Intellektuelle udviklingMystik

Mystiske Rose Quartz: magiske egenskaber

"Og det gjorde han denne magi?" - Jeg spurgte den gamle kvinde, der solgte smykker med panden på markedet. I betragtning af vedhæng hjerteformet rosenkvarts, jeg tænkte, jeg køber det, eller gemme. "Tag det, tage det, fordi kærligheden til Rock - rosa kvarts. Magiske egenskaber, det vil hjælpe dig", - fortalte mig sælger.

Kulonchik omkostninger er ikke billigt, men meget godt lide hans røget indre udstråling. Jeg købte, og om aftenen kaldte han ...

Kort om racen og sten behandling

Andre kvarts sten af denne type adskiller sig kun ved deres farve. Han er som en lille gennemsigtige og uigennemsigtige røgfyldte nuancer. Den højeste kvalitet rosenkvarts udvindes i Madagaskar. De største forekomster af dette mineral er placeret i Brasilien. Små formationer af kvarts er spredt rundt om i verden - det findes i alle kontinenter i mange lande. I Rusland steg kvarts indskud er placeret i Altai og Karelen.

Køb Rose Quartz kan være i produkterne fra snittet og lavet af glat sten. Store eksemplarer af racen kommer på tværs af meget sjældent, som regel et mineral findes i de alluviale aflejringer af små sten. Den smukkeste form for behandling - cabochon. Dette understreger den glatte snit al ømhed og mystiske røget farve af mineralet, for hende og værdsatte rosenkvarts, magiske egenskaber, som er meget godt kendt blandt folket. Særlig værdifuld i denne forbindelse med produktet fra kvarts virkning asterism, hvor i den polerede overflade af stenen under god belysning lys kan ses kører omkring kædehjulet.

Magiske indflydelse rosa kvarts

Løfter forbedre deres karriere, vellykket handel eller forretning succes rosa kvarts. Magiske egenskaber det er tæt knyttet til hjertet og sjælen områder af menneskets liv. Denne sten er kendt for sin evne til at genoplive de hvilende følelser og hele sårene i menneskets sjæl. Mineral gavnlig virkning på en persons karakter, især egnede voldelige og aggressive natur, såvel som dem, der er tilbøjelige til depression og pessimisme. Iført smykker rosa kvarts bringer fred og ro, og fylder sjælen med en følelse, der giver dig mulighed for at tilgive selv den mest dybtgående vrede. Denne følelse kaldes kærlighed.

Wise sten af kærlighed i alle dens manifestationer, når bæres på kroppen hjælp indeholder udbruddet af vrede, letter erfaring i en stressende situation. Sten af lys og positiv energi - rosa kvarts. Armbånd ud af det vil ikke kun tilføje elegance til sin ejer, men også kan beskytte mod de mørke kræfter. Så overveje tryllekunstnere og healere, der ofte anvendes dette mineral i deres ritualer.

Det besidder overraskende styrke rosa kvarts. Dens magiske egenskaber manifesterer ikke kun i at forbedre den mentale del af mennesket. Mange har bemærket, at i kontakt med et stykke af kvarts smertende sted smerten gradvist går væk. Han overtager denne perle dårlig energi sårede krop. Men dens gradvise bløde terapeutiske virkning er kun mulig, når menneskelig sympati for dette mineral. Hvis du ikke kan lide rosenkvarts, skal du ikke forvente af ham nåde, vil han hjælpe dig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.