ForretningVirksomhed

Memorandum of Association Ltd erstattes af aftale om etablering

Et aktieselskab kan ikke eksistere uden de konstituerende dokumenter, den vigtigste af som altid har været grundlaget aftale LLC.

For tre år siden var der anderledes, end det er nu, i form af vedtægterne. Den indeholdt en detaljeret beskrivelse af virksomheden (mål, mål, aktiviteter tjenester eller varer), aspekter vedrørende tilrettelæggelse af arbejdet (de rettigheder og forpligtelser grundlæggerne, ledelsesorganet) af virksomhedens ejendom, økonomiske spørgsmål, rækkefølgen af fordelingen af midler, rækkefølgen af likvidation, reorganisering, oprettelse af repræsentationskontorer, filialer. Nu er alle disse ting skrevet kun i chartret af selskabet - i henhold til loven til den 1. juli, 2009 er det eneste grundlæggende dokument LLC.

Traktaten om oprettelse af virksomheden - det er noget andet: ikke en bestanddel, men en nødvendig dokument. Han er indgået mellem stifterne af selskabet og skal afspejle emnet for aftalen (skabelse Ltd.), firma placering, fuld og forkortet navn, samt mængden af kapital, andelen af hver grundlægger i det, og selvfølgelig signaturen. Loven definerer indholdet af denne kontrakt, og de sproglige nuancer.

Stifteren kan være nogen, selv den lokale regering og kommunale institutioner. Det maksimale antal af loven ikke overstiger 50 personer. Memorandum of Association LLC, kalder det betinget, så skal indeholde ordene "forpligter os til at skabe" er essensen af dette dokument. Og herefter nævnt andre detaljer i aftalen.

Med hensyn til navnet på virksomheden, er det tilstrækkeligt at angive den korte formular - forkortelsen. Den fulde kombination af "begrænset ansvar" bør være sikker på at registrere. Angiv navnet på mærket vil være, det vil sige, handle under et andet navn på selskabet ikke længere har ret til, hvis du ikke acceptere beslutningen for generalforsamlingen og vil ikke registrere ordentligt ændringerne i forenet stat register over juridiske. personer. Det er ikke nødvendigt at kopiere, selv delvis, navnet på andre lignende virksomheder. Dette kan resultere i retssager.

Som nævnt tidligere, udredning Ltd (skabelsen af) skal indeholde oplysninger om placeringen af virksomheden. Den juridiske adresse på virksomheden kan være den samme som adressen på bopælen for en direktør eller grundlægger, som er den eneste skaberen af selskabet. Organisationen selv kan være placeret hvor som helst (real adresse placering).

Peger på den autoriserede kapital i kontrakten, på dette tidspunkt skaberne af samfundet skal gøre hele beløbet til din bankkonto.

offentlig institution med et selskab med begrænset ansvar kan ikke dokumenteres i form af en kontrakt, hvis deltageren Hvilken person (i henhold til de normer for civilretten i forbindelse med traktater). Efter alt, du har brug for et par folk til at trække sig sammen. I dette tilfælde har grundlæggerne altid skriftlig afgørelse "generel" Møde med nummer 1 om etablering af LLC. Det er muligt at udstede en hensigtserklæring i protokollen eller et andet dokument. Det vigtigste er ikke at underskrive den på vegne af direktøren ikke eksisterer (ikke registreret) i selskabet. Kun Grundlægger kan tilmelde en sådan beslutning.

Med stiftelsesoverenskomsten LLC, kan skaberne gælder rederier Hus til staten registrering af selskabet. Skattemyndigheden skal registrere samfundet efter at have givet en kvittering for betaling af afgift, der angiver den person, der har betalt for det (det må være en af grundlæggerne). Grundene til afslag på registrering vil tjene som den manglende information om, hvor virksomheden, dens forkortede navn, hvis manglende betaling af statsafgifter, og manglende overholdelse af kravene til registrering af dokumenter. Hver side skal nummereres, og efter et dokument er gemt og underskrives.

Eventuelle spørgsmål om dokumentation for et selskab skal fortolkes ikke blot på grundlag af de relevante føderale lovgivning, men også på baggrund af den civile retsplejelov (den del, der beskriver det kontraktlige forhold).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.