SundhedPræparater

"Tsetrin": billige analog lægemiddel. Analoger af det aktive stof

I øjeblikket mange mennesker klager over symptomer på allergiske reaktioner kan være forårsaget af forskellige faktorer - støv, dyrehår, pollen og frø af planter og træer, tilsætningsstoffer og farvestoffer. I dag er der er tilfælde af allergisk inflammation hos voksne og hos børn.

Allergiske reaktioner af forskellig oprindelse behandlet antihistamin antiallergiske lægemidler. Af de mange effektive værktøjer mange læger rådes til at bruge stoffet "Tsetrin". Dette stof anvendes til behandling af voksne og børn, men passer ikke alle, fordi, ligesom en masse penge har en specifik liste over bivirkninger. Og til en pris af mange uegnet medicin "Tsetrin". Billige afhente analog til denne metode er enkel, og på grundlag af virkningerne på den menneskelige krop, og ligheden af sammensætningen, der er den lægemiddel-synonym. Deres liste vil blive givet en smule lavere.

Før du vælger at stoffet "Tsetrin" billige analog, skal først studere egenskaberne deraf, og princippet om dens virkning på kroppen.

Medicin "Tsetrin": Frigivelse form sammensætning

Dette stof er til rådighed i form af tabletter hvid hvid og gennemsigtig flydende - sirup. sirup bruges ofte til at behandle børn.

Sammensætningen af tabletterne omfattende de aktive stof cetirizin hjælpekomponenter - magnesiumstearat, majsstivelse, lactose og povidon.

Sammensætningen af siruppen omfatter cetirizin aktivstof, hjælpekomponenter - saccharose natriumedetat, natriumcitrat, glycerin, sorbitol, naturlig frugtsmag.

En tablet indeholder 10 mg cetirizin i 1 ml syrup - 1 mg. Hvis det er nødvendigt for at modtage en lille dosis, siruppen er mere behagelig at bruge, fordi det indeholder en måleske. En pille er ikke altid muligt at opdele i lige andel nøjagtige.

Drug "Tsetrin": orienteringsprisen

Udgifterne til medicin i tabletter (per pakke med 10 piller) er 215 rubler. Pris sirup (60 ml hætteglas) - 130 rubler.

Tager piller og sirup i stoffet i henhold til vejledningen. Børn fra to til seks år til at ordinere medicin kun som en sirup.

Behandling med dette lægemiddel varer ikke mere end to uger. Den daglige dosis af sirup til børn fra to til seks år - fra 5 til 10 ml, opdelt i flere gange, ofte to - til modtagelse i morgen og aften; for børn over seks år og voksne - 10 ml, opdelt i to etaper - i morgen og aften.

Dosen af lægemiddel i tabletterne for voksne - en pille modtager 10 mg om aftenen, for børn - en tablet på 10 mg er opdelt i to doser, morgen og aften poltabletki (5 mg).

De terapeutiske egenskaber af lægemidlet "Tsetrin"

Cetirizin er et stof-histamin blocker, som bidrager til allergi symptomer - kløe, rødmen af huden, lille udslæt, hævelse af huden og det indre væv. Derfor blokere disse stoffer, præparatet "Tsetrin" hæmmer nogen chance for allergi udvikler på celleniveau og dermed reducerer hævelse, smerte muligt, uacceptable kløe.

Sammen med histamin blokeringsfunktion dette stof reducerer inflammation i udbruddet af allergiske manifestationer.

Dette stof påvirker symptomerne på allergier, såsom ydre natur og indre. Antihistamin begynder sin indflydelse i tyve minutter efter sin indlæggelse, relief effekten varer hele dagen, og derefter igen fortsætte behandlingen.

For at opsummere kort, bør vi fokusere på det faktum, at en løsning "Tsetrin" (billigere modstykke også skal have disse egenskaber) fjerner kløe, der påvirker det cellulære niveau, reducerer væv hævelse, betændelse.

Overdraget ved hyppig rhinitis forårsaget af allergener, allergisk conjunctivitis, eksem, nældefeber, høfeber, asthma bronchiale, i behandlingen af dermatoser med stærk kløe, angioødem.

Dette stof hører til anden generation antihistaminer, som har en mindre liste over bivirkninger på den menneskelige krop end protivoallergeny første generation. Men formuleringen "Tsetrin" - en ufuldkommen middel mod allergi, flere besparende medicin - medicin, en tredje-generations antihistaminer. Dette behov for at vide.

Bivirkninger af narkotika omfatter døsighed, svimmelhed, hyppig hovedpine, fordøjelsesproblemer, oppustethed, og medicin kan være årsag til kløe og nældefeber, det er derfor ikke egnet til behandling af hver patient.

Narkotika-synonymer, erstatter sirup "Tsetrin"

Opløsning "Tsetrina" i form af siruppen kan erstattes af infusionsteknikker lægemidler, som er sammensætningen ligner ham. Er narkotikarelaterede synonymer. Deres værdi ikke er mindre end den narkotika-originalen. Til dem indbefatter sirup "Zetrinal", "Zintset", "hexan" og "Zodak", hvis pris i området fra 130 til 200 rubler.

