SundhedPræparater

Antimikrobielle "Rosamet" creme

At være smuk betyder at have sund hud først. Og det skal være ideelt ikke kun i ansigtet, men også på forskellige andre dele af kroppen. En af de mest ubehagelige og almindelige mangler på huden er acne. Årsagen til acne og andre betændelser er mikrober. For at slippe af med dem en gang for alle hjælper "Rosamet" creme. Dette lægemiddel har en antimikrobiell effekt.

Det aktive stof i dette lægemiddel er metronidazol. Indtil slutningen er metoden for indflydelse på huden ikke undersøgt. Derfor er det endnu ikke muligt at sige præcis, hvordan alle defekter på huden elimineres ved hjælp af lægemidlet. Det er dog netop kendt, at Rosamet - en creme til ekstern brug er meget effektiv.

Der er en række indikationer, hvor brug af et lægemiddel simpelthen er nødvendigt:

 • Betændelse i huden
 • Hudirritation
 • Ungdommelig acne (acne);
 • Pink acne;
 • erytem;
 • Betændelse på kønsorganerne.

Cremen vil ikke hjælpe, hvis irritationer og acne er forbundet med tilstedeværelsen af en subkutan mide.

effekt

Der er et forslag fra forskere om, at de aktive stoffer i stoffet "Rosamet" fra akne, når de kommer på huden, ødelægger de frie radikaler. Dette er så effektivt, at årsagerne til betændelse helt forsvinder. Men med pink acne behøver cremen ikke og har ingen terapeutisk effekt på dem.

"Rosamet" creme. Instruktioner til brug

Afhængigt af sygdommen kan det problem, der skal fjernes i visse områder af huden, være forskelligt:

 1. Hvis "Rosamet" creme er nødvendig for at fjerne hudsygdomme (acne, acne, papuler), er det på forhånd meget rart at rense huden. Det kan du gøre ved at skylle det med varmt vand med en speciel rengøringsmiddel. Derefter skal huden tørre sig selv. Og efter en kvart time er det muligt at anvende creme. Det er smurt med et tyndt, næsten umærkeligt lag på de berørte områder, og gnides derefter, indtil det er helt absorberet. Denne procedure skal udføres 2 gange om dagen. Det betyder at om morgenen og om aftenen er værd at behandle. Kursets varighed skal være 4 måneder. At føle den virkelige, synlige effekt er kun mulig efter 3 eller endog 4 uger.
 2. Sygdomme i intime steder behandles forskelligt. "Rosamet" creme i en lille mængde gnides ind i de "syke" områder. For at gøre dette kan du bruge en speciel applikator eller vatpind. Med den mest ekstreme version kan du bruge fingrene på dine fingre. Behandlingen varer ikke mere end 10 dage. Proceduren gentages to gange om dagen.

Kontraindikationer til brug

Det er værd at være opmærksom på, at cremen ikke kan bruges af mennesker, der har en følsomhed over for stoffets komponenter. Det anbefales ikke at anvende Rosamet på gravide kvinder og ammende mødre.

Som bivirkninger er allergiske reaktioner ikke udelukket. Det kan være sådanne muligheder som:

 • udslæt;
 • peeling;
 • nældefeber;
 • rivning.

Sandt nok sker dette meget sjældent. I de fleste tilfælde forekommer der ingen negative reaktioner på cremen.

Forsigtig

Hvis der ved et uheld kommer "Rosamet" i øjnene, skal du straks skylle dem med vand. Ellers er der mulighed for betændelse. Ved behandling med fløde er det nødvendigt at beskytte den berørte hud mod direkte ultraviolette stråler, især umiddelbart efter påføring af cremen. Cremen reagerer ikke med andre lægemidler. Dette skyldes det faktum, at koncentrationen af aktivt stof i fløden ikke er så højt.

Du kan gemme Rosamet i 2 år. Og denne periode regnes fra tidspunktet for fremstilling af stoffet. Fjern ikke produktet i køleskabet. En passende temperatur til opbevaring er trods alt 25 grader.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.