SundhedPræparater

"Proposol" medicin. Vejledning til brug

Lægemiddel "Proposol" er et anti-inflammatorisk og anti-infektionsmidler kombinerede type til lokalt brug. tre aktive bestanddel indbefattet i sammensætningen af medikamentet: ethylalkohol, glycerol, propolis. Tilgængelig medikament i aerosolform.

Propolis, da biavl produktet omfatter forskellige komponenter af vegetabilsk oprindelse, egenskaber, som forårsager dens baktericid virkning. Ved hjælp af denne komponent, er den lange periode ikke udviklet resistens af mikroorganismer, som er forbundet med en variabel sammensætning afhængigt af nældefeber placering, årstid og planter, som bierne anvendes i indsamlingen af adhæsive komponenter. Propolis er aktive mod alle sygdomsfremkaldende bakterier, herunder lægemiddel-resistente (resistente) over for antibiotika. Praksis viser, at hos patienter behandlet med denne komponent ikke er markeret struma og nedsat naturlige mikroflora.

Glycerol (trivalent alkohol), fugter slimhinden i de øvre luftveje og mundingen, forhindrer dermed udviklingen af irritation på grund af tørhed.

Ethylalkohol (ethanol) er en antiseptisk. Dens farmakologiske aktivitet i høj grad af koncentrationen. Som en del af "Proposol" præparat 96% Ethylalkohol antiseptisk og adstringerende. Det imidlertid bemærkede en svag irriterende virkning på væv (sammenlignet med ethanol 40%).

"Proposol" medicin. Vejledning til brug. vidnesbyrd

Lægemidlet administreres under den topiske behandling af inflammatoriske sygdomme i tandlægepraksis natur og otolaryngologi. instruktioner drug "Proposol" vedrørende brugen tilladelse til at anvende både som selvstændig middel eller i kombination med andre lægemidler. Ved indikationer omfatter bluetongue tandkødsbetændelse, stomatitis (katar, mavesår, inkluderet aftøs). Anvendt medicin "Proposol" angina, glosser.

Før brug fjernes patronhætten og fastgøre dispenseren til ventilen. instruktioner Aerosol "Proposol" vedrørende brugen tilladelser til at sprøjte direkte på centrene for inflammation, trække vejret gennem munden på samme tid. Således er vanding udføres af mund og svælg.

Sprøjten skal puttes i munden, tryk forsigtigt. Vanding foretages en til to sekunder. Efter brug af spray flaske med spray anbefales at fjerne, lukke beskyttelseshætten. Opbevaring aerosol "Proposol" Bruger adoption er forbudt i nærheden af åben ild. Det anbefales ikke at udsætte ballonen til forhøjede temperaturer. Efter sprøjtning skal vaskes med vand (flow) og lad det tørre i et varmt sted.

Påføringstidspunktet bestemmes af teknikeren.

Typisk patienter over tolv år tildelt momentane 1-2 kunstvanding orale daglige to (tre) gange. Anvende lægemidlet i en dosering til at fjerne tegn på akut sygdom. Efter at lette overgangen til anvendelsen af midlerne "Proposol" en gang eller to gange om dagen. Anvendelsens varighed - fra tre til syv dage.

Som vist ved klinisk praksis, lægemiddel tolereres ganske godt. I nogle tilfælde kan der være en brændende fornemmelse på det sted, refluks, allergier, mundtørhed. Ekstremt sjældne er en manifestation af kvalme. Hvis der er en bivirkning, kan du deaktivere midlerne til at se en specialist.

Kontraindiceret drug "Proposol" for børn op til tolv år, i tilfælde af overfølsomhed over for bier og andre komponenter af lægemidlet.

Det stof er tilladt at anvendes under amning og graviditet efter samråd med en specialist.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.