Hjem og familieBørn

Sådan fodrer din baby modermælk? Tips til unge mødre

Alle ved, at den bedste mad til baby - en mors mælk. Det erstatter ikke, selv de dyreste og intens blanding vitamin. Men ofte en ung mor, er det spørgsmålet, hvordan at fodre din baby bryst mælk. Efter alt, alle sider modtaget modstridende oplysninger: på hospitalet, rådes til at sætte det lille barn til brystet på timebasis med en obligatorisk nat pause, mens konsulenterne anbefaler at give din baby brystet på efterspørgslen. Og den nye mor er ofte ved en skillevej ...

Sådan fodrer din baby modermælk? Hvis vi taler om de krummer og nyfødte barn første måneder af livet, så den bedste løsning - fodring på efterspørgslen. Og efterspørgslen er selv barn og mor (især i tilfælde, hvor forvaltningen af små krumme blev født og svag). Konsulenter på amning rådes til ikke at tælle antallet af vedhæftede fil, men blot for at tilbyde lille dreng eller lille datter brystet ved den mindste angst. Men en sådan ordning, eller rettere sit fravær, kan hurtigt trætte moderen. Fodring af baby i bryst mælk bør give nydelse til begge sider, så du bør forsøge at vælge den indstilling, der i videst muligt omfang at tilfredsstille alle. Måske er det ikke nødvendigt at give barnet bryst ved det første pip, men at holde sig strengt til tidsplanen og overholde 3-hchasovoy interval også bør ikke være.

I øvrigt skal det siges, at natten fodring er meget vigtig, ikke kun for børn, men også til mor, fordi det er den aften kroppen producerer de fleste af prolaktin - en særlig hormon med ansvar for mælkeproduktionen.

Mange mødre bliver spurgt om , hvordan at fodre barnet bryst mælk - sidder eller ligger ned? Det betyder ikke noget, kropsholdning kan være enhver, så længe mor og buttet lille dreng var praktisk. Hvad er virkelig vigtigt - er, om barnet tager brystet korrekt. Det bør erindres, at det i hendes mund skal ikke blot være brystvorten, men også en stor del af kredsen omkring det (areola). Dette vil give mulighed for at reducere risikoen for revner og hudafskrabninger. Hertil kommer, at det er nødvendigt at sikre, at spidsen af barnet var fri, så han kunne trække vejret normalt.

Sådan fodrer din baby modermælk, da han var lidt ældre? Meget afhænger af den ordning, der indføres fra en tidlig alder. Men under alle omstændigheder, at antallet af fodringer vil gradvist blive reduceret. Men hvis barnet bliver brugt til at få brystet ved den første anmodning, det kan anvendes til det meget ofte (nogle gange bogstaveligt talt et par sekunder). Hvis moderen tilfreds med dette - fremragende, fordi brystet for et barn - det er ikke kun, og ikke så meget mad som et middel til fred. Ellers kan du gradvist overføre det lille barn for en bestemt tilstand, træne ham til at slå sig ned på andre måder.

Som så mange er interesseret i svaret på spørgsmålet om, hvor meget at fodre din baby modermælk. Men den eneste korrekte svar på dette spørgsmål ikke eksisterer. Nogle læger siger, at efter et år med fodring krummer modermælk er næsten meningsløst, fordi det ikke forbliver nogen næringsstoffer. Men faktisk er det ikke så, og modermælken er nyttigt for små børn, og efter et år, og selv efter to. Igen bør det erindres, at fodringen ikke bør medføre irritation. Så hvis mor opfede knægten i et år (en og en halv, to, osv), føler jeg, at det allerede træt af denne proces, kan du begynde at folde det uden samvittighedsnag. Og hvis der er strøm, er det muligt at fodre og at samootlucheniya (3-4 år).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.