ForretningVirksomhed

Sådan organisere en mini-produktion i garagen?

Som du ved, et ganske stort antal succesfulde forretningsmænd startede deres virksomhed til at arbejde i et lille rum, hvis rolle spillede ofte garage. Vi tilbyder i dag at lære at starte din egen virksomhed, der har en privat garage.

Mini produktion i garagen: Vælg felt af aktiviteter

Der er en række forretningsmæssige muligheder, som du kan starte, har til sin rådighed et lignende forudsætning. Det er ønskeligt, at du har mindst grundlæggende viden i det område, hvor planen for at arbejde.

Så en af de mest lovende er produktion af byggematerialer, efterspørgslen efter som er høj, selv under krisen. Garagen pladsforhold kan producere flisebelæning, kunstig marmor, betonblokke, kalksandsten, polystyren, etc.

Mini produktion i garagen kan tilsluttes og med mad. De mest lovende muligheder i retning af organisationen er lille bryggeri eller bageri. Også i garagen kan du dyrke nogle sorter af svampe til at producere korn eller urtete. Imidlertid bør det tages i betragtning, at faciliteterne til fødevareproduktion skal opfylde strenge kriterier vedrørende tilstedeværelsen af spildevand, varmt vand, ventilation mm

produktion Mindre kan organiseres i garagen, hvis du er fortrolig med fremstilling af møbler. På trods af, at der i dette område vil en ganske høj grad af konkurrence, kvalitet og overkommelige møbler produkter altid finde en køber.

Mini produktion i garagen: hvor du skal begynde?

Hvis du har besluttet på aktiviteten, er det tid til at gå videre til at udarbejde en forretningsplan. Denne fase er en af de vigtigste, så giver det opmærksomhed. Prøv at tænke igennem alle detaljer, og hvis det er muligt, gå ikke glip af chancen for at rådføre sig med folk, der har erfaring i deres valgte felt dig.

Startkapital

Selv en mindre produktion i garagen vil kræve nogle økonomisk satsning. Hvis du ikke har penge nok, så skal du måske tænke på at bringe projektet til betroede venner. Hvis du ønsker at være den eneste investor og ejer af virksomheden, kan du tage et banklån.

Mini produktion i garagen: Firma registrering

Når du åbner selv en lille virksomhed bør straks tænke over sin juridiske registrering. Hvis du er den eneste investor i projektet, er det tilrådeligt at registrere som en individuel iværksætter. Hvis du åbner en forretning med en partner på lige fod, at det er nødvendigt registrere som en LLC (partnerskab med begrænset ansvar).

Det næste skridt i udviklingen af en lille garage produktion er levering af udstyr, hvilket bringer lokalerne med henblik på at opfylde kravene i sundheds-og epidemiologiske station, samt krav brand og teknisk sikkerhed, køb af de nødvendige værktøjer og leje (hvis du ikke har planer om at arbejde på din mini-produktion).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.