Sport og FitnessKampsport

Haritonov Sergey og hans sportslige præstationer

Kampe blandet martial i Rusland i dag - det er ikke bare en sport. De kan med rette betragtes som en af de hurtigst voksende områder inden for kampsport i Føderationen. Det er overflødigt at sige, at i en enkelt kamp er der de mennesker, der vil være ved kilden. Blandt de russiske atleter Et af de steder historien tog en mand ved navn Haritonov Sergey. Dens aktiv sport livet giver dig mulighed for at fremme MMA over hele landet, at gøre opmærksom på disse konkurrencer ikke kun embedsmænd, men også den yngre generation.

Et par fakta om kampfly

Haritonov Sergey født August 18, 1980 i Arkhangelsk-regionen i Plesetsk. Hans familie var ganske atletisk. Faderen var engageret i boksning, fodbold og kører på rulleskøjter. Moderen var en volleyball træner. Det er derfor logisk, at, at se sådan en positiv måde at leve af sine forældre, Sergei begyndte at kopiere deres adfærd og også gik på sport spor.

Han begyndte at gå til boksning sektion, brydning, kickboxing, efterhånden vælge for sig selv, hvad det mest nøje. I den nærliggende by Mirny, har den unge mand mestrer de færdigheder af kampsport hær.

De første succeser

Allerede i perioden før 1997 Haritonov Sergey Han blev en multipel vinder af turneringer i Rusland og i den internationale arena blandt drenge.

I 1997 blev han student atlet Ryazan Højere Airborne Command School. I hele perioden af uddannelse, var han en fuldstændig og permanent kaptajn Airborne på kampene.

Start på professionelle karriere

I 2000 Haritonov Sergey stræber efter at komme ind i den olympiske boksning hold, men på grund af skade har han ikke lykkes. Men denne samme år begyndte for primær fighter i MMA kampe. Han vandt ganske respekteret turnering "Yalta diamant". Hans første gebyr Sergey tjener kamp med Zamir Syrgybaevym, sende den til knockout. Semifinale kamp som en succes. Vyacheslav Kharitonov slår Kolesnik i det første minut. I finalen, det unge talent af den eminente Roman Savochka imødegås, at som kampen skrider frem skadede hånd, og sejren gik til Kharitonov.

I 2002 blev Sergey inviteret til at slutte sig til holdet russiske Top Team, og giver ham et positivt svar. Samtidig i 2003, Kharitonov virker ved amatør boksning regler og ligger på andenpladsen i de centralasiatiske Games.

Forestillinger i MMA

I 2004 kampfly Sergei Kharitonov Han kæmper med en fighter fra Los Angeles, kendt som Giant, og han vinder ved indsendelse.

Denne kamp fremme Sergei Grand Prix STOLTHED. Tale ved sværvægter, Kharitonov i sin første kamp i turneringen, mødtes med brasilianske Murilo Hua. Russerne havde nok træt, men stadig var i stand til at slå en modstander, så går videre.

I kvartfinalen, slog Sergey TKO hollænder Semmi Shilta. I semifinalerne er vores fighter blev en legende - Antonio Rodrigo Nogueira og den brasilianske tabt på point.

I 2005 Sergei titlen Pedro Rizzo vinder, og to måneder efter denne kamp, taler i Jekaterinburg, Kharitonov bogstaveligt knuser Pieter Mulder.

Det er bemærkelsesværdigt, at Kharitonov i samme år vundet på point på den aktuelle dato UFC mester Fabricio Werdum.

ydmygende nederlag

Fagfolk, der ikke har underskud, næsten ikke-eksisterende. Og Sergei Kharitonov slagsmål var ingen undtagelse. Ved at deltage i turneringen PRIDE 31, en atlet fra Rusland mister hollandske stjerne chok kampsport Alistair Overeem. Hertil kommer, at i denne kamp, Sergei også såret, såret sin albue under et fald.

En anden fiasko Kharitonov er hans tab Aleksandru Emelyanenko på Grand Prix 2006.

En ny runde af udviklingen af sport

I 2007 organiseringen af Pride bliver ejendom Zuffa. Kharitonov, til gengæld begynder at samarbejde med virksomheden Fighting og Entertainment Group, der har udført turneringer i regi af DREAM, Heros, K-1. Og i sin debut under vingen af en ny promotor Kharitonov besidder en fremragende rematch med Overeem og vinder den.

I samme periode, holdet russiske Top Team ophører med at eksistere, og Sergei går til den berømte hollandske klub Golden Glory. Hvor hans holdkammerater er nogle af hans tidligere rivaler og samtidig stjernerne i verden af kampsport.

Ved turneringen DREAM Sergey vinder amerikansk Jimmy Ambritsa. Men i den næste kamp Kharitonov, desværre for mange af hans fans, bryde tænderne i en anden amerikansk statsborger Dzheffa Monsona. Efter denne kamp Russisk tager ganske lang halvandet år pause.

Vend tilbage til slaget

Igen MMA Kharitonov vender tilbage i slutningen af 2010, efter at have tilbragt en triumferende kamp med den japanske Mizuno Tatsui i turneringen Dynamite-2010.

En af de mest markante sejre Kharitonov i sin fighter karriere kan betragtes som sådan i Andreem Orlovskim i forfremmelse Strikeforce, som fandt sted i 2011 i USA som en del af Grand Prix.

Sergei Kharitonov, den sidste kamp, som i dag er dateret den 3. juli 2015 i deres kampe ofte foretrækker stansning teknik. Hans slag påfører ødelæggende skader på modstandere, ikke bare at såre dem, men nokautiruya. Hertil kommer, Kharitonov er vedholdende og aggressiv, aldrig bange for at indgå en udveksling med rivaler. I MMA kæmper Sergey ikke forsømme "beskidte" teknologi, der kommer med en modstander i en clinch, holde det stramt og påføre slag mens.

Et slående eksempel er den kamp, "Sergei Kharitonov vs Kenny Garner." It russere vandt i første runde af TKO.

Med hensyn til privatlivets fred krigere fra Rusland, han er gift og har en søn. Derfor kan vi fuldt ud stole på en fortsættelse af en sports dynasti.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.