SkønhedKosmetik

Cream hjemme

Fremstilling af cremer derhjemme - et tveægget sværd. På den ene side, alle ingredienser er naturlige og miljøvenlige, er der ingen kemikalier, du ved præcis, hvad der skal sættes, og hvad der ikke er. På den anden side, for at forberede cremen derhjemme, skal du omhyggeligt vælge de komponenter, der passer til din hudtype (og komponenterne i disse kan være ret dyrt på grund af deres eksotiske). Derudover kan det endelige produkt simpelthen ikke ske den første gang; uanset om du er hårdt nok til at få et godt resultat? Men selv hvis du koge cremen derhjemme, kan du finde, at det koster ... mere end en butik. Selv i indenlandske cremer har sådan en egenskab, at de opbevares for længe, så vel som ethvert produkt, som består af naturlige ingredienser.

Så for at forberede cremen derhjemme, du har brug for følgende værktøj: en lille mixer og sprøjte (for nøjagtigt at måle den rigtige mængde af ingredienser). Komponenter kan købes i dagligvarebutikker og i specialiserede kosmetik butikker, der sælger kosmetik i løs vægt. Normalt bruges æggeblomme, vegetabilske olier (solsikke, oliven), honning, bivoks, papirmasse af forskellige frugter og grøntsager.

Hvordan kunne lave mad creme derhjemme? madlavning creme algoritme er altid den samme. Først, nøje afveje alle bestanddelene. Et stykke voks er nødvendigt at skære en meget skarp kniv. Derefter, i egenskab af et rustfrit stål eller glas blande voks med en vegetabilsk olie, honning, glycerin eller lanolin. I en anden beholder, hæld blomster vand eller urtete. Skriv derefter lidt varmt vand pot og placere den inde i to skåle. Det er vigtigt løbende omrøres olien med en voks, så længe de ikke er blandet. Når voksen er helt fuld flor, fjern gryden fra varmen. Tilsæt langsomt olieblandingen infusionsteknikker urter whisking flydende mixer på lav hastighed eller piskeris. Når du helt blande infusion af urter med olie blanding, stop slå. Efter piskning, tilsæt æteriske olier fløde, derefter placere fløde i en krukke eller et par krukker. Beholdere med creme butik i køleskabet eller et andet køligt sted at størkne. Klar creme skal også opbevares på et køligt sted, uanset om det er en butik creme eller hjemmelavet creme.

Nu mener de specifikke opskrifter. Du kan tilberede en beskyttende håndcreme derhjemme. Det vil tage 50 gram bivoks, 100 ml vegetabilsk olie, eventuelt - et par dråber æteriske olier til smag. Voksen skal smeltes i et vandbad, tilsæt derefter olien, grundigt blande ingredienser og chill. Denne creme er godt at bruge til at arbejde i haven eller køkkenhave, når vaske op og arbejde, hvor hænderne er i kontakt med vand.

Hvordan forbereder en bodylotion derhjemme? Den bedste løsning er for kroppen creme er creme med propolis. Det skal bemærkes, at propolis har helbredende egenskaber. Det har antimikrobielle og helbredende virkning. Desuden bidrager til at genoprette og normal drift af celler og væv. Til fremstilling propolisovy creme skal første svejsning cremebase 16 g voks, 50 g paraffinolie, 1 g natriumtetraborat og 33 ml destilleret vand. Voks opløses i vandbad, natriumtetraborat opløses i varmt vand og hældes i en blanding af voks og olie. Denne blanding er nødvendigt at omrøre indtil da, indtil den er afkølet og størkner. Tage 30 g af denne base (omkring tre spiseskefulde) og smelte det i et vandbad. Så det bør være lidt cool og tilføje dertil 2 eller 3 teskefulde ti procent alkoholiske propolis tinktur. Cool igen, uden at stoppe for at røre på sig. Denne creme er lagret i lang tid, at de vigtigste ting at holde det på et tørt og køligt sted.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.