SundhedMedicin

Hvad pulsen skal være en voksen, og som det fremgår af hans forandring?

I kinesisk gamle medicin udleder op til 70 forskellige slags puls! Det er interessant, at her udfører diagnostik af organismen, den er baseret på den pulsmåling. Det er en slags indikator for sundheden af den menneskelige krop. Faktisk pulsen spiller en vigtig rolle i vores liv, og hvis der var nogen fejl i arbejdet i dette eller hint organ, pulsen er sikker på at give dette signal. Så hvad pulsen skal være en voksen til at være i stand til at sige, at det er normalt?

Puls ifølge WHO

Det er interessant, at dette indeks i børn og voksne er meget anderledes. Således frekvensen af kontraktioner af hjertet hos spædbørn er omkring dobbelt højere end den for en voksen. Med alderen falder pulsen, og ved 17 års teenager hjerterytme kommer til "voksen" mærke.

Ifølge WHO pulsfrekvensen af en voksen spænder fra 60 til 80 slag i minuttet. Og tillod en svag stigning - op til 90 slag. Hvis værdierne er over eller under, skal du kontakte din læge, da det kan være tegn på eventuelle overtrædelser af hjertet og andre sygdomme. For eksempel har mange atleter har meget lave satser for hjertefrekvens - 40 slag, der lider bradykardi. En almindelig mand, der ikke har nogen permanent udmattende motion, bør dette ikke være.

Puls og forstyrrelser i hjertet

I nogle tilfælde kan den puls ikke matche puls. Denne betingelse er typisk for mennesker, der lider præmature slag eller atrieflimren. Dette er en af de mest almindelige typer af arytmi. Ofte er en stigning på pulsen udløses af alkohol og store mængder af koffein og rygning. Hvis den person, der er i en tilstand af hvile, observeres en stigning i puls, det er et af symptomerne på følgende sygdomme: hjertesvigt, feber, anæmi og andre.

Dag og nat puls

Af den måde, dag og nat puls tal varierer. Hvad pulsen skal være en voksen til at sove? I gennemsnit om natten, falder dette tal til 1,4 gange. De fleste lav puls kan fastsættes til omkring 04:00. Dette skyldes, at aktiviteten af vagusnerven, som hæmmer hjerte arbejde om natten og om morgenen er for lav puls (32 slag i minuttet eller endnu lavere). Derfor er risikoen for hjerteanfald og andre kardiovaskulære hændelser i de tidlige morgentimer (4-5 am) normalt stiger.

Det er vigtigt at bemærke, at den normale sats for voksne sats, fast på begge hænder, skal være den samme. Ellers kan mismatch være en indikation af lidelser, der hindrer blodgennemstrømningen i et af benene (arterier, stenose af aorta eller perifere arterier).

Ændringer i hjertefrekvens og deres årsager

Ved at måle pulsen på forskellige aktivitet, kan du se, at det kan variere betydeligt. Hvad pulsen skal være en voksen i sport? For hver enkelt, denne indikator. For at bestemme den puls, det maksimalt tilladte for dig, trække 200 fra det antal år, levede. For eksempel vil en person i alderen 50 år, bør pulsen ikke være mere end 150 slag (i en tilstand af fysisk aktivitet).

En anden vigtig observation. Vær ikke ilde at vide om, hvad slags puls bør være en voksen med stigende temperatur. Hvis du er syg, kan du svare på pulsen er hastigere, stigende med gennemsnitligt 8-10 slag i minuttet, når temperaturen stiger med 1 grad. Dette er for at huske og ikke at gå i panik. Øget hjertefrekvens logisk, og i andre tilfælde: umiddelbart efter et måltid, efter at have drukket, når man bevæger sig fra en liggende stilling til en siddende stilling, og så videre.

Puls og lang levetid

Således pulsen er i stand til at fortælle os en masse og give et signal, hvis der har været nogen overtrædelser. Af den måde, menes det, at lav hjertefrekvens indikatorer (indenfor normen) er nøglen til et langt liv. Dette lettes af regelmæssig motion og ordentlig ernæring.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.