Hvad er et synonym for narkotika er bedre?

På trods af at alle synonymer er identisk med den originale, men der er lidt forskel i dem. Koncentrationen af cetirizin synonymer mindre. Men det påvirker ikke deres ydeevne, så du kan bruge en hvilken som helst, der er egnet til prisen.

Billige sirup analoger

Fra billig erstatning lægemiddel "Tsetrin", som indeholder i sin sammensætning andre aktive antiallergiske midler kan vælge følgende sirupper: "Loratadin" koster 100 rubler, "Ketotifen", dens pris er 86 rubler, og "Erolin", kan det købes for 110 rubler .

For eksempel lægemidlet "Tsetrin" billige analog - sirup "Ketotifen" - indeholder i sin sammensætning ketotifenfumarat, som også har protivogistaminnoe og antiinflammatorisk virkning på lommerne på allergi.

Den er tildelt med allergisk rhinitis, bronkial astma, dermatitis, nældefeber, konjunktivitis. Kan give hovedpine, påvirker bremsesystemet reaktion kan forårsage døsighed.

Det anvendes til behandling af voksne og børn.

Narkotika-synonymer, der erstatter pills "Tsetrin"

Medicin-synonymer i form af tabletter ikke er mindre oprindelige stof. Disse omfatter piller "Alerza", "Tsetirinaks", "Parlazin", "levocetirizin", "Zodak", hvis pris varierer fra 190 til 300 rubler. Der er narkotika og billigere.

Så fra en temmelig bred vifte af udskiftninger betyder "Tsetrin" drug-synonym "Allertek", hvis prisen er 160 rubler, er i øjeblikket den mest populære. Det er meget godt for kroniske eller sæsonbetonet allergi.

Billige analoger tabletter

Der er, selvfølgelig, og værktøjer, der efterligner egenskaberne for human eksponering, som peger på stoffet "Tsetrin" instruktion. Prisen er dem nedenfor. Disse omfatter piller "Loratadin" de koster 60 rubler, kapsler og tabletter "Ketotifen", kan de købes for 90 rubler, og tablets "Erolin", som koster 195 rubler.

For eksempel "loratadin" tabletter indeholder i sin sammensætning loratadin aktivt stof, som har de samme egenskaber som cetirizin, nemlig det lindrer inflammation, blokering histamines forhindrer kløe.

De er udstyret med allergisk rhinitis, urticaria, hudsygdomme ledsaget af svær kløe, høfeber, angioneurotisk ødem. Egnet til behandling af voksne og børn.

Medicin "Tavegil", "Suprastin", "Diazolin"

Ofte stoffet "Tsetrin" sat på lige fod med disse midler. De tilhører en klasse af antihistamin medikamenter, men har en større liste over bivirkninger. Disse produkter blev skabt længe før "Tsetrina", der er inkluderet i den første generation af antihistaminer gruppe. Et lægemiddel anses forbedret deres modifikation.

Et lille kig på hver af disse lægemidler. Lægemiddel "Tavegil" (tabletter) indbefatter i sit medlemskab clemastin, der er aktivt mod undertrykkelsen af histaminer. Det er ordineret på myggestik, nældefeber, dermatoser, allergi over for medicin, allergisk rhinitis. Betyder "Tavegil" (tabletter) koster 180 rubler, mere egnede til behandling af voksne, har et stort antal af kontraindikationer. Derfor er det bedre at anvende medicinen "Tsetrin".

Lægemiddel "Suprastin" (tabletter) har en større liste over bivirkninger imidlertid er det kendetegnet ved en stærk anti-allergiske egenskaber i sammenligning med de midler "Tsetrin".

Fordi det er en stærk antihistamin, hans læge har ordineret hyppigere hos patienter, der behandles på et hospital og gennemgår daglige lægeundersøgelse. Da dette stof er årsag i mange tilfælde af luftvejs mucosal tørhed, behandling af allergiske reaktioner på dem bliver behandling af bronkitis eller angina. Det betyder, fra de første generation antihistaminer give sløvhed og i høj grad påvirker det centrale nervesystem, op til forvirring. Det bør være den medicin "Suprastin" (tabletter) på 120 rubler.

Hvis tabletterne "Tavegil" og "Suprastin" udnævnt i sjældne tilfælde, de "Diazolin" ganske ofte, selv i dag, når der er meget mere godartede narkotika. Det anvendes til behandling af voksne og børn. Tiltræk højere grad ikke kun de egenskaber deraf, og et præparat "Diazolin" pris. Feedback fra dem, der bruger det, bemærk hastigheden på dens indvirkning på den menneskelige krop, selv under de vanskeligste allergiske manifestationer. Det er værd at pakning tabletter "Diazolin" 50 rubler.

Aldrig tildele antihistaminer øjeblikket egen, bør en læge gøre, at have en pålidelig diagnose for øjnene.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.