Intellektuelle udviklingMystik

Cash magneter til at tiltrække penge (foto)

Visualisering længe været anerkendt som en effektiv metode til indflydelse på menneskelig aktivitet: jo flere mennesker se personificeringen af hans egne drømme, jo mere bevæger sig i den valgte retning.

Money Magnet: foto

Tiltrækning penge ting skal være for alle. Efter alt materiel rigdom tager 90% af den opmærksomhed for enhver. Kontante transaktioner, investering og risiko føre til hyppig stress og depression. At rentabelt reducere den psykologiske byrde og forbedre hjernens funktion, mange eksperter rådgive at skabe en penge magnet, kan et billede af, hvor behage dig selv på afstand. Hvad er disse små ting?

Cash magneter er en populær og temmelig farverig måde at tiltrække økonomisk succes. Regninger og mønter som en kongelig person ligesom omsorgsfulde holdning og respekt. Derfor skaber en monetær figur, den person tiltrækker den finansielle stabilitet. Disse magneter kan købes i populære souvenirbutikker eller lave deres egen, gennemsyret hver bevægelse med tanker om begær.

Penge magnet - et tegn på held og lykke og velstand penge, så tallet af magneten kan gentages mange forskellige silhuetter. For at give finansiel assistent positiv ladning, kan magneten skabes i form af juletræer. Denne amulet passe perfekt det indre af ethvert hjem, og nytår tid vil tjene som en vidunderlig dekoration.

sildeben

For at oprette en penge magnet i form af juletræer, du har brug for:

 • grøn bast (materiale af palmeblade);
 • 15 rene guldmønter (10 cent perfekt klare deres mission);
 • kvalitet pap;
 • magnet ikke overstige de planlagte tal;
 • saks og lim;
 • sedler figurer til at dekorere træet.

Produktion af talisman

 1. Til maskot er blevet et stærkt symbol på økonomisk succes, er det nødvendigt at skabe i den mest velvillige stemning, og helt og holdent til en fremtidig figur. Hvordan man laver en penge magnet? For at komme i gang med forberedte pap behov for at tegne et juletræ silhuet, dens dimensioner og flere lag kun afhænger af antallet af mønter og menneskelige fantasi.
 2. Det næste skridt bliver omdannelsen af juletræet med hjælp af bast - grønne fibre skal limes til toppen af juletræet og give en god obligation med pap. Efter at fiberen skal omhyggeligt viklet omkring en pap figur, langsomt at trykke den til bunden af træet. For at maksimere bast holdt fast, før du indsætter den kan let overrisles med vand. Derefter vil fiberen blive bøjelig.
 3. Cash magneter bevidst skabe på en grøn baggrund - saftige grønne farve symboliserer vækst og stærk udvikling, så mønter, tilbagelænet på sådan en gunstig baggrund, med dobbelt iver arbejder på at forbedre den finansielle situation.
 4. Når bast fuldt ud at forstå med pap og tørt, kan du roligt gå videre til bøder mønter. At starte er altid med "fundament" af juletræer: bunden af træerne er nødvendig for at dekorere 4-6 mønter (afhængigt af dens størrelse), at sætte en mønt lidt overlappende. Den næste serie, de skal lægges i en forskudt måde tæt, at reducere mængden af guld diske til toppen af træet.

Til kontanter magneter var mere præsentabel før stikning en magnet på bagsiden af den finansielle assistent skal tage sig af løkken for ekstra komfort når udsmykning. Til gjort træ skinnende velstand og held og lykke, rummet mellem de mønter, du kan hælde pailletter og glasperler. En valuta tal kan indsætte op tilfældigt i hele pels-træ.

kiste

Der er også en penge magnet, der gennemgår eneste positive, kaldes det en penge brystet. Den slags ting kan du holde fast på køleskabet og sætte det i guldmønter. For at oprette en kiste-magnet kræves:

 • Pap er ikke meget dyb kasse (kan limes på egen hånd);
 • 3 guld kinesiske mønter med røde silkebånd;
 • ametyst;
 • magnet bredde side af kassen (lille magnet kan holde kisten bagefter fuld af mønter);
 • mønter (papirpenge);
 • indretning.

Tips til at vælge noter

For let forstærkning af ressourcer er vigtige regninger farve - positiv og let at udvikle er blå, grøn og gul regningen. Det er ikke nødvendigt at holde noter på baggrund af hvilke ruinerne af den nuværende. Sådanne regninger skal være glade for at bytte eller bare glad for at rutte med. At penge ikke stagnerer, skal de bruges med omtanke. Eksperter anbefaler at gemme noter kun i tegnebøger lavet af naturlige materialer, der ikke nødvendigvis jage huden på python eller krokodille: Stof punge på ingen måde ringere læder.

making

Pap kiste vil også være en smart løsning på dette problem. Til kontanter kiste var en pålidelig vogter af de penge, du har brug for at tage sig af kisten låg (du kan tage en flettet dekorative kasser af kviste). Mange piger foretrækker stilfuld retro, så ofte skabe vintage kontanter magnet.

På bagsiden af kisten er nødvendigt at lime magneten og lad det tørre grundigt. Når du kan roligt gøre dekoration produkter. Hver side af kasserne kan være dekoreret med dekorative perle dråber, perler eller glasperler, gyldne kontante tegn og blomster. Indersiden af kisten kan betrække med silke frynser eller, at mønten følte pleje. Når kisten er klar, er det nødvendigt at fastsætte de mønter og sedler. Og i midten af flokken ametyst, er det perfekt koncentrere likviditeten.

Til kisten er ikke bare for at holde deres opsparing, er det nødvendigt at lægge en ny løn hver mønt ind i det, og gamle tage at bekostning. En sådan cyklus vil bidrage til at styrke økonomisk succes. Denne regel er underlagt nogen kontanter magnet.

En magnet for pengene

Loven om tiltrækning lærer penge hver at vurdere processen med finans bevægelse ved at analysere deres egen situation, realisere deres styrker. Til den finansielle situation udvikler sig dynamisk, skal hver person hele tiden arbejde på dig selv.

Det er ikke nødvendigt at masse "dødvægt" - en magnet kan tiltrække noget guld, men hvis der ikke er plads til at stille op med omhu og ærbødighed, vil det efterlade manden. Derfor køber eller skabe penge figurer, magneter, nødt til at være opmærksomme på deres stilling klar, til at forstå, hvor du kan forvente strømmen af midler og i hvilke mængder.

penge træ

Hver magnet repræsenterer en direkte forbindelse mellem mennesket og hans finanser. Den perfekte løsning til kvinder kunne leve penge træ, støttet af hverdagens magi. I bunden af urtepotten (du skal bruge en ny), skal du sætte den aktuelle mønt af hver værdi, oven på dem til ram forberedt jord og plantet blomster. For at give en ekstra gryde omgangskreds, kan du hænge på en ulden tråd klingende mønter med et hul i midten (disse er solgt i mange butikker) og træperler.

Omsorg for sådanne penge anlægget skal være omhyggeligt, omhyggeligt at reagere på eventuelle ændringer eller forstyrrelser. Mønter vil ikke være i stand til at skade rodsystem af blomsten, men snarere tjene som en slags drænlag, hvis du sætter dem blandet med småsten. Den hurtigere voksende og udvikle anlæg, jo mere effektiv er den udvikling og økonomiske velbefindende.

konklusion

Som du kan se, kan penge magneter være anderledes. Vælg den, der passer du vil kunne lide.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.