HjemlighedKonstruktion

Hvad er opførelsen af kapital? Formålet med kapital konstruktion

For borgerne og staten som helhed er betydelig eftersyn og konstruktion, som for nylig har fået en særlig hastende. Det er værd at undersøge nærmere konceptet og blive fortrolig med dens funktioner.

Begrebet kapital konstruktion og anlægsinvesteringer

Capital konstruktion er aktiviteten af statslige organer, juridiske enheder og borgere, som er rettet mod skabelsen af nye faste aktiver for industriel, kommerciel og privat brug, samt modernisering af gamle anlæg. Det kan kaldes en af de vigtigste grene af den materielle produktion i landet og grundlaget for udviklingen af forskellige sektorer af økonomien. Desuden tjener som en kilde af ekspanderet reproduktion.

For kapital konstruktion kan også omfatte aktiviteter til gennemførelse af de projektdokumentation, design og syn værker, som er nødvendige for korrekt installation og konstruktion.

Anlægsinvesteringer er omkostninger, der er rettet til den udvidede reproduktion af anlægsaktiver. De omfatter penge brugt på:

 • indkøb af værktøj, udstyr og maskiner;
 • omkostningsstrukturer, produkter og materialer;
 • betaling af bygge-og anlægsarbejder;
 • andre omkostninger.

Udgifter kan omfatte anskaffelse af køretøjer, det reparerede udstyr og så videre.

Begrebet bygge- og anlægsprojekt

Byggeri er en samling af byggeprojekter, konstruktion af som er planlagt eller allerede i gang. I dette tilfælde er der et projekt, men proceduren kan udføres på forskellige byggepladser. Formålet med den konstruktion anses for at være hver for sig placeret bygning, der har en separat projekt og skøn.

Formålet med kapital konstruktion er en struktur, bygning eller konstruktion, hvis konstruktion er endnu ikke afsluttet. Det udelukker midlertidige strukturer, telte, kiosker og andre semi-struktur. I den russiske lovgivning fra 2005 er der et begreb "genstand for kapital konstruktion", som bruges officielt indtil nuværende tidspunkt.

Typer af kapital konstruktion

Det bør overveje konceptet i flere detaljer. konstruktion aktiekapital er opdelt i følgende typer:

 • Nyt byggeri. Denne type giver fremkomsten af en helt ny facilitet, der er ved at blive bygget på samme sted.
 • Udvidelse af den eksisterende konstruktion. I dette tilfælde er forlængelsen gjort før rejst strukturer ved at oprette nye objekter i deres område.
 • Genopbygning. Denne procedure er en forbedring af eksisterende bygninger. Dybest set i dette tilfælde ikke er lavet absolut genopbygning og forbedre den tekniske tilstand.
 • Teknisk re-udstyr. Denne fremgangsmåde har tilsvarende karakteristika som en genopbygning. Forskellen er gennemførelsen af forbedringstiltag byggepladser og enkelte objekter. Denne proces giver mulighed for at forbedre levevilkårene for virksomhederne og bidrage til fremkomsten af nye industrier.

Faser og processer

Capital konstruktion består hovedsageligt af flere faser:

 • undersøgelse af bygge procedurer økonomiske og tekniske;
 • teknisk forskning;
 • oprettelsen af projektet;
 • organisering af bygge procedurer;
 • forberedelse og udstyr af midlertidige strukturer stedet;
 • hovedbygningen;
 • anlægget til at fungere.

Der er følgende metoder i arbejdet i processen med kapital konstruktion:

 • Kontraherende. Det indeholder bestemmelser om indgåelse af kontrakt af beskæftigelse, da arbejdere vil blive udført af specialiserede firmaer eller den for byggeriet.
 • Økonomisk. I dette tilfælde er alle procedurer udføres in-house.

Det skal bemærkes, at procedurerne, såsom konstruktionen, genopbygning, renovering og udvidelse af faciliteter bør udføres af erfarne fagfolk.

ledelse

Capital Construction Management er et administrativt organ under administration af en bestemt by, som også indgår i de udøvende og administrative organer i det lokale selvstyre.

De store forvaltning mål er at gennemføre og implementering af kommunale politikker. Det er udført med hensyn til konstruktion og genopbygning af bygninger, der tilhører den sociale infrastruktur. Projekterne også implementeret økonomiske, sociale og integreret udvikling af byen. Capital Construction Management er engageret i detaljerede planlægning områder af byen, der er genstand for bygningen.

Værdien af kapital konstruktion

Det ligger i det faktum, at opførelsen af denne type fører til oprettelse af nye industrier, virksomheder af forskellige typer af kommercielle og uddannelsesinstitutioner, administrative og beboelsesbygninger, samt udført en forbedring af eksisterende faciliteter. kapital konstruktionsafdeling giver oprettelsen af projekter og deres gennemførelse. Faciliteter af denne type bidrager til den videre udvikling og konsolidering af de forskellige grene af den nationale økonomi.

Begrebet byggelovgivning

Lovgivningen om kapital byggeri predstavvlyaet et sæt love og regler, der styrer de sociale relationer, der opstår i konstruktionen. Med det, er rækkefølgen bestemt af projektfinansiering. Institut for kapital konstruktion har været etableringen af rækkefølgen af udformningen og gennemførelsen af bygge- og anlægsarbejder. Ifølge lovgivningen også regulerer forholdet mellem arbejdsgivere i den nationale økonomi.

Lovgivning kapital konstruktion er sammensat af forskellige retsregler: civile, økonomiske og administrative. Et af de vigtige elementer er sit system for normative og teknisk dokumentation. Med deres hjælp, er reguleringen udføres processer, som omfatter kapital konstruktion og installation arbejde. I deres gennemførelse skal overholde de standarder og tekniske betingelser. De vedrører ikke kun til byggeprocessen, men også til de anvendte, designs og produkter materialer.

Efter at have gennemgået billederne, kan det forstås som repræsenterer kapital konstruktion og hvilke funktioner de har.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.