ComputereOperativsystemer

Syntaks fejl ved installation af APK-fil: hvad er årsagen, og hvordan du løser det?

Ejere af mobile gadgets, der kører OS Android, ofte, når du forsøger at installere nogle programmer står over for en ubehagelig situation, når, i stedet for en vellykket installation af enhed vises syntaksfejl, når du installerer APK. Nu ser vi på dens årsager og enkleste korrektion teknikker.

Syntaks fejl ved installation af APK-fil: Årsager

Først og fremmest, er du nødt til at være opmærksom på de mest basale ting. Så for eksempel, udelukker ikke muligheden for, at han eller nedokachannyh installationsfil eller simpelthen korrupt. det henviser Oftest til situationer, hvor en fil ikke er taget ud af tjeneste Play Google (Play marked), og downloadet fra internettet.

Dog kan de mest almindelige hændelser kaldes for eksempel den tid, at installationen APK ikke er designet til Android OS-version, som i øjeblikket er i brug på enheden, samt det faktum, at systemets indstillinger bare blokere installation af tredjeparts-filer, opnået ikke fra officielle kilder ( vores tilfælde er en tjeneste Play marked).

Hvis vi ser på standardindstillingerne, kan du gætte på, at de "Operating System", i virkeligheden, forbyder installation af brugerdefinerede programmer. Det viser sig, at installationen af APK-filer på "Android" er ikke længere muligt på grund af de eksisterende restriktioner på den del af selve systemet. Imidlertid er udbyttet, som de siger, er der altid.

Syntaks fejl: hvordan du løser (Android)?

I nogle tilfælde kan udseendet af installationsfejl med at blokere den tilsvarende fil efterfølges af anmeldelsen af en mangel på plads. Må ikke være ked af det. Med gadget var okay. Bare det meget syntaksfejl ved installation af APK-fil manifesterer sig på denne måde.

For at korrigere adgang til faciliteten skal udføre nogle enkle trin. Her alt kan koges ned til, for at deaktivere forbuddet. I sin enkleste form, du har brug for at bruge menuen Indstillinger, hvor sikkerhedsindstillingerne vælges. "Ukendte kilder" Der er et særligt felt. Den aktiveres (flueben foran) og involverer installations tilladelser til at installere programmer fra tredjepart fordeling.

Hvis en syntaksfejl, når du installerer APK-fordeling vises igen (som oftest er forbundet med parsing ansøgning, der skal installeres), skal du være opmærksom på tilstanden af selve emballagen. Du kan prøve at hente den igen og geninstallere.

Undervejs, du skal se på, hvilken version af systemet, er programmet designet. For eksempel er det program designet til brug i miljøer Android 5.1 Lollipop, og brugeren forsøger at installere det på onsdag 4.2 Jelly Bean og 4.4 KitKat. Det er klart, at meget "Operating System" det er simpelthen ikke acceptere (ikke anerkender, at det vil fungere i dette miljø). Her kan vi drage en analogi med Windows. Ingen ansøgning om, siger, Windows 7 eller 8 på Windows XP er ikke noget, der ikke vil starte, men ikke selv at installere (dette er for at gøre det klart). Det er også tilfældet med Android-modifikationer.

I dette tilfælde skal du finde installationsfilen, beregnet på den version af systemet, som bruges i gadget. Af den måde, nogle gange kan forekomme en sådan situation i tilfælde af selv-installation af visse typer firmware. Her kan ingen garantere, at installationen vil blive en succes.

resultat

Men som vi ser, at situationen med de fejl rettet ganske enkelt. Men i de fleste tilfælde er tale om nepereproshityh Android-systemer. For resten, de mest basale indstillinger giver dig mulighed for at undgå fejl i fremtiden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.