ForretningOrganisationer

Limited Liability Partnership i Rusland

Ifølge den nuværende i Den Russiske Føderation civillovbog blandt kommercielle organisationer, charter kapital og driftsresultat er opdelt i aktier, er der fire typer af forretningsenheder. Den første gruppe indeholder kommanditselskaber og interessentskaber. Deres medlemmer kan være individuelle iværksættere, samt nogle kommercielle organisationer, men ikke almindelige borgere, dvs. individer. Den anden gruppe af RF lovgivning, herunder aktieselskaber, med begrænset ansvar og yderligere ansvar. Deres grundlæggere kan være både juridiske og fysiske, det vil sige, almindelige russere. I nogle tilfælde, loven begrænser deltagelsen af de enkelte kategorier i de forskellige former for kommercielle virksomheder med en registreret kapital på egenkapitalen.

oversigt

Ifølge definitionen i artikel 87 i den civile retsplejelov, et kommanditselskab - er en type forretningsenhed at opdele en brøkdel af aktiekapitalen ejes af sine medlemmer, inden for hvilke de er ansvarlige for opstået som følge af de forpligtelser og risici. I dette tilfælde, grundlæggerne af som ikke er fuldt indbetalt deres del, bærer i dem solidarisk ansvarlige.

Mærke af denne form for forretningsenhed må nødvendigvis indeholde ordene "aktieselskab" (Ltd.). Den autoriserede kapital kan investeres ikke kun tilgængelige finansielle ressourcer, men også værdipapirer og ejendomsrettigheder, estimeringen af som er produceret af en uafhængig ekspert. Et partnerskab med begrænset ansvar i Rusland opererer i overensstemmelse med den civile retsplejelov og den føderale lov №14-FZ og andre normative-retsakter.

Antallet og typer af deltagere

Ifølge den førnævnte føderale lovgivning, kan et partnerskab med begrænset ansvar omfatter fra en til halvtreds deltagere. En anden forretningsenhed kan ikke være den eneste grundlægger. Hvis antallet af deltagere overskrider grænsen, så et sådant samfund skal omdannes til et fælles lager. Ellers kan det opløses ved retskendelse på anmodning af andre juridiske enheder eller offentlige institutioner.

I tilfælde af grov pligtforsømmelse eller hindre aktiviteter medlem partnerskab kan udvises fra det i retten. Generelt kan grundlæggerne fungere som russiske borgere og juridiske enheder, herunder andre forretningsenheder.

Oprettelse af et partnerskab med begrænset ansvar

I overensstemmelse med artikel 89 i den borgerlige lovbog i Den Russiske Føderation i begyndelsen af aktiviteten af denne type forretningsenhed er forbundet med et møde af grundlæggerne, der beslutter på form af deres fælles aktiviteter. I tilfælde af et partnerskab, er det taget af én person alene. Beslutningen om at etablere et aktieselskab skal indeholde afstemningen om følgende emner:

 • Godkendelse af charteret (hoveddokumentet Ltd.).
 • Valget af de styrende organer.
 • Valg af en revisor eller revisionsudvalget.

Efter dette, grundlæggerne indgå en kontrakt skriftligt om gennemførelsen af deres fælles aktivitet, der definerer alle de grundlæggende spørgsmål i selskabet. Det angiver andelen af hver enkelt deltager og proceduren for dens betaling. I tilfælde af en eneste skabelse af et samfund med begrænset ansvar informationen bør omfatte den oprindelige individuel beslutning.

Begrænset ansvar partnerskaber charter

Kontrakt og en forhandlingsløsning for oprettelsen af denne form for forretningsenhed er ikke lovbestemte dokumenter. Men de indeholder oplysninger om pålydende værdi og mængden af aktier indgår i Unified stat register over juridiske Enheder til registrering.

Et partnerskab med begrænset ansvar må nødvendigvis have et charter, som skal indeholde følgende elementer (artikel 12 i forbundslov №14-FZ):

 • firmanavn (fuld og forkortet);
 • Oplysninger om placering;
 • Om lykkedes offentlige organer, deres sammensætning og kompetence;
 • størrelse af aktiekapitalen;
 • pligter og rettigheder grundlæggerne;
 • proceduren for lagring af dokumenter og sikre, at de berørte parter.

Spørgsmålet om de nødvendige ændringer i disse angivelser kan sættes udelukkende på generalforsamlingen. I tilfælde af en positiv afstemning for dem bør informeres om de relevante statslige organer.

Ledelse og kompetence de enkelte organer

Et partnerskab med begrænset ansvar i den strategiske plan forvaltes af generalforsamling grundlæggere, taktisk - valgt udøvende organ. Forudsat at den kompetence og proceduren for at løse vigtige spørgsmål klart er reguleret ved lov. Executive forvaltningsmyndigheden kan være enten individuelt eller i fællesskab, men under alle omstændigheder er det ansvarlig over for generalforsamlingen. Kompetencen af sidstnævnte er alle grundlæggende spørgsmål:

 • ændringer af chartret;
 • dannelse af udøvende organer;
 • fordeling af overskud og tab;
 • beslutning om likvidation eller omorganisering;
 • valg af revisor eller revisionsudvalg.

Alle de andre spørgsmål af de nuværende aktiviteter inden for kompetence ledere.

Omlægning eller likvidation af selskabet

Limited Liability konverteret eller afslutter sit arbejde med den enstemmige beslutning truffet af medlemmerne på en generalforsamling. Relevante oplysninger om afgørelsen af grundlæggerne bestået Unified State Register.

Enhver af de medlemmer af Selskabet kan frivilligt opgive sin ejerandel, mens den fortrinsret til at købe vil have sine tidligere kolleger. Når du forlader han skal betales den faktiske værdi af sin andel eller givet ejendom inden den frist, som charteret og russisk lov.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.