremragende resultat. Desuden kvalificerede specialister er klar til at udvikle projektet til både koldt og varmt til ruder.

Vi bruger i vores arbejde kvalitetsprofiler, pålidelig hardware og gennemprøvede bygning / dekorative materialer. Hertil kommer, at virksomheden "Okonsk" øvelser og tilsyn med henblik på sikre overholdelse af alle de etablerede teknologiske standarder.

Under installationen erfarne håndværkere omhyggeligt undersøge geometri vinduer, ved hjælp gidrouroven og yderligere værktøjer. Ikke mindre opmærksomhed på kvaliteten af alle klip. Om nødvendigt kan specialister udføre konfigurationsprofiler under hensyntagen til de klimatiske forhold i en bestemt region.

Advance system gør det muligt at betale for alt det arbejde i dag installation. Hertil kommer, at selskabet tilbyder også rentefri rater i 12 måneder, så vinduet til landet er blevet meget mere tilgængelige. Placer en ordre i realtid, kan du få personlig rabat. Virksomheden "Okonsk" tilbyder en rentabel løsning for glasering af landets huse og hytter. http: //moskva-okno.rf/

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.