SkønhedKosmetik

Læbepomader: hydrering og komfort

Lip hud er stærkest udsat for de negative virkninger af et aggressivt miljø. Efter alt, vil konventionelle cremer ikke egnet til det. Alle, der er anvendt på læberne, bør være bud tekstur, en behagelig lugt og være sikker - midlerne er ofte fanget i munden. Efter alt, vi taler, vi spiser, og fra tid til anden, vi giver kys. Hvis du ønsker at bevare sundhed og ungdommelighed af deres mund så længe som muligt, bruge specielle blødgørende midler. Med deres hjælp tynd hud vil få alle de nødvendige næringsstoffer. Vi henviser til de forskellige læbepomader.

Atmosfæren i en moderne by megen skade på tilstand og udseende af huden slags. Bil udstødningsgasser, pludselige ændringer af temperaturer, mangel på vitaminer og mineraler i kosten - alt dette har en negativ indvirkning ikke kun på kroppen som en helhed, men også på læberne. Tynd hud begynder at tørre ud, er resultatet en hård skorpe, som kan knække, hvilket vil bringe meget ubehagelige fornemmelser. Læbepomader kompensere for tabet af fugt og beskytter mod de negative virkninger. Men du har brug for at lære, hvordan du vælger dem.

Kosmetiske olie lip balms skal indeholde et minimum antal farvestoffer. Dette vil forhindre en allergisk reaktion. Også stoppe dit valg på anlægget, som ikke indeholder pailletter. Disse udsmykninger kun yderligere tørret læber.

Altid omhyggeligt læse ingredienslisten angives på etiket. Den bedste læbepomade bør indeholde lanolin, aloe, paraffin, naturlige olier og vitaminer. Vær særlig opmærksom på det sidste stykke. Ganske ofte, læbe huden tørrer ud på grund af mangel på vitamin A. Hvis du ikke kan gøre op for det ved at ændre din daglige kost, køb special-værktøj. Læbepomader indeholdende et vitamin, ikke kun give huden blød i nogen tid, men også for at forhindre dets yderligere udtørring.

Til dato, kan de butikker tilbyder dig en masse sort af kosmetik. Blandt sådan et rigt udvalg af let at fare vild og købe lav kvalitet produkt. Det er derfor meget vigtigt at bestemme på forhånd med producenten og brand, som er bedst egnet til dine læber. For at gøre dette, læse anmeldelser. Jeg må sige, at en af lederne med rette anerkendte Lip Balm "Nivea". Piger, der allerede har brugt dem, markerer en betydelig forbedring i hudens tilstand. Det er blevet meget blødere og blødere. Sammensætningen af denne balsam er anerkendt som det bedste for huden læber.

Hvis du ikke har tillid til medierne ud af butikken, lave en balsam derhjemme. Brug honning som en base eller vaseline og bivoks. Alle andre komponenter kan købes på næsten enhver apotek: vitamin A, E og shea smør. Disse læbepomader er ikke bange for at spise, fordi de kun indeholder naturlige ingredienser. Du kan også bruge kakaosmør, appelsiner, mandler, kanel og avocado.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.